صفحه 7 از 13 نخستنخست ... 34567891011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 122

موضوع: Uploadfa | آپلود و ریموت آپلود تا سقف 1 گیگ + 100 گیگ فضا + مستقیم کردن لینک های چندین سایت

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    1,017
    تشکر تشکر شده 
    3,454
    تشکر شده در
    825 پست
    قدرت امتیاز دهی
    3127
    Array

topleecher

با سلام به دوستان به نظر من بحص در مورد اپلودفا وقت گذرانیه و گول زدن خودمونه بنظر من اپلودری که اینو رو پاینش بنویسه بهتره که پرمیوم بشه که مطمعنم اکانتاش فروش کمی میکنه

[هرگونه فایل خلاف قوانین ایران بر روی سرورهای آپلودفا قرار گیرد در کمتر از یک ساعت شناسایی و حذف می شود]

وقتی این نوشته رو میبینم سر گیچه میگیرم

موفق باشید

2. 7 کاربر مقابل از topleecher عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط rahimgms نمایش پست ها
    با سلام به دوستان به نظر من بحص در مورد اپلودفا وقت گذرانیه و گول زدن خودمونه بنظر من اپلودری که اینو رو پاینش بنویسه بهتره که پرمیوم بشه که مطمعنم اکانتاش فروش کمی میکنه

[هرگونه فایل خلاف قوانین ایران بر روی سرورهای آپلودفا قرار گیرد در کمتر از یک ساعت شناسایی و حذف می شود]

وقتی این نوشته رو میبینم سر گیچه میگیرم

موفق باشید
    به نام خدا
    با عرض معذرت بی خود کردن برای تست همه جور فایل روش ریموت کردم و هیچی نگفتن و هنوز هم مانده ...
    مگه اینکه با خوندن این نوشته برن و حذفش کنند وگرنه الان ده روز برای امتحان روی سرورشون هست و کسی کاری به کارش نداره
    تازه اسم فیلمم عوض نکردم و در کل هدفم تست بود .
    شاد و پیروز باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

4. 6 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

به نام خدا
    خوب ادامه دادن این تاپیک در اینجا با پژمان جان هستش چون آپلودفا دیگه یک آپلود سنتر رایگان نیست و دقیقا پیش بینیها درست بود که تبلیغات زیاد و جذب کاربر با چه اهدافی صورت گرفت و تاپیکش هم بودنش در بین آپلودسنترهای رایگان دیگه مفهومی نداره چون خدمات رایگانش حذف شد .
    امیدوارم ... شدن سایتهای مخالف و همچنین رقیب اینها موردی اتفاقی باشه !!!
    همگی شاد و پیروز باشید

16630905829896115732

وبرایش :
    دوباره مثل اینکه باز کردن اکانت رایگان را و ازز یک ترابایت فضایی که کمتر از یکماه قبل شایان جان خبر اون را گذاشتن و پستش و تاریخش موجود هست برای کاربران رایگان ماند 30 گیگابایت و برای پرمیوم ها هم مانده 100 گیگا بایت !!!!
    خسته نباشند :دی
    در کل اگه یکی یک ماه اخبار و تغییرات اینها را بذاره میتونه یکماه ده هزار تا هم پست بده !
    18272715944435712467

6. 7 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    135
    تشکر تشکر شده 
    465
    تشکر شده در
    67 پست
    قدرت امتیاز دهی
    471
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad نمایش پست ها
    سلام
    ماندگاری نامحدود تا زمان داشتن اکانت پرمیوم هست و این برای همه هست ئ
    اگر این تبلیغ نیست شاید من اشتباه متوجه شدم :
    فضای دویصت گیگ را یک ترابایت گفتن تبلیغ نادرست نیست ؟

تا به امروز که من سرعت آپلودفا را افتضاح دیدم و جالبه که حتی تو آپلود از ریموت لینک مستقیم چند ساعت قبل یک لینک را روی چهار آپلود سنتر معروف ریموت کردم و تنها آپلودفا نتونسته تا این لحظه لینک را بده جوری که من عطای اون را به لقا اون بخشیدم
    این هم تصویرش :

