نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: صدور قطعنامه تحریم ها جدید علیه ایران با وجود مخالفت ترکیه و برزیل

  1. #1
    مدیر ارشد انجمن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    Persia
    نوشته ها
    1,718
    تشکر تشکر کرده 
    9,765
    تشکر تشکر شده 
    10,721
    تشکر شده در
    1,947 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7080
    Array

    صدور قطعنامه تحریم ها جدید علیه ایران با وجود مخالفت ترکیه و برزیل

    بر اساس دور چهارم تحریم های ایران در شورای امنیت، یک دانشمند هسته ای، ۲۲ شرکت که مرتبط با برنامه های اتمی و موشکی ايران اعلام شده اند، ۱۵ موسسه متعلق به سپاه و سه نهاد زير مجموعه خطوط کشتيرانی ايران، در فهرست تحريم ها هستند...گفتنی است رای مخالف برزیل و ترکیه تا حدودی صدور این قطعنامه را تحت شعاع قرار داده و گروه 5+1 با وجود تصویب این تحریم ها اعلام کرده اند که از نظر انها هنوز برای گفتگو آمده اند، به نظر می رسد این موضع آنها نشان می دهد غرب خود نیز خیلی به اثر گذاری این تحریم ها بر سیاست های هسته ای ایران امیدی ندارد.


    سرویس بین الملل ـ شورای امنیت سازمان ملل متحد روز چهارشنبه ـ نوزدهم خردادماه ـ چهارمين قطعنامه تحريمی عليه ايران را تصویب کرد. دوازده عضو شورای امنیت به این قطعنامه رای مثبت دادند و برزیل و ترکیه، اعضای غیر دایم شورای امنیت، به این قطعنامه رای مخالف دادند و لبنان نیز رای ممتنع داده است.

    به گزارش "تابناک"، خبرگزاری"فرانسه" با اعلام این خبر نوشت: جلسه رای گیری با سخنان نماینده مکزیک، رییس دوره ای شورای امنیت آغاز شده و پس از قرائت درخواست حضور نمایندگان آلمان و جمهوری اسلامی ایران در این جلسه، نوبت به نمایندگان مخالف رسید تا سخنرانی کنند.

    نمایندگان برزیل و ترکیه دو نماینده مخالف بودند. نماینده برزیل گفت که پس از تلاش های دو کشور ترکیه و برزیل در رسیدن به توافقنامه مبادله سوخت اتمی ایران در خاک ترکیه، مخالف تحریم های بیشتر علیه ایران است.

    نماینده ترکیه اما ضمن حمایت از اقدامات دیپلماتیک، اضافه کرد که جمهوری اسلامی باید با تعلیق غنی سازی اورانیوم به مذاکرات وارد شده و مسائل را حل کند.

    بر پایه این گزارش، پس از آن رییس شورای امنیت درخواست رای گیری کرد که دوازده رای مثبت داده شد. ترکیه و برزیل نمایندگانی بودند که رای منفی دادند و فقط لبنان بود که به «قطعنامه شماره ۱۹۲۹» رای ممتنع داد.

    بر اساس دور چهارم تحریم های ایران در شورای امنیت، یک دانشمند هسته ای، ۲۲ شرکت که مرتبط با برنامه های اتمی و موشکی ايران اعلام شده اند، ۱۵ موسسه متعلق به سپاه و سه نهاد زير مجموعه خطوط کشتيرانی ايران، در فهرست تحريم ها هستند.

    به گزارش خبرگزاری فرانسه، تنها فردی که در فهرست تحریم ها قرار دارد، رياست مرکز فن آوری های هسته ای سازمان انرژی اتمی ايران است. یکی از مسئولیت های این مرکز، نظارت بر تاسیسات غنی سازی اورانیوم در اصفهان است.

    برخی از موسسه ها و شرکت هايی که در فهرست تحريم های قرار گرفته اند در خارج از ايران بوده ولی تحت کنترل ایران قرار دارند و يا در راستای اهداف آن فعاليت می کنند، از جمله «فرست ايست اگزپورت بانک» که در مالزی است ولی تحت کنترل بانک ملت ايران است.

