مصرف چای خطر ابتلا به سرطان تخمدان را كاهش میدهد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي
نتايج يك پژوهش جديد نشان داده است كه نوشيدن چاي خطر ابتلا به سرطان تخمدان را كاهش ميدهد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، دكتر كريستينا ناگل پژوهشگر انستيتو تحقيقات پزشكي كوينزلند در اين باره خاطرنشان كرد: نتايج مطالعات ما نشان داده است؛ نوشيدن بيش از چهار فنجان چاي سياه، سبز يا چاي گياهي در روز خطر ابتلا به سرطان تخمدان را تا 30 درصد در زنان كاهش ميدهد.
ناگل تاكيد كرد: هرچند اين تاثير بر روي نمونههاي آزمايشگاهي حيواني تاكنون مورد تاييد قرار گرفته است اما مطالعه روي نمونههاي انساني هنوز به نتيجه قطعي نرسيده اما در هر حال يافتههاي اخير تاييد ميكند كه آنتياكسيدانهاي موجود در چاي ميتواند در زمينه جلوگيري از بروز اين سرطان در انسانها تاثيرات مفيدي داشته باشد.
شبكه خبري ان بي سي در اين باره اعلام كرد كه تحقيق اخير روي تقريبا 2700 زن استراليايي انجام گرفته است كه نيمي از آنها سالم و نيم ديگر مبتلا به اين سرطان بودهاند.
بر اساس اين گزارش، متخصصان ميگويند؛ سرطان تخمدان قابل معالجه است بويژه اگر در مراحل اوليه تشخيص داده شود. با معالجه و بهبود سرطان، بسيارى از زنان مىتوانند زندگى طولانى و رضايت بخشى داشته باشند.
وقتى يک گروه سلولهاى ناهنجار رشد مىکنند و از کنترل خارج مىشوند، تودهاى را تشکيل مىدهند که به آن تومور مىگويند و در نتيجه سرطان به وجود مىآيد.
اين تحقيق در نشريه كنترل عوامل سرطانزا منتشر شده است.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)