07745937652201473814
    90 درصد مدیرهای اینجا کارشان مستقیم سازی هست و جزوه بهترینهای نت در ایران هستند من از همه اونها سوال میکنم کدام یکی از اینها از سرعت این بیشتر راضی هستند ؟
    و سوال آخر جای تاسف داره که سایت خوب ویستا آپلود بی دلیل فیلتر شده و امیدوارم اونها هم پارتی خوبی پیدا کنند و یا بخشی از قدرت خود را برای پیدا کردن افراد با نفوذ خرج کنند تا بلکه بتونند به کار خودشان ادامه بدن و نشه که اینجوری ناحوانمردانه جلو کار اونها گرفته بشه .
    شاد و پیروز باشید
    سلام

انگار یکم زود تصمیم گرفتین.

فضای فعلی : 1 ترابایت
    پس جای اون حرفتون بهتر بود قبلش به زمانش فکر می کردین.
    اون موقع بعدش کم شد.

در ضمن ، قابلیت آپلود و ریموت آپلود کاملا بازه.
    فایل ها بدون نیاز به صبر بین دانلود یا قبل از دانلود دریافت میشن.(هنوز)
    قبل دانلود نمیخواد 1 بار اضافه روی Free کلیک کرد.
    لینک ها ریزوم دارند و کانکشن نامحدود می سازند.
    روزانه فعلا تا 500 مگ میشه به طور رایگان لیچ کرد.
    فضای در حدود 30 گیگ برای کاربران معمولی هست.
    محدودیت حجم فالی حدود 1 گیگه.

پس اینطور که گفتین تمام امکاناتش رو حذف کرده و سایر سرور ها خیلی بهتر از این هستن و .... باید اشتباه باشه !

و در مورد سرعت ریموت آپلود
    Uploadfa20Speed

8. 6 کاربر مقابل از Genzo Wakabayashi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

سلام

سلام

انگار یکم زود تصمیم گرفتین.
    من که کسی را ندیدم راضی باشه و تو همین تاپیک هم هست که بیشتر شبها آپلودفا دچار نقص و مشکل هست و نمیدانم چرا زود تصمیم گرفتم وقتی هنوز هیچ کس راضی نیست ؟ !

پس جای اون حرفتون بهتر بود قبلش به زمانش فکر می کردین.
    اون موقع بعدش کم شد.
    من نیستم که زود تصمیم میگیرم !!!
    بلکه دقیقا پایین پست نوشتم که شما مقصر نیستی و اینها هر ده دقیقه یک تصمیم میگیرند هر چند من صبح اون روز هم صد گیگ دیده بودم و با حرف شما میشه
    اول صد بعد یک ترا بعد دویصت و بعد صد و ....

در ضمن ، قابلیت آپلود و ریموت آپلود کاملا بازه.
    والله اون عکس از سایت اونها انداخته شده و خودت ببین !!!

لینک ها ریزوم دارند و کانکشن نامحدود می سازند.
    میشه این جمله را برای کاربرها ترجمه و معنی کنید که تو قوانین هست ؟
    با تقلب سعی در تولید لینک مستقیم نماید .

در ضمن جمله هرگز حذف نمیشود ، همانجور که خودشان هم گفتن تا زمانی که پول صد گیگ را داری میدی و این به نفع آپلودفا میشه !
    عزیز دل برادر شما به 70 گیگ فضای رایگان و همچنین ثبات سایتهای دیگه اشاره نمیکنی و یک کلیک را فرض قرار میدی ؟
    من سرعت 12kb/s را که از خودم روی اون عکس نذاشتم و سرور اینها اگر مشکل نداره چرا باید هر ساعت یک سرعت بئده ؟ و چطوره که شما به سرعت پایین سایر سایتها که با توجه به سرعت اینترنت ایران کم هم نیست اشاره میکنید ولی به این نه ؟