    ۲۲ شرکت و موسسه که گفته می شوددر ارتباط با فعاليت های موشکی و هسته ای هستند و در فهرست تحريم ها قرار دارند از جمله دانشگاه مالک اشتر در تهران، صنايع امين در مشهد، ابزار برش کاوه در تهران، «فرست ايست اگزپورت بانک» در مالزی، صنايع شهيد خرازی و مرکز تحقيقات کشاورزی و پزشکی هسته ای کرج.

    این خبرگزاری در ادامه نوشت: ۱۵ شرکت و موسسه وابسته به سپاه پاسداران نيز در فهرست تحريم ها قرار دارند از جمله قرارگاه سازندگی خاتم الانبياء سپاه، عمران ساحل، راه ساحل و سپانير.

    سه نهاد زير مجموعه خطوط کشتيرانی ايران نیز، از جمله «ایریسل بنلوکز» در بلژیک و خط کشتی رانی جنوب در فهرست تحریم ها قرار دارند.

    هيلاری کلينتون، وزير امور خارجه آمريکا، نیز يک روز پيش از رای گيری شورای امنيت سازمان ملل متحد درباره چهارمين قطعنامه تحريمی عليه ايران گفته بود: «این قطعنامه شامل مهم ترين تحريم هايی خواهد بود که ايران تا کنون با آن مواجه شده است.»

    هيلاری کلينتون که همراه با رافائل کوريا، رييس جمهوری اکوادور، در یک کنفرانس خبری صحبت می کرد، درباره چهارمين قطعنامه تحريم ايران گفت: «فکر می کنم منصفانه است (که بگويم) اين تحريم ها مهم ترين تحريم هايی است که ايران تا کنون با آن مواجه شده است.»

    در همین حال خبرگزاری های بین المللی خبر دادند که، رئیس جمهور کشورمان که در تاجيکستان به سر میبرد در واکنش به تصويب قطعنامه جديد تحريمها گفت : اين قطعنامهها برای ملت ايران پشيزی نمیارزد.

    منوچهر متکی، وزير امور خارجه جمهوری اسلامی نيز تصويب قطعنامه عليه جمهوری اسلامی در شورای امنيت را حرکتی رو به عقب خواند.

    او با اشاره به رای مثبت شورای امنيت به قطعنامه تحريم های جديد عليه ايران گفت: امروز آنها حرکت خودشان را روی اين صفحه شطرنج انجام دادند و بايد منتظر باشند که جمهوری اسلامی جمعبندیهايش را داشته باشد و حرکت بعدی نوبت جمهوری اسلامی است که آن حرکت را انجام دهد.

    گفتنی است رای مخالف برزیل و ترکیه تا حدودی صدور این قطعنامه را تحت شعاع قرار داده و گروه 5+1 با وجود تصویب این تحریم ها اعلام کرده اند که از نظر انها هنوز برای گفتگو آمده اند، به نظر می رسد این موضع آنها نشان می دهد غرب خود نیز خیلی به اثر گذاری این تحریم ها بر سیاست های هسته ای ایران امیدی ندارد.

  2. 6 کاربر مقابل از Pezhman عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  3. #2
    مدیر فنی سایت
    سکوت!!
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    313
    تشکر تشکر کرده 
    1,701
    تشکر تشکر شده 
    1,704
    تشکر شده در
    347 پست
    حالت من : Khaste
    قدرت امتیاز دهی
    1167
    Array

    پیش فرض

    لبنان نیز رای ممتنع
    متاسفم!!

    دیگه رای ممتنعتون چیه؟
    جاودانه شوید

    imagephptypesigpicampuserid6ampdateline1278104663


    ____________________________

    من تـمــام هـستـی ام را در نـبـرد بـا سـرنوشت، در تهـاجـم با زمـان آتـش زدم، کـشتـم
    من بـهــار عـشـق را دیـدم ولـی بـاور نکــردم، یک کـلام در جــزوه هـایـم هیـچ نـنوشـتـم
    من ز مـقصد ها پی مقصـود هـای پوچ افتـادم، تا تمام خـوب ها رفتند و خوبی ماند در یادم
    من به عـشـق منتـظر بـودن، هـمـه صبر قـرارم رفت، بهـارم رفت، عـشقم مرد، یارم رفت


  4. 5 کاربر مقابل از Ahmadreza_b عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/