نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: Angry Birds - برای Pc ( حتما دانلود کنید )

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    8,389
    تشکر تشکر شده 
    9,094
    تشکر شده در
    3,446 پست
    قدرت امتیاز دهی
    3653
    Array

Angry Birds - برای Pc ( حتما دانلود کنید )

30011563876105587085

Angry Birds

“Lemme tell ya, these ain’t no ordinary finches we’re talkin’ about. These here are the Angry Birds, the ones that’s gonna kick you in the ‘nads. And they’re the ones on your side. They must be from Galapadapados, or sumptin’.” – Col. Angus, Bird Expert.
    The survival of the Angry Birds is at stake. Dish out revenge on the green pigs who stole the Birds’ eggs. Use the unique destructive powers of the Angry Birds to lay waste to the pigs’ fortified castles.
    Angry Birds features hours of gameplay, challenging physics-based castle demolition, and lots of replay value. Each of the 120 levels requires logic, skill, and brute force to crush the enemy.
    Protect wildlife or play Angry Birds!

چه شما اجرای بازی بر روی گوشی تلفنتان را دوست داشته باشید یا نداشته باشید، ممکن است افرادی را ببینید که به قدری مشغول بازی های خاصی می شوند که دیگر اصلا به اطراف خود توجهی نمی کنند. کدام بازی است که اینقدر مشغول کننده می تواند باشد؟ بازی ” پرنده های عصبانی” اینگونه است. این بازی ابتدا بر روی تلفن های iPhone قابل اجرا بود و به تدریج به سایر پلت فورم ها نیز سرایت نمود. طراحان این بازی معتقدند که این بازی هرگز بر روی گوشی های تلفن ویندوزی قابل اجرا نمی باشد. اما از راه های کمی (یا به نظر من روش های زیادی) این امکان وجود دارد که این بازی بر روی این پلت فورم نیز قابل اجرا باشد- چرا که بازی اکنون بر روی کامپیوتر های ویندوزی قابل اجرا می باشد. و بالطبع بر روی تمامی پلت فورم های ویندوزی قابل اجرا خواهد بود.

اگر در مورد رتبه بندی این بازی شگفت زده شده اید، باید بدانید که این بازی بسیار جذاب می باشد.

قیمت : ۴٫۹۹ دلار

در مورد این بازی کنجکاو هستید؟

«تصحیح» هنگامی که این بازی در ابتدا منتشر گردید، یک نسخه رایگان آن قابل دسترسی بود. به خاطر اینکه این مطلب را من به شما دیر گفته ام، دیگر نسخه رایگان آن قابل دسترس نمی باشد. بازی پرنده های عصبانی در حال حاضر تنها به صورت نسخه پولی در فروشگاه برنامه های کاربردی اینتل قابل دسترسی می باشد.
    البته باید این هشدار را به شما بدهم- این بازی بسیار جذاب است و ممکن است شما ساعت ها مشغول بازی باشید و بارها هنگامی که یکی از امتیازات خود را از دست می دهید از شدت هیجان و ناراحتی جیغ بکشید، موقعیتی که شما نمی خواستید در بازی از دست دهید، که در حقیقت ما نیز همین ایده را داریم.

65782326629444207090

هدف بازی اینست که مجموعه خوک های سبز بتوانند تخم های پرندگان را بربایند. مطمئنا پرندگان از انجام این کار بسیار ناراحت خواهند شد و تصمیم می گیرند با حمله به خوک ها، تخم های خود را باز پس بگیرند. با استفاده از تیرکمان های دراز، پرندگان خودشان را همانند مهمات برای خراب کردن سنگرهای خوک ها به سمت آنها شلیک می نمایند. برخی از پرندگان بمب هایی را بر روی خوک ها پرتاب می کنند، همانطور که حدس زده اید بمب ها تخم مرغ های پرندگان می باشند. تعدادی از آنها با برخورد به موانع منفجر می شوند و بقیه ماجرا… خوب شما خودتان باید بازی را انجام بدین و نتیجه را ببینید، اینطور نیست؟

95955413556547873565

این بازی، نسبتا بازی ساده و گیج کننده ای می باشد- اما واقعیت اینست که – شما جذب این بازی خواهید شد- درنتیجه ممکن است شما دست از اجرای این بازی بردارید؟ خوب، بعدا به من نگویید که چرا شما را آگاه نکرده بودم. خوب من کجای بازی بودم اوه بهتر است به بازی برگردیم…
    بازی پرنده های عصبانی در حال حاضر در فروشگاه برنامه های کاربردی اینتل قابل دسترسی می باشد.

