طرز تهیه انواع اب گوشت بزپاش
مواد لازم برای 6 نفر :
گوشت ماهیچه یا سر دست با استخوان 750 گرم
تره و جعفرى و كمى شنبلیله نیم كیلو
لوبیاى قرمز یا چشم بلبلى 150 گرم
لیمو عمانى 4 تا 5 عدد
روغن 3 تا 4 قاشق غذاخورى
پیاز متوسط یك عدد متوسط
سیب زمینی 6-5 عدد متوسط
نمك و فلفل به مقدار كافى
زرد چوبه 1 قاشق مرباخورى
طرز تهیه :
سبزی ها را خرد می کنیم . گوشت را تكه تكه می كنیم و می شوییم و همراه با لوبیا ، پیاز خرد شده و 5 تا 6 لیوان آب در قابلمه یا زودپز می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا گوشت کمی بپزد. بعد هسته هاى لیمو عمانی را درآورده و داخل قابلمه می ریزیم . سپس سبزى های خرد شده را با روغن، كمى سرخ می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا گوشت كاملا بپزد. در اواخر طبخ 5 تا 6 عدد سیب زمینى را پوست گرفته و با كمى نمك ، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه می كنیم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)