پس اینطور که گفتین تمام امکاناتش رو حذف کرده و سایر سرور ها خیلی بهتر از این هستن و .... باید اشتباه باشه !
    سایرین این تبلیغات ها را ندارند و اینطور برای اونها تبلیغ نمیشه و اینطور نیست که صبح بگن یک ترا و عصر بگن صد گیگ !!
    تو یک صفحه از سایت بنویسن یک ترا و تو صفحه بعد بنویسند صد گیگ ...
    تو یکجا مثل اینجا بگن نامحدود و بعد لینک مستقیم را محدود کنند
    و ...
    وظیفه تمامی مدیران مجموعه هست تا اجازه ندن کاربرانی که به سایت اعتماد دارند از طریق این مجموعه فریب بخورند و چیزی را بخرند که ارزش خرید را نداره و اگر هم خواستن بخرند با چشمهای باز و با آگاهی اینکار را انجام بدن .
    در تمام این مدت همش از خودم میپرسم چرا ویستا را بستن و این باز هست ؟ چه فرقی بین این و اون هستش ؟ و کاش یک نفر جواب این سوال را میداد !
    کاش یکنفر جواب میداد چرا تبعیض ؟
    برعکس این تمام مدیرای اینجا و تمام کسایی که خارج این مجموعه با اونها حرف زدم از امکانات و قدرت ویستا خیلی راضیتر بودن
    امکاناتی که رایگانش از پولی این بیشتر ارزش داشت و دارد .
    شاد و پیروز باشید

10. 9 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    3 پست
    قدرت امتیاز دهی
    74
    Array

با سلام
    دوستان ویستا آپلود داره به امنیت کاربرا اهمیت میده آپلودفا سرورش مسدود شد چند روزه باز شد اما برای ما 10 روز گذشت ما تو همین انجمن اعلام می کنیم حفظ اطلاعات کاربرا مهمترین چیز برای ماست آی پی کاربران ویستا آپلود در هر روز 6 بار از روی سرور ها پاک میشه و ما بزودی از مسدودیت درمیاییم اینو برای ان دسته افرادی گفتم که فایل های سرور ما رو تو سایت های غیر مجاز و غیر اخلاقی گذاشتند و بعدش ریپورت دادند ما عملا تنها با فایل های غیر اخلاقی برخورد می کنیم حتی در شرایطی که مسدود هستیم و آی پی کاربرا خارجی داریم

با تشکر
    مدیریت ویستا آپلود

12. 8 کاربر مقابل از vistaupload.com عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط vistaupload.com نمایش پست ها
    با سلام
    دوستان ویستا آپلود داره به امنیت کاربرا اهمیت میده آپلودفا سرورش مسدود شد چند روزه باز شد اما برای ما 10 روز گذشت ما تو همین انجمن اعلام می کنیم حفظ اطلاعات کاربرا مهمترین چیز برای ماست آی پی کاربران ویستا آپلود در هر روز 6 بار از روی سرور ها پاک میشه و ما بزودی از مسدودیت درمیاییم اینو برای ان دسته افرادی گفتم که فایل های سرور ما رو تو سایت های غیر مجاز و غیر اخلاقی گذاشتند و بعدش ریپورت دادند ما عملا تنها با فایل های غیر اخلاقی برخورد می کنیم حتی در شرایطی که مسدود هستیم و آی پی کاربرا خارجی داریم

