نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: آموزش مرورگر internet explorer

  1. #1
    موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

    پیش فرض آموزش مرورگر internet explorer

    شايد يكي از مشكلاتي كه كاربران در اينترنت با آن مواجه مي باشند، خواندن صفحات فارسي در سايتهاي اينترنتي مي باشند. ما نيز دراين شماره قصد داريم شما را دراين زمينه ياري نماييم قبل از اينكه به رفع اين مشكل بپردازيم، لازم است تا شما را با مفهومي به نام Code Page آشنا نماييم.

    به طور كلي از زماني كه كاربري رايانه دركشور به طور نسبي افزايش پيدا نمود، بسياري از شركتها درجهت فارسي نمودن سيستم هاي عامل شروع به ايجاد سبكهاي خطي (Font) با كد پيج هاي مختلفي نمودند، كه در اين ميان مي توان به كد پيجهاي ايران سيستم و سينا و 1256 اشاره نمود. نكته اي كه لازم به ذكر است، آن است كه در صورتي كه شما سندي را درهريك از اين كد پيج ها ايجاد نماييد، هنگام باز نمودن آن در كد پيج ديگر با مشكل خواندن آن مواجه خواهيد شد، چرا كه به عنوان مثال اگر در كد پيج ايران سيستم، نام علي را وارد كرده باشيد، ممكن است كه در كدپيج 1256 آن را به همان صورت مشاهده ننموده و به جاي هريك از حروف،حرف ديگري را مشاهده نماييد.
    به هرحال درحال حاضر يكي از كد پيج هاي استاندارد كه درحال حاضر توسط شركت مايكروسافت نيز مطرح شده است، كد پيج 1256 مي باشد كه تقريا تمامي سيستمهاي عامل پس از ويندوز 98 از اين استاندارد طبعييت مي كنند. درصورتي كه ويندوز شما ويندوز 98، Me يا 2000 فارسي باشد، شما در هنگام مطالعه صفحات وبي كه با كد پيج 1256 نوشته شده اند، مشكلي نخواهيد داشت ولي در صورتي كه آن صفحه با كد پيج ايران سيستم نوشته شده باشد، طبعا شما با خواندن آن صفحات مشكل داشته بابستي كه مراحل ذيل را درجهت رفع آن انجام دهيد. به عنوان نمونه سايت همشهري يك نمونه از اينگونه سايتهاي طراحي شده يا كد پيج ايران سيستم مي باشد. براي مشاهده صفحات آن مراحل ذيل را انجام دهيد:

    1. وارد برنامه Internet Explorer شده و در نوار آدرس آن، آدرس www.Hamshahri.net را وارد نموده و سپس كليد Enter صفحه كليد را بفشاريد.

    2. پس از مدتي، صفحه اوليه اين سايت ظاهر مي شود، كه به صورت دو فريمي بوده و شما بايستي كه در فريم بالايي، پايين آمده تا كلمه SEPEHR.TTF را كه در داخل يك مربع قرار گرفته است، ظاهر شود.

    3. حال اشاره گر موش را برروي آن برده و سپس كليك نماييد تا صفحه ديگري ظاهر شود.

    4. دراين صفحه نيز به صورت گرافيكي وفارسي، مراحل دريافت ونصب فونت فارسي مشخص شده است و شما مي توانيد، پس از مطالعه آن با توجه به نوع سيستم عامل خود در بالاي صفحه، بر روي يكي از دو دكمه، ويندوز يا اپل(مكينتاش) كليك نماييد. درصورتي كه سيستم عامل شما، ويندوز مي باشد، كلمه ويندوز را انتخاب كنيد.

    5. پس از كليك نمودن بر روي كلمه ويندوز، يك پنجره ظاهر مي شود و شما بايستي درحالي كه عبارت Save This File To Disk انتخاب شده مي باشد، دكمه OK را انتخاب نمائيد.

    6. حال پنجره اي ظاهر مي شود كه محل دريافت فايل مربوط به فونت را از شما سئوال مي نمايد. به طور كلي، به صورت پيش فرض، هميشه اين محل My Document مي باشد و بهتر است كه هميشه محل دريافت فايل هاي شما دراين مكان باشد ودرصورتي كه مقصد پيشنهادي ويندوز براي شما اين محل را مشخص نكرده باشد، بهتر است كه كادر كركره اي مربوط به Save in را انتخاب كرده و گزينه My Document را در آن انتخاب نمائيد. ولي دقت كنيد كه چون در اين مقاله آموزشي، فرض برآن است كه ممكن است كه كاربر داراي ويندوز 98 يا 2000 باشد، لذا براي راحتي كار بهتر است كه استثنائاً براي دريافت فونت ديسك خوان C:\ را انتخاب كرده و در ريشه آن، به دريافت فونت بپردازيد. حال تنها كافي است كه بر روي دكمه OK كليك نمائيد، تا عمل دريافت فايل صورت گيرد. دريافت اين فايل كه درحدود KB56 مي باشد، با توجه به سرعت دسترسي شما به اينترنت، چند ثانيه بيشتر به طول نخواهد انجاميد شما به اينترنت، چند ثانيه بيشتر به طول نخواهد انجاميد.

