صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: انواع آبگوشت

  1. #1
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    انواع آبگوشت

    طرز تهیه آبگوشت کلم قمری

    ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت داده سپس کلم قمری خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید، سپس گوشت و نخود را به مواد بیفزایید...

    abgoosht kalam ghomri

    مواد لازم :
    کلم قمری یک عدد
    نخود یک لیوان
    عدس نصف لیوان
    سیبزمینی ۲ عدد
    گوشت آبگوشتی ۲۵۰ گرم
    پیاز ۱ عدد
    کشک ۱ لیوان
    سیر ۲ حبه
    زردچوبه و فلفل به مقدار لازم


    طرز تهیه :
    ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت داده سپس کلم قمری خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید، سپس گوشت و نخود را به مواد بیفزایید. روی آن آب ریخته، روی شعله گاز قرار دهید تا کاملاً بپزد. پس از کوبیدن چربی آن با زردچوبه و فلفل آن را به آبگوشت اضافه کرده و البته در این غذا کشک و سیر میبایست با هم خوب مخلوط شده و کنار غذا میل میشود


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  2. #2
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    طرز تهیه آبگوشت روستایی

    هویج را خرد نموده پیاز و کرفس را حلقه حلقه بریده و بآن کمی نمک و شکر افزوده مدت نیم ساعت در آبگوشت مخلوط با کره روی آتش بپزید....



    abgoosht roostaii
    مواد لازم :

    هندوانه 2 عدد
    كرفس خرد شده قدری
    نخود فرنگی 2 قاشق سوپخوری
    لوبیا سفید 2 قاشق سوپخوری
    آب سبزی 0.3 لیتر
    آب گوشت 0.7 لیتر
    پیاز 1 عدد
    گل كلم 1 عدد
    سیب زمینی 2 عدد
    كره قدری
    شكر قدری
    نمك قدری


    طرز تهیه :

    هویج را خرد نموده پیاز و کرفس را حلقه حلقه بریده و بآن کمی نمک و شکر افزوده مدت نیم ساعت در آبگوشت مخلوط با کره روی آتش بپزید . همینکه آب بجوش آمد ، سیب زمینی ها را خرد کرده با نخود و لوبیا ، در آبگوشت بریزید و بگذارید نیم ساعت دیگر بجوشد .


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  3. #3
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    طرز تهیه آبگوشت لپه

    پيازها را خرد كرده و در روغن تفت ميدهيم، سپس، لپه و گوشت را هم اضافه ميكنيم، مقداري مواد را تفت داده، آنگاه، زردچوبه را هم ميافزاييم...


    abgoosht lapeh 400

    مواد لازم:
    گوشت آبگوشتي نيم كيلوگرم
    لپه يك پيمانه
    پياز دو عدد
    رب گوجهفرنگي دو قاشق سوپخوري
    ليموعماني سه عدد
    سيبزميني دو عدد
    آب، روغن، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم


    طرز تهيه :

    پيازها را خرد كرده و در روغن تفت ميدهيم، سپس، لپه و گوشت را هم اضافه ميكنيم، مقداري مواد را تفت داده، آنگاه، زردچوبه را هم ميافزاييم بعد در حدود پنج ليوان آب به موادمان اضافه ميكنيم و ميگذاريم تا آبگوشت بجوشد، سپس با حرارت ملايم، سه تا چهار ساعت ديگر صبر ميكنيم تا آبگوشت بپزد، ليموعمانيها را سوراخ كرده، همراه با رب گوجهفرنگي، سيبزميني، نمك و فلفل به آبگوشت اضافه و كمي صبر ميكنيم تا يك ساعت ديگر آبگوشت بپزد، در پايان ميتوانيد، كمي مرزه خشك يا تازه به آن اضافه كنيد تا عطر غذايتان چند برابر شود، حالا غذا آماده است.


