خربزه لیمویی
مواد مورد نیاز:
شش پیمانه خربزه قندک خرد شده
یک سوم پیمانه شکر
یک چهارم پیمانه آب لیموی تازه
سه پیمانه آب گازدار
پوست لیمو برای تزیین و طعم
طرز تهیه:
خربزه را درون مخلوط کن به شکل پوره درآورده و سپس از درون الک رد کنید تا یکدست شود. شکر را در یک دوم پیمانه آب ریخته حرارت می دهیم تا کاملا حل شود سپس آب شکر را به خربزه و آب لیموی تازه اضافه می کنیم سپس روی آنرا می پوشانیم و در فریزر برای مدت 6 ساعت قزاز می دهیم تا یخ بزند(بیش از 3 روز نباید در فریزر بماند). در هنگام سرو به مقدار لازم از مخلوط یخی را با قاشق کنده و کف لیوان بریزید درون لیوان را با پوست نازک لیمو تزیین کنید و مابقی را از آب گازدار پر کنید.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)