کیک دیگه
یک لیوان ارد
1/2لیوان شکر
1/2استکان شیر
3تا تخم مرغ
کره یا روغن
بکینگ پودر 1/2قاشق چایخوری
پوست لیمو کمی
گلاب1/2استکان
کشکش یک مشت
مواد میانی
خامه یک بسته
شکر نیم استکان
پودر کاکائو یک قاشق
تخم مرغ و شکر و با هم بزنید و بعد هم که مواد خشک و باهم قاطی کنید و بعد مخلوط تخم مرغها رو به ارد اضافه کنید و بعدم که بقیه ی موادو اضافه کنید و با قاشق اروم اروم هم بزنید نصف این موادو یه سری بریزید تا بپزه نصف دیگه اش رو یه سری دیگه(باطم مثل کیک قبلی مواد رو میریزید تو قابلمه حرارت رو کم میکنید و15دقیقه بعد خیلی اروم کیک و بر میگردونیم و 10 الی15 دقیقه دیگه کیک اماده است) بعد هم که مواد میانی رو باهم مخلوط کنید یه ربع با همزن بزنید بزارید نیم ساعت تو فریزر بعد دوبازه 5دقیقه بزنید بعد اونو بریزید روی کیک بعد اون یکی کیک رو هم بزارید روش و فشارش بدید تا اضافی مواد موقع برش بیرون نریزه روش هم که با پودر قند یا پودر کاکائو تزیین کنید
توجه ظرفتون حتما باید نچسب باشه و ارتفاع مواد خام بیشتر از5سانت نشه البته بعد از پخت پف میکنه و به10سانت میرسه
توی پلو پز هم زمان همین اندازه هست