زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
سلام
جالبه که در عکسی که گرفتین خودتون هم میبینین که ماندگاری نامحدوده ولی اشاره ای به اون نمی کنید !! و میگین من پست تبلیغاتی دادم !
به این دلایل :خنده دار که آدم به جای مثلا uploadorb بره اکانت این را بخره
عدم داشتن لیچر برای هیچ سایتی
عدم دانلود خوب در شب (حرف کاربران زیادیه !)
سرعت پایین دانلود و بالا نیومدن لینک در مواقع نسبتا زیادی
لازم بودن 1 بار کلیک قبل از کلیک رو دانلود
و ....
باید Uploadorb به UploadFa ترجیح داده بشه؟؟
اصلا نمیشه این ها رو اینطوری با هم مقایسه کرد.
Uploadfa خیلی بالاتر از Uploadorb هست.
می تونید از کاربران زیادی بپرسین و جواب بگیرین.
ویرایش توسط Genzo Wakabayashi : 04-12-2011 در ساعت 09:03 PM
200 گیگ هم شده 100 گیگ فکر کنم تا فردا برسه به 1 گیگ . خدا قدرت تصمیم گیری رو برای همین مواقع داده .
آپلودفا فقط و فقط به درد لیچ میخوره (اون هم به زوری ) وگرنه خیلی از سایت های دیگه ای هم هستند که میشه ازشون به عنوان آپلودسنتر استفاده کرد و تقریبا همین امکانات پریمیوم آپلودفا البته به غیر از لیچ رو به صورت رایگان ارائه میدند
سلام
ماندگاری نامحدود تا زمان داشتن اکانت پرمیوم هست و این برای همه هست ئ
اگر این تبلیغ نیست شاید من اشتباه متوجه شدم :
فضای دویصت گیگ را یک ترابایت گفتن تبلیغ نادرست نیست ؟فضای فعلی : 1 ترابایت
تا به امروز که من سرعت آپلودفا را افتضاح دیدم و جالبه که حتی تو آپلود از ریموت لینک مستقیم چند ساعت قبل یک لینک را روی چهار آپلود سنتر معروف ریموت کردم و تنها آپلودفا نتونسته تا این لحظه لینک را بده جوری که من عطای اون را به لقا اون بخشیدم
این هم تصویرش :
90 درصد مدیرهای اینجا کارشان مستقیم سازی هست و جزوه بهترینهای نت در ایران هستند من از همه اونها سوال میکنم کدام یکی از اینها از سرعت این بیشتر راضی هستند ؟
و سوال آخر جای تاسف داره که سایت خوب ویستا آپلود بی دلیل فیلتر شده و امیدوارم اونها هم پارتی خوبی پیدا کنند و یا بخشی از قدرت خود را برای پیدا کردن افراد با نفوذ خرج کنند تا بلکه بتونند به کار خودشان ادامه بدن و نشه که اینجوری ناحوانمردانه جلو کار اونها گرفته بشه .
شاد و پیروز باشید
قسمت کامنت ها رو هم فعلا حذف کردند تا دیگران موج منفی ندند و ملت اکانت ها را بخرند
راستش اصلا خوش ندارم از سایت های ایرانی تعریف کنم چون روی هیچ کدوم نمی شه حساب باز کرد!!(دلایلش هم معلومه)90 درصد مدیرهای اینجا کارشان مستقیم سازی هست و جزوه بهترینهای نت در ایران هستند من از همه اونها سوال میکنم کدام یکی از اینها از سرعت این بیشتر راضی هستند ؟
و سوال آخر جای تاسف داره که سایت خوب ویستا آپلود بی دلیل فیلتر شده و امیدوارم اونها هم پارتی خوبی پیدا کنند و یا بخشی از قدرت خود را برای پیدا کردن افراد با نفوذ خرج کنند تا بلکه بتونند به کار خودشان ادامه بدن و نشه که اینجوری ناحوانمردانه جلو کار اونها گرفته بشه .
شاد و پیروز باشید
اما در مورد ویستا آپلود به نظرم فایل هاستینگ با مدیریت حرفه ای بود که تو مدت خیلی کوتاهی حتی تونست کاربران پرمیوم جذب کنه
و به نظرم کاملا حرفه ای تر از آپلودفا عمل می کنه
- hipfile| سیصد گیگ فضا + لیچر uploaded, rapidshare....+ ریموت آپلود تا سقف 2000 مگابایت
- Free File Hosting |تاپیک جامع معرفی آپلود سنترهای دارای لیچر، ریموت آپلود ،لینک مستقیم و ...
- FTP links| معرفی سایت های FTP درزمینه های مختلف با لینک مستقیم
- Best Rapidleech Servers | جدیدترین سایت های رپیدلیچ
- Download Any Torrent Over HTTP |سایت های مستقیم کننده فایل های تورنت
- Free Web Hosting | تاپيک معرفي هاست رایگان
- Online YouTube Downloaders |نحوه دانلود فيلم ها و موزيك هاي موجود در گوگل . YouTube . و ...