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  4. #4
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    آبگوشت لپه و لیمو عمانی

    یاز را خرد و با روغن به حدی سرخ می کنیم که طلایی شود،بعد لپه را تمیز می کنیم و می شوییم و با پیاز یک تفت می دهیم،بعد گوشت را تکه تکه می کنیم ...


    abgoosht lapeh limoo
    مواد لازم برای 6 نفر:

    گوشت ماهیچه یا استخوان سردست=750گرم

    لپه=50 گرم یا یک پیمانه سرخالی

    لیمو عمانی=4 تا 5 عدد

    پیاز متوسط=دو تا سه عدد

    روغن مایع=دو سه قاشق سوپخوری

    نمک و فلفل=به مقدار کم

    زردچوبه=1 قاشق مرباخوری


    طرز تهیه:

    پیاز را خرد و با روغن به حدی سرخ می کنیم که طلایی شود،بعد لپه را تمیز می کنیم و می شوییم و با پیاز یک تفت می دهیم،بعد گوشت را تکه تکه می کنیم و داخل پیاز و لپه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا آب گوشت کشیده شود،زردچوبه را اضافه می نماییم و بهم می زنیم .5 تا 6 لیوان آب سرد داخل گوشت می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید،در ظرف را محکم می بندیم و حرارت را ملایم می کنیم،کمی که آبگوشت جوشید و نیم پز شد

    لیمو عمانی را تکه تکه می کنیم و هسته آن را می گیریم و داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت کاملا بپزد،در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سیب زمینی اسلامبولی یا پشندی را پوست می کنیم و با کمی نمک و فلفل داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم سیب زمینی بپزد .اگر با مقدار آب تعیین شده فوق گوشت نپزد باید مقداری آب گرم به آن اضافه نمود.ممکن است یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی به این گوشت اضافه کنیم


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  5. #5
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    آب پيازک یا اشکنه شیرازی

    مو اد لازم :
    پياز چند عدد, روغن, ماست, تخم مرغ, شنبليله, نعناع خشک, نمک و زردچوبه


    eshkeneh02

    طرز تهيه:
    پيازها را خلال کرده در روغن سرخ می کنند, وقتی که رنگ پيازها طلايی شد, زردچوبه را روی آن ريخته, کمی هم می زنند. سريع تفت می دهند تا سبزی ها نسوزد و مقداری آب و نمک به آن اضافه می کنند و می جوشانند وقتی آب پيازک حاضر شد, آن را روی نان خرد کرده ريخته, به صورت تريد مصرف می کنند.
    اگر خواستند تخم مرغ به آن اضافه کنند, قبل از آماده شدن,تخم مرغ ها را در ظرفی به هم زده و يا با ماست مخلوط نموده و داخل آب پيازک می ريزند.
    به جای ماست می توان از دوغ هم استفاده کرد.


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  6. #6
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    طرز تهیه آبگوشت کرمانی

    مواد لازم :

    گوشت گوسفند : 500 گرم
    نخود : 50 گرم
    لوبیا قرمز : 50 گرم
    آب غوره : قدری
    چغندر : 1 عدد
    آلو قیسی : قدری
    برگه زرد آلو : قدری
    آلو بخارا : قدری
    گوجه برقانی : قدری



    abgooshtkermani
    طرز تهیه :
    ابتدا چغندر را خرد کنید و سپس 100 گرم نخود و لوبیا را پاک کرده با نیم کیلو گوشت و کمی آب بار کنید. سپس چغندر را ریز ریز خرد نموده آن را با 200 گرم قیسی، برگه ی هلو و زرد آلو (و غیره) در دیگ بریزید تا بپزد. پس از پخته شدن اگر مزهاش خیلی شیرین بود، یک قاشق آبغوره (و یا سرکه) در آن بریزید.


