بادرود
نه1- به نظر شما آسمون همه جا یکرنگه؟
رنگ آسمون خیلی قشنگه البته به غیر از تهران.2- اگه قرار باشه رنگ آسمون را شما تعیین کنید چه رنگی میگذارید؟
فکرکنم 1-2 سال پیش بود یکی ترسوندم3- بیشترین باری که ترسیدید یادتون هست؟ از چی ترسیدید؟
پروفسور ریچارد فرای(استاد دانشگاه هاروارد) شخصیت و زندگیش، خستگی ناپذیر بودنش برای رسیدن به اهدافش و...البته این یکیشه4- شخصیت خاصی هست که تو زندگیتون سعی کنید ازش الگو بگیرید؟ اگه بله از چه چیزش؟
آرامشی وصف ناپذیر با کسانیکه دوستش داری رسیدن اهدافی که انتخاب کردیم و رویایی که همیشه می خواهی آن را داشته باشی،من هنوز 17 سالمه مونده تا بخوام به چیزهایی که میخوام برسم.5- تعریف شما از خوشبختی؟ شما احساس میکنید خوشبختید؟
نه، گاهی اوقات گریه دردهای آدم رو تسکین می ده و گاهی اوقات هم گریه فقط یک سلاحه من مثل خیلی آدمها زمانی که بچه بودم گریه می کردم راستش رو بخواهید بعضی مواقع از اون برای سلاح استفاده می کردم.آخرین بار شاید امسال تو مدرسه بود .6- گریه کردن نشون ضعفه؟؟ شما اهل گریه هستید؟ (زیاد گریه می کنید؟) آخرین بار کی بود؟
معلومه که سخته،اینترنت یعنی زندگی7- زندگی بدون اینترنت سخته؟
8- از جایگاه اجتماعیتون رضایت دارید؟
آره
مذهب: از زمان پیدایش انسان هرقبیله ای نیاز به خدا داشت درتمدنهای یونان و ایران و مصرو بین النهرین این موضوع آشکارا دیده می شود و تا امروز این مسئله ادامه پیدا کرد تا به چهار دین یکتا پرستی امروز رسید زردشت یهود مسیح و اسلام که یکتاپرستی پندار و گفتار و کردار نیک و ستایش خدا را ترویج می کرد مهم نیست هرکدوم چه نامی را قرار دادن مهم خدایی واحد و اصلهایی است که دینها بر آن استوار شده اند که تنها هدفشان هدایت انسان بوده تا همینجا بسه دخالت آن در دیگرمسائل همچون سیاست و کشورداری درست نیست بلکه سوءاستفاده کردنه همینکه انسان اصل دین رو بپذیره کافیه چون هدف هم همین بوده .9- نظرتون در دو مورد 1. مذهب 2. حجاب بفرمایید
حجاب :تو کشور ما که حجاب تحت کنترل دولته و هر کسی هم نمیتونه هرجور بخواد بیاد بیرون بهونشون هم اینه که خانم ها باعث گمراهی میشن همون شعارهای عهد دقیانوسی و من این رو قبول ندارم چون حجاب ایران زوریه و خیلی ها وقتی از ایران خارج می شن میگن راحت شدیم دو تا از دوستهای خودم اینجوری بودن که بعد از رفتن از ایران تازه احساس زندگی کردن و گفتن دیگه بر نمی گردن این خیلی خیلی بده که مردم به خاطر حجاب از سرزمین مادریشون فرار کنند.وقتی بچه بودم از زنهایی که چادر سرشون بود وحشت داشتم (البته الان دوبرابر شده)همیشه تو دبستان میگفتن چادر بهترین حجابه ولی این رو نگفتن که چادر رو صفویان اختراع کردند و مال اسلام نیست .انقدر فشار زیاد شد که حجاب شد دغدغه .مدرسه ها هم که بدتر از همه صدرحمت به مدرسه های قاجار اینا که به همه چیز آدم گیر می دن آخه انصاف آدمها کجا رفته زیر گرمای آفتاب با مقنعه ؟؟؟!!همینکه مردم لباس شیک بپوشن خوبه.
به نظر من سرنوشت تعیین شده است ولی اراده انسان میتونه اون رو تغییر بده هرچند کوچک هم باشه .نه10- شما به تقدیر اعتقاد دارید؟ به اختیار انسان چی؟ تناقض ندارن با هم؟
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)