- Free Image Hosting | معرفي آپلود سنتر براي آپلود عكسHTTP
خوب با این وضع uploadorb باید بره گدایی کنه چون هیچ چیزی از بابت فضای 100 گیگ از کاربراش نمیگره در مورد فضای 200 گیگ آپلودفا بگم من با 3 ایمیل از uploadorb اکانت دارم یعنی 300 گیگ از آپلودفا هم بیشتر ، در مورد لیچ کلی سایت قدرتمند و رایگان لیچ هست که آپلودفا دربرابرش عددی هم نیست ، درمورد ماندگاری فایلها مدیافایر از همشون بهتره من با اینکه عضو فری هستم ولی به مدت دو سال هست که حتی یک فایلم هم پاک نشده ، که هیچ آپلود سنتر به مدیا فایر نمیرسه با انتخاب این مجموعه ها در کنار هم البته uploadorb یکی از انها هست بی نیاز از خدمات پولی آپلودفا هستیم (فردا ایمیل میزنند میگند به خاطر توقیف سرورهایمان در آلمان و ..........از شما معذرت میخواهیم ). ودرکل ریموت و لیچ آپلودفا خیلی ضعیف هست مخصوصا اگه بخواهی از سرورهای خارجی مثل فایل سونیک یا لیچر هایی که درکشورهایی نظیر امریکا و اروپا قرار داره ، اگه قدرتمند هستی نیاز به تبلیغ نداری ولی با این وضع uploadorb باید خیلی وقت ها پیش درش تخته میشد در مورد دانلود از uploadorb باید بگم موقعی که تنها آپلودسنتر رایگان با امکانات عالی uploadorb بود فشار وارده بر سرورهای uploadorb خیلی بیشتر بود که با پدید آمدن سایر آپلود سنترها این مشکل حل شده است .موفق باشید
حمایت از گروه p30ask و نصب نوار ابزار ویژه سایت
آموزش دانلود بصورت ریموت پرمیوم با استفاده از اکانت های سایت
دانلود پریمیوم از Hotfile و Rapidshare و ... با استفاده از کوکی ها
سایت های رایگان رپیدلیچ - Best Rapidleech Servers
Username و Password پرمیوم سایت های مختلف ...
دعوت به همکاری برای بر عهده گرفتن مدیریت بخش های سایت
Sharecash Re-upload Service-مستقیم سازی لینک های شرکش
به نام خدا
الان شما به این دو تا لینک که من میدم برید و نگاه کنید ، در هر کئدام یک چیز نوشته !!!
http://uploadfa.com/news35--.html
http://uploadfa.com/premium.html
تو یکی نوشته صد گیگ و تو اون دومی نوشته یک ترا بایت !!!!!!!!!
در کل جالبه که این موارد در بین ایرانیها رایج هستش و الان همین uploadorb شش ماه قانون فروشش عوض نشده ....
مثلا خود ما رفتیم از مایاهاست فضا خریدیم و آقایون روز اول با ادعا برتر بودن گفتن همه کارها را انجام میدن و 15 روز مرتب گفتن الان انجام دادیم و تا چند ساعت دیگه تحویل میدیم و خنده دار اونکه برای اثبات حرفشان ساعت و تاریخ را هم تو کامنت اعلام میکردن ولی بعد 15 روز گفتن نمیتونند و لیاقتش را ندارند !!!
وقتی گفتم چرا روز اول گفتین و این همه ضرر زدین ؟ یک بار گفتن شما نگفته بودین این همه فایل دارید وقتی از کامنت عکس گرفتم ، گفتن نگفته بودین حجم اینقدر هست و وقتی دوباره از کامنتی که حجم را بیشتر هم اعلام کرده بودم عکس گرفتم ناحیه کاربری را بستن !!!!!!!!!
جالبه که آقایون حتی به بنده مدارک بازگشت پول را هنوز ارایه نکردن و تازه مدعی هستند کلاه بردار هم نیستن !!!!
بحث آپلودفا جداست ، این دوستان لطف کرده و در فضای مجازی امکانات رایگان را دارند ارایه میدن و فقط امیدوارم کمی هم روراست باشند و فقط تبلیغ نکنند و یکبار تصمیم خودشان را بگیرن و اینطور نشه که یکی بره اکانت بخره با این فرض که یک ترابایت فضا دریافت خواهد کرد و فردای اون روز بعد خرید بگن شما میدیدی و میخواندی به ما چه ؟ ما که فلان جا اعلام کردیم صد گیگ !!!
امیدوارم شایان جان هم متوجه مورد باشند که وقتی دویصت را هزار میگن میشه تبلیغ و خبر نادرست و ما هم وظیفه داریم کاربرها را آگاه کنیم .
شاد و پیروز باشید
اگر ویستا آپلود الان این مشکلات براش پیش نیومده بود مطمعن باشید که همه به جای آپلودفا از ویستا آپلود اکانت پریمیوم خریداری میکردند . این هم یک روش دزدی جدید است که یک عده از کاربران مبتدی را سرکیسه کنند و به نام اکانت پریمیوم همان اکانت رایگان فقط با تغییراتی جزئی به مردم قالب میکنند
اون تغییرات جزئی هم که فقط در ظاهر است و اصلا بدرد نمیخورند وقتی شما نتونی یک فایل را به راحتی و با سرعت نسبتا خوب لیچ کنی اصلا به جای 10 گیگ لیچ در روز بذارند 100 گیگ چه فایده ای داره
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)