    7. حال كافي است كه ابتدا برروي دكمه Start نوار وظيفه ويندوز كليك كرده، تا يك منو ظاهر شود، سپس زير منوي Settings را انتخاب نموده تا منوي ديگري ظاهر شود و بر روي گزينه Control Panel كليك نمائيد، تا در نهايت يك پنجره ظاهر شود.

    8. در داخل اين پنجره ، شمايل Fonts را يافته، اشاره گر موش را بر روي آن برده و سپس دوبار كليك نمائيد تا پنجره مربوط به آن بازگردد.

    9. در داخل پنجره ، ابتدا منوي File را انتخاب كرده تا منوي مربوط به آن بازگردد سپس گزينه Install New Font ….. را انتخاب كنيد تا پنجره ديگري ظاهر شود.

    10. درقسمت پايين، سمت راست پنجره ابتدا نام ديسك گردان خود را انتخاب نمائيد. با توجه به نكته اي كه در قسمت 6 عنوان شد، منظور همان ديسك خوان C:\ مي باشد. درقسمت پايين، سمت چپ نيز ميتوانيد، نام پوشه مورد نظر را انتخاب كنيد . چون ما فونت دريافتي را در ريشه ديسك خوان C:\ قرار داده ايم ، دقت كنيد كه دراين جعبه ليست نيز ريشه ديسك خوان C:\ انتخاب شده باشد.

    11. به هرحال پس از ورود صحيح به ريشه ديسك خوان C:\ ، در جعبه ليستي بالاي پنجره، نام فونت موردنظر را كه به صورت(Sepehe(True Type)) مي باشد، ظاهر شود. حال تنها كافي است كه برروي اين فونت كليك كرده ويا دكمه Select All را انتخاب نموده تا اين فايل انتخاب شود وسپس دكمه OK را فشار دهيد ، تا عمل نصب فونت آغاز شود.

    12. حال بر روي دكمه Close كليك كرده، تا مجددا به پنجره مربوط به ليست فونت ها باز گرديد. دقت كنيد كه در اين ليست ، فايلي به نام Sepehr وجود داشته باشد. براي اين منظور در صفحه بالاو پايين رفته ويا در فضاي سفيد پنجره يك بار كليك كرده و سپس كليد S صفحه كليد را آنقدر فشار دهيد تا به صحت وجود فونت اطمينان حاصل نماييد. دقت كنيد كه در بعضي از ويندوزهاي 98 فارسي ممكن است كه پس از نصب فونت شما قادر به يافتن آن دراين ليست نباشيد. دراين صورت بايد، مجدداً سيستم را راه اندازي نموده و سپس وارد قسمت فونت شده و نوار لغزان را يكي دوبار به سمت پايينترين قسمت و بالاترين قسمت آن تغيير مكان دهيد. پس از اين عمل حتماً اين فونت در ليست فونت هاي نصب شده سيستم شما قابل رويت خواهد بود.

    13. حال وارد برنامه Internet Explorer شويد. در داخل اين برنامه ابتدا وارد منوي Tools شده و سپس گزينه Internet Options را انتخاب نموده تا يك پنجره ظاهر شود.

    14. سپس در فسمت، General، بر روي دكمه Fonts كليك كرده تا پنجره ديگري ظاهر شود.

    15. دراين قسمت در ليست كركره اي فوق به نام Language Script:، گزينه Defined را انتخاب نماييد.

    16. سپس درهمان پنجره در جعبه ليستي پايين سمت چپ ، گزينه،Sepehr را يافته ، انتخاب كرده و سپس بر روي دكمه OK كليك نموده تا به پنجره قبل بازگرديد، بعد بر روي دكمه OK اين صفحه نيز كليك كرده تا اين پنجره نيز بسته شود.


