دلمه كرفس
مواد لازم:
كرفس 3 شاخه تره فرنگي يك بوته ژامبون حلقه شده 400 گرم پنير پيتزا 400 گرم خامه ي زده شده 150 گرم پودر سير، نمك و فلفل به مقدار لازم روغن سرخ كردني به مقدار لازم
طرز تهيه :
ابتدا كرفس ها را خرد كرده و با آب بپزيد ، طوري كه فقط نرم شوند، ولي له نشوند. سپس داخل روغن كمي تفت دهيد. ژامبون ها بايد به شكل حلقه اي برش داده شده باشند. تره فرنگي را هم خرد كنيد.
كرفس تفت داده شده را داخل ژامبون قرار داده و ژامبون را لول كنيد.
ژامبون ها را داخل ظرف مخصوص فر بچينيد. لابه لاي ژامبون ها تره فرنگي بپاشيد. خامه ي زده شده را روي ژامبون ها ريخته و پنير رنده شده يا پودر پنير را روي خامه بريزيد. مقداري نمك ، فلفل و پودر سير روي مواد بپاشيد.
ظرف را تا زماني كه ژامبون ها طلايي رنگ شوند ، داخل فر قرار دهيد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)