طرز تهیه آبگوشت کرمانی
مواد لازم :
گوشت گوسفند : 500 گرم
نخود : 50 گرم
لوبیا قرمز : 50 گرم
آب غوره : قدری
چغندر : 1 عدد
آلو قیسی : قدری
برگه زرد آلو : قدری
آلو بخارا : قدری
گوجه برقانی : قدری
طرز تهیه :
ابتدا چغندر را خرد کنید و سپس 100 گرم نخود و لوبیا را پاک کرده با نیم کیلو گوشت و کمی آب بار کنید. سپس چغندر را ریز ریز خرد نموده آن را با 200 گرم قیسی، برگه ی هلو و زرد آلو (و غیره) در دیگ بریزید تا بپزد. پس از پخته شدن اگر مزهاش خیلی شیرین بود، یک قاشق آبغوره (و یا سرکه) در آن بریزید.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)