امام باقر عليه السلام فرمودند :
هر كس در عمر خود يك بار سوره ياسين را بخواند خداوند به شماره تمام آفريده ها يش در اين جهان و جهان ديگر به ازاي هر يك از آنها دو هزار حسنه در نامه عملش ثبت كند و به همين مقدار از گناهان او را ببخشايد و دچار بدبختي و تنگدستي و خانه خرابي نشود و خداوند سختي و دشواري مرگ را بر وي آسان سازد و خود متصدي و مباشر قبض روح او باشد و از جمله كساني باشد كه خداوند فراخي زندگي او را به عهده گرفته و ضامن خوشحالي او هنگام مرگ گرديده و خوشنوديش را در آخرت تضمين مي نمايد و به فرشتگان مي فرمايد من از اين بنده راضي هستم پس براي او آمرزش بطلبيد .
نبي اكرم صلي الله عليه و آله وسلم مي فرمايد :
سوره ياسين در تورات معمه خوانده مي شود . يعني صاحبش را خير دنيا و آخرت فرا گيرد و دفع كند از او بلاهاي دنيا و هراسهاي آخرت را و به آن قاضيه و مدافعه نيز گويند چون كه قاري را از هر بدي حفظ مي كند و هر حاجتي را بر آورده مي كند . و هر كس بخواند سوره ياسين را در قبرستان خداوند در آن روز تمامي عذابها را از ارواح و اهل قبور آن قبرستان دفع مي كند و براي قاري به عدد امواتي كه در آنجاست حسنه براي او مي نويسد .
امام جعفر صادق عليه السلام مي فرمايد :
از رسول خدا صلي الله عليه و آله دوازده اسم در قرآن ذكر شده كه پنج اسم آن در سوره ياسين است . محمد . احمد . عبدالله . يس . نون .
آنچه باعث آسان جان دادن مي شود هفت چيز است كه يكي از آنها سوره ياسين است .در شب نيمه شعبان سه مرتبه سوره مبارك ياسين را بخوانيد يكي به قصد حيات و يكي به قصد وسعت و يكي به قصد صحت .
از براي حصول مال و منال و ثروت و دولت در روز پنج شنبه دو ركعت نماز بخواند بعد از آن سوره ياسين را بخواند و اين عمل را تا سه روز تكرار كند بسيار مجرب است .
سه شب هر شب 30 بار آيه وخلقنا لهم من مثله ما يركبون را بخواند . پيامبر را در خواب ببيند . و هر كه 7 بار آيه الشمس ينبغي ……..تا…….يسبحون را به نيت حاجت بخواند . حاجتش برآورده شود .
از كتاب درمان با قرآن تاليف : محمد رضا كريمي
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)