    تمامي موارد كه تا اين لحظه عنوان گرديد، تنها كافي است كه يك بار بر روي ويندوز رايانه شما صورت گيرد و طبيعي است كه درصورت نصب مجدد سيستم عامل ويندوز برروي رايانه شما، تكرار اين موارد الزامي است. ولي دقت كنيد كه هنوز هنگامي كه وارد سايت فارسي مي شويد، قادر به مشاهده صفحات آن نمي باشيد! نگران نباشيد! تنها عملي كه در هنگام ورود به هر صفحه فارسي بايستي انجام دهيد، آن است كه درصفحه موردنظر، اشاره گر موش را در فضاي خالي آن صفحه برده ، دكمه سمت راست موش را زده تا يك منوي ظاهر شود سپس زير منوي Encoding را انتخاب كرده تا منوي ديگري ظاهر شود. سپسدر صورتي كه گزينه User Defined را در داخل آن مشاهده ننموديد، زير منوي More را انتخاب نموده و در داخل آن گزينه User Defined را انتخاب نماييد. حال به راحتي قادر خواهيد بود كه از صفحه فارسي موجود به خوبي استفاده نماييد.
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  2. کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  3. #2
    موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

    پیش فرض

    يكي ديگر از امكانات محيط IE استفاده از ابزار Fovarite مي باشد.
    تصور كنيد كه شما در داخل اينترنت ، به گشت و گذار در سايتهاي مختلف مشغول مي باشد. دراين حين ممكن است كه با سايتها و يا صفحاتي برخورد نماييد كه براي شما به هردليلي جالب و جذاب باشد، طبعا يادداشت نمودن آدرس آن دريك دفترچه، مشكلات خاص خود را به همراه خواهد داشت،چرا كه ممكن است كه درصورتي كه آدرس آن سايت بسيار طولاني باشد، شما در هنگام يادداشت نمودن آن، دچار بي دقتي شده وذخيره آن در دفترچه شما به درستي صورت نگيرد و دليل ديگر آنكه يادداشت نمودن آدرس اينگونه سايتها هنگام كار با اينترن زمان نسبتا زيادي از شما را گرفته و طبعا كار خسته كننده اي خواهد بود، لذا استفاده از اين قابليت IE مشكل شما را به خوبي مرتفع مي سازد.

    براي شروع كار فرض نماييد كه وارد سايتي به نام Yahoo شدهايد و امكانات اين صفحه براي شما جالب وده و تمايل داريد كه آدرس آن را در داخل محيط IE خود ذخيره نماييد تا هرگاه كه تمايل داشتيد به سرعت بتوانيد، بدون به خاطر سپردن آدرس آن، به آن سايت مراجعه نماييد.
    براي اين منظور ، منوي Favorites را در نوار منو انتخاب نموده و سپس گزينه Add Favorites را انتخاب نماييد، تا پنجره مربوطه ظاهر شود . سپس در داخل كادر متني ، مي توانيد نام سايت را وارد نماييد، البته دقت كنيد كه معمولا نام عنوان سايت به صورت پيش فرض در داخل اين كادر نوشته خواهد شد و در صورتي كه دليل قانع كنندهاي نداريد! بهتر است كه از همان نام پيش فرض استفاده نماييد. دراين لحظه شايد تنها كاري كه بايستي انجام دهيد،انتخاب دكمه OK باشد، ولي چند لحظه دست نگاه داريد! انجام اين عمل در دراز مدت شما را با حجم نسبتاً زيادي اسم در ليست مربوطه مواجه مي سازد، لذا بهتر است كه اين عمل را همراه با طبقه بندي موضوعي انجام دهيد. براي اين منظور قبل از انتخاب دكمه OK، دكمه Create It را انتخاب كرده تا پنجره مربوطه به صورت تكميل شده، نمايان شود. در كادر ليست سمت چپ اسامي پوشه هاي از پيش تعريف شده را ملاحظه خواهيد كرد درصورتي كه سايت مورد نظر، در داخل هريك از پوشه هاي موجود قابل طبقه بندي باشد ، تنها كافي است كه بر روي عنوان موجود در داخل كادر ليست، كليك كرده تا انتخاب شود. دقت كنيد كه در كنار بعضي از گزينه هاي كادر ليست، به صورت درختي، يك علامت بعلاوه وجود دارد واين بدان معني مي باشد كه اين طبقه خود به طبقات ديگري تقسيم شده است و شما مي توانيد به راحتي آدرس سايت مورد نظر خود را درطبقه دلخواه قرار دهيد و اما حالتي كه طبقه مناسبي جهت قرار دادن آدرس سايت مورد نظر وجود نداشته باشد:

