نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: کتابهای اورجینال در مورد فضا

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

کتابهای اورجینال در مورد فضا

کتابهای اورجینال در مورد فضا دیکشنری تصویری مک میلان

Astronomy Visual Dictionary
    این کتاب یک دیکشنری کوچک بصری است که با تصاویر رنگی و توضیحاتی مختصر ولی به شکلی کاملاً ساده و قابل فهم به برسی موضوعاتی از قبیل منظومه شمسی ، خورشید ، ماه ، کهکشان ها ، خورشید گرفتگی و ماه گرفتگی ، رادیوتلسکوپ ها ، ستاره های دنباله دار ، نیمکره شمالی و جنوبی ، تلسکوپ هابل و... پرداخته است.

تعداد صفحات : 16 حجم فایل : 11 مگابایت زبان : انگلیسی
    برای دانلدود اینجا کلیک کنید.

منبع
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

درخشان ترین ستارگان

The Brightest Stars
    درک جهان هستی از راه شناخت درخشان ترین ستارگان آسمان . کتابی بسیار جالب و روان در ارتباط با ستارگان. در این کتاب شما مطالبی جامع و مفید راجع به باشکوه ترین ستارگان آسمان ، روشنایی و نور ، مکان، اسامی و حرکات سالیانه ستارگان ، روش هایی برای مشاهده بهتر ستارگان ، تلسکوپ ها ، مفاهیم ساختاری ، بخش ها و تغییرات کهکشان ها، تنوع ستارگان ، زندگی و مرگ ستارگان ، صور فلکی ، منظومه شمسی و بسیاری مطالب دیگر خواهید خواند..

تعداد صفحات : 290 حجم فایل : 5 مگابایت زبان : انگلیسی
    منبع
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

جایگاه ما در جهان هستی

place universe
    "جایگاه ما در جهان هستی " نوشته دکتر Norman K. Glendenning کتابی بی همتا و فوق العاده برای شناخت و درک جهان است. این کتاب شامل تصاویر بسیار زیبا و توضیحات کامل در ارتباط با جهان ، فضا و علم ستاره شناسی می باشد. در این کتاب شما با موضوعات بسیار متنوعی از قبیل لحضه آفرینش ، اندازه و سن زمین ، خورشید ، راه شیری ، جهان ایستا انیشتین ، بسط و گسترش جهان هستی ، کارل شوارز چایلد و سیاه چاله ها ، ابرهای غول پیکر گازی و دسته بندی کهکشان ها ، ستارگان ، اقسام کهکشان ها ، کهکشان های بیضی ، مارپیچ و کوژ ، ماده تاریک و انرژی تاریک ، تشخیص و تفاوت ماده تاریک و مواد عادی ، کلاسترهای کروی، اولین ستارگان ، تولد ستارگان ، در آتش ستارگان ، ستارگان فوق العاده بزرگ و توده های عظیم گاز و گرد بین ستارگان، مرگ یک ستاره ، ستارگان نیوترون ، ماه و تشکیل منظومه شمسی ، خورشید ، سیارات ، جوهانس کپلر ، زمین و آبهای زمینی ، شرایط لازم برای زندگی بر روی سیارات ، مریخ و سایر سیارات منظومه شمسی و ... خواهید خواند

تعداد صفحات : 240 حجم فایل : 7 مگابایت زبان : انگلیسی
    منبع
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

خورشید

the sunthe sun

کتابی جامع و کامل در ارتباط با خورشید . این کتاب را می توانید به عنوان مرجع بسیار خوبی برای آشنایی با موضوعات مختلف حول خورشید مطالعه کنید. در این کتاب با عناوینی متنوعی از قبیل نگاهی به خورشید ، سال خورشیدی ، خورشید به عنوان ساعت ، کسوف به مانند یک اسلحه ، خدای خورشید ، خورشید ابزاری در ستاره شناسی ،نام های مستعار خورشید ، طبقات و لایه های خورشید ، درون خورشید ، منبع تازه ای از انرژی ، هسته خورشید ، خورشید مغناطیسی ، دیگر خورشید ها ، منظومه های شمسی دیگر ، تولد و آغاز خورشید ، اواسط زندگی خورشید ، اتفاقات کوتاه مدت در طول حیات خورشید ، خورشیدی جوان و کم نور ، عصر یخبندان ، ارتباطات گم شده ، جو و محیط خورشید ، آغاز حیات انسان ها ، اولین روزهای خورشید ، طول موج ها ، پوسته ، چشمان و حیات خورشید ، تاثیرات آب و هوایی ، ماهواره ها ، منابع انرژی ، گرمای خورشیدی ، پیشگویی ها و آینده خورشید ، آخرین روزهای این ستاره و ... بخوانید

تعداد صفحات : 163 حجم فایل : 3.8 مگابایت زبان : انگلیسی
    منبع
    [SIGPIC][/SIGPIC]

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)