دلمه ی تند فلفل
مدت فراهم سازی: 15 دقیقه
مدت طبخ: 50 دقیقه
حرارت پخت: 180 درجه سانتی گراد
برای 4 نفر
مقدار کالری: 375 در هر بخش
مواد مورد نیاز: 4 عدد فلفل سبز دلمه ای تخم دراورده، قسمت بالای آنرا نگه دارید.
برای محتوی درون آن: 1 عدد پیاز خورد شده، 1 حبه سیر له شده،
350 گرم گوشت چرخ کرده، 1 قاشق سوپخوری روغن، 100 گرم قارچ خورد شده،
2 قاشق چایخوری پودر فلفل، 1 قاشق سوپخوری پوره گوجه فرنگی، 150 میلی لیتر
آب گوشت گاو، نمک و فلفل، 425 گرم لوبیا قرمز پخته
فلفلها را به مدت 2 الی 3 دقیقه در آبجوش نمکدار قرار دهید و بعد آنرا از آب خارج کنید
و در ظرفی نسوز بچینید.
پیاز، سیر، گوشت چرخ کرده را در روغن سرخ کنید تا قهوه ای شوند، قارچ، پودر فلفل،
پوره گوجه فرنگی و آب گوشت را در آن قاطی کرده و نمک و فلفل کافی به آن بزنید و
بگذارید تا مدت 10 دقیقه به آرامی به جوشد.
لوبیای قرمز پخته را به مخلوط گوشت اضافه نمایید.
فلفلها را با مخلوط تند پر کنید و در ظرف را ببندید و به مدت 30 دقیقه در حرارت متوسط
فر بپزید.
توصیه پخت: اگر یک فلفل درسته برای یک نفر زیاد است، 2 عدد فلفل را از طول به شکل قایقی
دو نیم کنید. آنگاه آنها را در ظرف مخصوص پخت قرار دهید و مواد را داخل آن بریزید.
__________________
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)