    دراين صورت تنها كافي است كه پايين ترين طبقه مرتبط موجود را در ليست انتخاب نموده و سپس بر روي دكمه New Folder كليك نماييد.
    دراين مثال بهتر است كه ابتدا بر روي پوشه Favorites كليك كرده تا اين پوشه به عنوان ريشه انتخاب شود سپس دكمه New Folder را انتخاب نموده تا پنجره ديگري ظاهر شود. در اين پنجره در كادر متني موجود نام پوشه(طبقه) مورد نظر را وارد نماييد به عنوان نمونه از نام Search Engines استفاده نموده و سپس دكمه OK را انتخاب كنيد. خواهيد ديد كه در داخل پوشهFavorites پوشه ديگري به نام Search Engines ايجاد مي شود. مجدد برروي پوشه Search Engines كليك كرده تا انتخاب شده و مجددا بر روي دكمه New Folder كليك كنيد تا پنجره مربوطه ظاهر شود. سپس در داخل كادر متني آن عبارت The Bests را تايپ نموده و سپس دكمه OK را انتخاب نماييد، خواهيد ديد كه در كنار عبارت Search Engines يك علامت بعلاوه ظاهر شده كه با انتخاب آن، پوشه The Bests به عنوان فرزند آن نمايان مي شود. حال پوشه The Bests را انتخاب نماييد . تنها عملي كه شايد لازم باشد قبل از انتخاب دكمه OK انجام دهيد، فعال نمودن كادر تاييد مربوط به Make Available Offline مي باشد . با انتخاب اين كادر، شما قادر خواهيد بود كه درحالت Offline (يعني در زماني كه به اينترنت متصل نمي باشد) نيز از محتواي صفحه مربوطه استفاده نماييد. حال برروي دكمه OK كليك نماييد، بدين ترتيب آدرس سايت Yahoo درمحل مورد نظر قرار داده خواهد شد. حال تصور كنيد كه پس از سپري شدن چندين روز، تمايل به جستجو در اينترنت داشته و مي خواهيد اين عمل را از طريق سايت Yahoo انجام دهيد و آدرس اين سايت را نيز فراموش كردهايد!!! براي اين منظور بايستي ابتدا وارد منوي Favorites شده و در داخل آن نيز ، زير منوي Search Enginesرا انتخاب نموده تا زير منوي ديگري ظاهر شود، سپس زير منوي The Bests را انتخاب نموده تا منوي ديگري ظاهر شود، در داخل آن گزينه Yahoo را انتخاب نماييد، با اين عمل برنامه IE به راحتي شما را به سايت موردنظرتان رهنمون مي سازد

    روش ديگري كه براي اين منظور در داخل برنامه IE در نظر گرفته شده است، استفاده از ابزار Favorites كه هم اكنون به صورت فرورفته نمايان مي باشد، كليك نموده تا پنجره مربوطه محو گردد تا اين لحظه درمورد ساخت و طبقه بندي مطالبي را عنوان نموديم، ولي در صورتي كه بخواهيد كه اشياء موردنظر خود را حذف ، تغيير نام و يا حتي تغيير مكان دهيد، بايستي كه ابتدا منوي Favorites را نوار منو انتخاب كرده و سپس گزينه Origanize Favorites را انتخاب نموده تا پنجره ديگري ظاهر شود. دراين قسمت مي توانيد شيء مورد نظر خود را كه در ليست سـمـت راسـت قـرار دارد، انـتـخـاب نـمـوده و سپس در جهت حذف، تغييرنام، ايجاد شيء جديد در داخل آن و يا انتقال آن به شيء ديگر به ترتيب از دكمه هاي Create Folder,Rename, Delete,Move to Folder استفاده نماييد. به اين ترتيب شما مي توانيد در جريان گشت وگذار اينترنتي خود، سايتهاي مورد علاقه خود را به صورت طبقه بندي شده گروه بندي نموده و در هر زمان به راحتي به آدرس مورد علاقه خود مراجعه نماييد.
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  4. #3
    موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

    پیش فرض

    يكي ديگر از امكانات محيطIE استفاده از ابزار History مي باشد.

    به طور كلي هرگاه كه شما وارد سايتي شده ودرصفحات آن شروع به گشت وگذار مي نماييد، اطلاعات مربوط به آدرس سايت و مرور شده در داخل History و اطلاعات مربوط به متن ، موزيك، صفحات، تصاوير و... در داخل پوشهTemporary Internet Files كه در داخل پوشه ويندوز قرار دارد، جاي ميگيرد و بدين ترتيب شما قادر خواهيد بود كه به صورت Offline(درحالي كه به اينترنت متصل نمي باشيد)به اين صفحات رجوع نموده واز آنها استفاده نماييد.

