دلمه ی تند فلفل



مدت فراهم سازی: 15 دقیقه


مدت طبخ: 50 دقیقه


حرارت پخت: 180 درجه سانتی گراد


برای 4 نفر


مقدار کالری: 375 در هر بخش



مواد مورد نیاز: 4 عدد فلفل سبز دلمه ای تخم دراورده، قسمت بالای آنرا نگه دارید.


برای محتوی درون آن: 1 عدد پیاز خورد شده، 1 حبه سیر له شده،


350 گرم گوشت چرخ کرده، 1 قاشق سوپخوری روغن، 100 گرم قارچ خورد شده،


2 قاشق چایخوری پودر فلفل، 1 قاشق سوپخوری پوره گوجه فرنگی، 150 میلی لیتر


آب گوشت گاو، نمک و فلفل، 425 گرم لوبیا قرمز پخته



فلفلها را به مدت 2 الی 3 دقیقه در آبجوش نمکدار قرار دهید و بعد آنرا از آب خارج کنید


و در ظرفی نسوز بچینید.


پیاز، سیر، گوشت چرخ کرده را در روغن سرخ کنید تا قهوه ای شوند، قارچ، پودر فلفل،


پوره گوجه فرنگی و آب گوشت را در آن قاطی کرده و نمک و فلفل کافی به آن بزنید و


بگذارید تا مدت 10 دقیقه به آرامی به جوشد.


لوبیای قرمز پخته را به مخلوط گوشت اضافه نمایید.


فلفلها را با مخلوط تند پر کنید و در ظرف را ببندید و به مدت 30 دقیقه در حرارت متوسط


فر بپزید.



توصیه پخت: اگر یک فلفل درسته برای یک نفر زیاد است، 2 عدد فلفل را از طول به شکل قایقی


دو نیم کنید. آنگاه آنها را در ظرف مخصوص پخت قرار دهید و مواد را داخل آن بریزید.

__________________