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  7. #7
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    آبگوشت کشک لرستان

    مواد لازم :

    گوشت آبگوشتی 500 گرم
    نخود و لوبیا سفید 2 پیمانه
    بادمجان سرخ کرده 2 عدد
    پیاز 1 عدد درشت
    سیر 4 حبه
    کشک 250 گرم
    نمک و زردچوبه و نعنا خشک به میزان لازم
    روغن مایع به میزان لازم


    abgoosht kashk
    طرز تهیه :
    نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالی کنید و بشویید. گوشت، نخود، لوبیا سفید، نمک، پیاز خرد کرده و حبه های سیر را با 5 پیمانه آب خوب بپزید.پس از اینکه یک ساعت از پخت آبگوشت گذشت، زردچوبه را بریزید و نیم ساعت مانده به پایان پخت آبگوشت، بادمجان های سرخ شده راهم اضافه کنید. در آخر، کشک را اضافه کنید تا چند جوش بزند.کمی نعنا داغ درست کنید و در آبگوشت بریزید. وقتی آبگوشت کاملا جا افتاد ، آب آن را در ظرف های جداگانه بکشید. گوشت، بادمجان، لوبیا و نخود را نیز با هم بکوبید و با سبزی خوردن و نان سنگک سرو کنید. به این آبگوشت به زبان محلی " دو گوله دودار" گفته می شود و در فصل سرما بسیار طرفدار دارد و از نظر مواد لازم برای بدن بسیار غنی و در عین حال، خوشمزه و دلچسب است.


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  8. #8
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    طرز تهیه اشکنه کشک


    مواد لازم:


    - پیاز 1 عدد متوسط
    - گردوی خرد شده یک قاشق مرباخوری
    - کشک ساییده 3 تا 5 قاشق غذاخوری
    - نعناء خشک یک قاشق غذاخوری
    - نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


    eshkeneh 02

    طرز تهیه:
    1- پیاز را خلال کرده، با مقدار کمی روغن آن را سرخ کنید و به آن کمی زردچوبه بزنید.
    2- به پیاز داغ، نعناء خشک را اضافه کنید و سر و تفت دهید. (مراقب باشید نعناء نسوزد).
    3- یک لیوان آب روی نعناء داغ بریزید و کشک را به آن اضافه کنید به آن نمک و فلفل بزنید. پس از آن که چند جوش زد، گردو را اضافه کنید و آن را از روی گاز بردارید


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  9. #9
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    طرز تهیه اشکنه گوجه سبز


    مواد لازم :

    گوجه سبز 500 گرم
    شكر قدری
    پیاز 3 عدد
    روغن 150 گرم
    شنبلیله 1 قاشق سوپخوری
    تخم مرغ 4 عدد
    آرد سفید 2 قاشق سوپخوری
    زردچوبه 1 قاشق سوپخوری
    فلفل قدری
    نمك قدری




    eshkeneh 03 400
    طرز تهیه :
    پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه می نمائیم ، بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی بآن نمک و فلفل میزنیم تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم ، مرتب بهم میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشوند بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف میشکنیم .
    بعد یک کیلو گوجه را پس از گرفتن هسته داخل اشکنه میریزیم بعد از پختن گوجه 2 تا 3 قاشق شکر بآن اضافه می نمائیم بطور کلی در تمام اشکنه ها میتوانیم بعد از ریختن تخم مرغ و پختن آن 3 تا 4 عدد تخم مرغ را درسته در آن بشکنیم و بدون بهم زدن بگذاریم تخم مرغها بسته و پخته شود.


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  10. #10
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    طرز تهیه اشکنه با رب انار


    مواد لازم :
    رب انار قدری
    شكر قدری
    پیاز 3 عدد
    روغن 150 گرم
    شنبلیله 1 قاشق سوپخوری
    تخم مرغ 4 عدد
    آرد سفید 2 قاشق سوپخوری
    زردچوبه 1 قاشق سوپخوری
    فلفل قدری
    نمك قدری


    eshkeneh 06
    طرز تهیه :
    پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه می نمائیم ، بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی بآن نمک و فلفل میزنیم تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم . با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم ، مرتب بهم میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشوند بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف میشکنیم .
    بعد به آن کمی رب انار یا آب انار اضافه میکنیم ، باین اشکنه هم میشود کمی شکر اضافه کرد .


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/