-------------------------------
    دانلود با لینک مستقیم

2. 7 کاربر مقابل از shmp30 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

AGE OF INFERNAL
    تشکر تشکر کرده 
    3,083
    تشکر تشکر شده 
    4,350
    تشکر شده در
    1,686 پست
    قدرت امتیاز دهی
    945
    Array
    ساحل بهانه است , رفتن رسیدن است...
    قبل از هر چیز دیگر، آماده شدن راز موفقیت است(فورد)
    در دنیا چیزی وجود ندارد که ارزش ناراحت شدن را داشته باشد
    من آینده را دوست دارم زیرا بقیه عمرم را باید در آن بگذرانم(کترینگ)
    به وسیله عزم و اراده با سستی و تنبلی به جنگید(حضرت علی (ع))
    اگر زندگی با تو سر ناسازگاری دارد تو با او سازش کن(اسپارت)

(((Nothing Is Impossible)))

فرمان دادم تا بدنم را بدون تابوت و موميايی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم خاک ايران را تشکيل دهد کوروش کبير
    بگـذار سرنـوشت هـر راهی را کـه ميخواهـد برود، مـا راهمـان جداست اين ابـرهـا تـا ميتواننـد ببـارنـد، مـا چتـرمان خداست .
    کسی رو برای دوستی انتخاب کن که اونقدر قلبش بزرگ باشه که نخوای براي اينکه تو قلبش جائی داشته باشی خودت رو کوچيک کنی
    عشق خيس شدن دو دلدار در زير باران نيست...عشق اينست که من چترم را روی دلدار بگيرم واو نبيند....نبيند وهرگز نداند که چرا در زير باران خيس نشد.....

Tonight's the night .. And it's going to happen again and again ..
    has to happen

83521780895105710284

سعادتمند کسی است که در هجوم و مقابله با مصائب خود را نبازد (پاسکال)
    کسی که اراده قوی نداشته باشد، به زودی در مقابل مشکلات مغلوب می شود(لرد آویبوری)
    درختی به بلندی ستاره ها، با یک دانه کوچک آغاز می شود و یک سفر هزار مایلی با یک قدم کوچک(لائو)
    انسان هم میتونه دایره باشه هم یه خط راست. تو می خوای چی كار كنی؟ …تا ابد دور خودت بچرخی یا تا بی نهایت ادامه بدی؟
    ما نمي تونيم به دلمون ياد بديم كه نشكنه ولي ميتونيم به دلمون ياد بديم كه اگه شكست لبه هاي تيزش دست اوني رو كه شكستش نبره
    انسان های بزرگ به آرمان هايشان می انديشند،انسان های معمولی به آرزوهايشان و انسان هاي کوچک ديگران را می پايند.
    ابتدا تو را نادیده می گیرند، سپس مسخره ات می کنند و بعد با تو می جنگند. ولی در نهایت پیروزی از آن توست
    لحظات را طي کرديم تا به خوشبختي برسيم اما وقتي رسيديم فهميديم خوشبختي همان لحظات بود
    هرگز فکر نکن که ديگران تو را به اهدافت خواهند رساند

55293912309236444201

38349bf646684d64bf3e
    وسيع باش ، و تنها ، و سر به زير ، و سخت

4. 4 کاربر مقابل از !INFERNAL عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    70
    تشکر شده در
    27 پست
    قدرت امتیاز دهی
    54
    Array

دانلود بازی فوق العاده جذاب و اعتیاد آور Angry Birds (مخصوص کامپیوتر)

Angry Birds بی شک موفق ترین و پرفروشترین بازی موبایل های هوشمند سال ۲۰۱۰ میلادی
    می باشد که دارای ۱۹۵ مرحله جذاب است که ساعت ها شما را به خود مشغول نموده و در

جایی که شما با پرندگان خشمگین این بازی باید به جنگ خوک ها رفته و با کمی تمرکز و
    دقت مراحل را یکی یکی پشت سر گذاشته و البته در هر مرحله با معمایی در نحوه پرتاب
    مواجه می شوید که همین سبب محبوبیت بالای این بازی شده است.

angry

ویژگی های بازی Angry Birds:

-داشتن ۱۹۵ مرحله

- گرافیک بالا و شاد نسبت به حجم کم بازی

- بدون نیاز به نصب و کرک (پرتابل)

- صداگذاری بی نظیر

- مناسب برای تمامی سنین

- قابل نصب بر

روی تمام سیستم عامل ها از جمله سیستم عامل محبوب ۷

source توضیحات: در صورت اجرا نشدن بازی بر روی رایانه شما می بایستی درایور کارت گرافیکی خود را به روز رسانی نمایید.

passwordپسورد فایل: www.downloadha.com

download لینک دانلود – 37.4 مگابایت | لینک کمکی
    من از دیار عروسکا میام.

من بوی شب میدم.

من از رویا میام.

6. 2 کاربر مقابل از hasan.linkin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)