با تشکر
    مدیریت ویستا آپلود
    به نام خدا
    با تشکر از حضورتان در انجمن
    باید اول از همه از امکانات خوبتان تشکر کنم ولی شما خودتان به این تاپیک و برعکس تاپیک سایت خودتان در اینجا نگاه کنید !
    اهمه میدانند که اینجا اولین مرجع معرفی وبسایتهای شیر و معرفی سایتهای لیچ در بین کل سایتهای ایرانی است به طوری که همه شاهد هستن کپی برداری از اینجا انجام میشه ولی عدم تبلیغ شما برعکس تبلیغ نادرست و نابجا آپلودفا باعث شده سایت شما و خدمات شما کمتر شناخته بشه و در نهایت بی انصافی سایت شما مسدود بشه .
    دوست عزیز موردی که گفتی برای ما هم رخ داد و متاسفانه به دلیل گزارشات نادرست ما هم ضربه دیدیم و رتبه ما از 40 هزار به 80 هزار سقوط کرد ولی همچنان در این اوضاع هم حامی حق هستیم .
    امکانات ویستا واقعا خوب و قابل تحسین هست ولی متاسفانه نتونسته در تبلیغات آنچنان که باید موفق عمل کنه و بدتر از اون دوست و دشمن خودش را بشناسه .
    کلیه اعضا و تیم مدیریتی حاضر به حمایت و حتی در صورت درخواست شما ارسال ایمیل به سازمان ساماندهی سایتها هستند تا هر چه زودتر شاهد بازگشت شما عزیزان باشیم .
    و نکته آخر اینکه اگر شما 500 گیگ فضا با لیچر و سرعت بهتر را رایگان بدین اون وقت چه کسی 100 گیگ را میره با این قیمت و با این قوانین بخره ؟
    حالا خودتان فکر کنید که چرا فایلهاتون در سایتهای غیر اخلاقی یافت شده ...
    شاد و پیروز باشید

14. 7 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    1 پست
    قدرت امتیاز دهی
    36
    Array

با سلام خدمت دوستان عزیزم
    این اولین و آخرین پست من در این انجمن هست و به درخواست دوستانم مینویسم ...
    این مشکلات پیش روی آپلودفا به دلیل ترافیک سرورهای رایگان و با اضافه شدن سرورهای آمریکا و فرانسه تا 48 ساعت آینده قول 100 % میدم که حل میشه .
    هدف آپلودفا رقابت با سایت 4 شیر و اینتر آپلود و در کل سایت های خارجی می باشد. اینکه کار فایل هاستینگ توی ایران هم جا بیافته و بورس بشه خیلی باعث خوشحالیه
    و اینکه برخی دوستان میان در مورد آپلودر های ایرانی با هم کل میندازن هیچ سودی نداره ما به شخصه با همه ی آپلودرها ی وطنی دوست هستیم ویستا که تازه شروع به غعالیت کردن متاسفانه آشنایی با ایشون ندارم . Davvas یا علی حاجیانی عزیز از دوستان صمیمی بنده هست با هم رفاقت قدیمی و عمیقی دارم .
    با تشکر ...
    ویرایش توسط UploadFa : 04-14-2011 در ساعت 02:28 PM

16. 10 کاربر مقابل از UploadFa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

معرفی سایت های شیر
    تشکر تشکر کرده 
    4,012
    تشکر تشکر شده 
    1,601
    تشکر شده در
    394 پست
    قدرت امتیاز دهی
    812
    Array

هدف آپلودفا رقابت با سایت 4 شیر و اینتر آپلود و در کل سایت های خارجی می باشد . شوخی جالبی بود شما هنوز مشخص نکردید که بالاخره چند گیگ فضای کل برای اکانت های پریموم است یک بار مینویسید 1 ترابایت دو ساعت بعدش مینویسید 100 گیگ بالاخره تکلیف خودتون رو مشخص کنید .

الان هم که نمیدونم چی شده آپلودفا اجازه لیچ به اکانت های رایگان رو نمیده و نوشته که باید اکانت خودم رو به پریمیوم ارتقاء بدم ( در صورتی که من الان 3 روزه که اصلا هیچ فایلی لیچ نکردم ) !!!! عکس مربوطه

18. 4 کاربر مقابل از Hossein-R عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

معرفی سایت های شیر
    تشکر تشکر کرده 
    4,012
    تشکر تشکر شده 
    1,601
    تشکر شده در
    394 پست
    قدرت امتیاز دهی
    812
    Array

نمیدونم قضیه چیه تا این رو نوشتم سریع دیدم که آپلودفا دوباره به حالت نرمال خودش برگشته و میذاره که اکانت های رایگان نیز لیچ کنند

20. 4 کاربر مقابل از Hossein-R عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 7 از 13 نخستنخست ... 34567891011 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)