کوفته بادمجان:
بادمجان:1 کیلو
گوشت چرخ کرده:350 گرو
برنج:2 پیمانه
تخم مرغ:1 عدد
رب گوجه فرنگی:2 تا 3 قاشق غذا خوری
دارچین،نمک،زردچوبه،روغن به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و به ورقه های نازک می بریم.بعد آنها راسرخ میکنیم.برنج را بعد از شستن با 5/2 پیمانه آب ونمک وروغن دم می اندازیم تا نرم شود(کته)
سپس گوشت چرخ کرده ،بادمجان،برنج ونمک زردچوبه،دارچین را به آن اضافه کرده وحسابی با گوشت کوب می کوبیم. خوب بار آمدن این کوفته بستگی به کوبیدن آن دارد.
تخم مرغ را در ظرف کوچکی ریخته و به اندازه یک نارنگی از مواد بر می داریم سپس گرد می کنیم وکاملا به تخم مرغ آغشته کرده و سرخ می کنیم. بعد از سرخ کردن ،سس را درست می کنیم. رب گوجه را در 1قاشق روغن تفت داده سپس نصف استکان آب اضافه کرده و دارچین هم اضافه می کنیم سس را در قابلمه ریخته ،دانه به دانه کوفته ها را در آن چیده ودرب آن را با دم کنی بسته وبا حرارت کم می گذاریم دم بکشد.(نیم ساعت)
سپس به همراه جعفری وگوجه وخیار شور تزئین کرده ونوش جان می فرمایید.
__________________