    براي اين منظور كافي است كه برروي دكمه History كه در نوار ابزار قرار دارد، كليك نموده تا يك پنجره در سمت چپ برنامه IE ظاهر شود. سپس قادر خواهيد بود تا بر روي عناوين آن كه عموما عبارتند از: امروز، اسامي روزهاي هفته، يك هفته قبل، دو هفته قبل وغيره، كليك نموده و در داخل آنها نام سايت موردنظر را كه قبلا به آن مراجعه نموده ايد انتخاب كرده و سپس بر روي نام صفحهاي كه قبلا در داخل آن سايت به آن مراجعه نموده ايد، كليك كرده تا اطلاعات مربوط به آن روي صفحه IE نمايان شود.
    در بالاي پنجره History، يك دكمه كركره اي به نام View قرار دارد كه شما پس از انتخاب آن، مي توانيد نحوه به نمايش درآمدن اطلاعات Offline را مشخص نماييد. البته همانگونه كه مطرح گرديد، به صورت پيش فرض اطلاعات برحسب تاريخ نمايش داده مي شود و شما مي توانيد برحسب نام سايتها، نام سايتهايي كه بيشترين مراجعه به آنها را داشته ايد و حتي به ترتيبي كه همان روز در اينترنت كاوش نموده ايد را مشخص نماييد. حال اجازه دهيد كه امكان جذابتر ديگري را كه در محيط IE وجود دارد را با يك سناريو توضيح دهيم: تصور كنيد كه اطلاعات موجود در داخل History شما به شدت زياد شده است و شما در طي گشت وگذار خود در داخل اينترنت درهفته هاي گذشته، به صفحات جالبي در زمينه هاي پزشكي دست پيدا كرده ايد، حال يكي از دوستان شما به منزل شما آمده و اطلاعاتي در اين زمينه از شما طلب مي كند، حتي اگر بدانيد كه در چه تاريخي به چنين صفحاتي مراجعه نمودهايد، گشتن در داخل سايت History زمان نسبتاً زيادي از شما را خواهد گرفت، لذا براي حل اين مشكل، تنها كافي است كه در بالاي سمت راست پنجره History روي دكمه Searchكليك نموده تا ظاهر آن صفحه درجهت جستجو تغيير نمايد حال تنها كافي است كه در داخل كادر متني ظاهر شده، كلمه مورد جستجوي خود را ( مثلاMedical ) تايپ نموده و سپس بر روي دكمه Search Now كليك نماييد، پس از سپري شدن مدت زماني نه چندان زياد! تمامي عناوين صفحاتي كه در داخل عنوان و متن آنها چنين كلمه اي وجود داشته باشد و شما نيز قبلا به آن صفحات مراجعه نموده باشيد، در زير دكمه جستجو ظاهر مي شوند و شما به راحتي قادر خواهيد بود كه تنها در اين ليست ايجاد شده، به دنبال صفحه مرتبط گشته و به سرعت، به نتيجه مطلوب خود نائل آييد.
    براي بستن اين پنجره نيز همانند، پنجره Favorites كه در شماره قبل به آن پرداختيم، كافي است كه برروي علامت ضربدر موجود دربالاي سمت راست پنجره History كليك نموده و يابرروي دكمه History كه در نوار ابزار قرار دارد و هم اكنون به صورت فرورفته نمايان شده است، كليك كرده تا اين پنجره محو گردد.

    حال ممكن است از خود سوال نماييد كه چگونه مي توان زمان وحجم اطلاعاتي كه به صورت Offline در سيستم وجود دارد را افزايش يا كاهش داد؟
    سوال خوبي است براي منظور بايد ابتدا وارد منوس Tools شصده و سپس گزينه Internet Options را انتخاب نماييد تا يك پنجره ظاهر شود. در قسمت General، ودر زير قسمت History مي توانيد تعداد روزهايي كه تمايل داريد اطلاعات مربوط به آدرس سايتها و صفحات اينترنت در داخل آن ذخيره شوند را تغيير دهيد، مي توانيد اين عدد را به مثلا 90 روز تغيير داده،تا بدين ترتيب آدرس تمامي سايت ها و يا صفحاتي را كه در طي 90 روز به آن مراجعه مي نماييد را در آرشيو خود داشته باشيد البته دقت كنيد كه پس از سپري شدن مثلا 95 روز، شما ديگر به آدرسهاي 5 روز اوليه دسترسي نخواهيد داشت، چرا كه شما با تنظيم اين گزينه به 90 روز در واقع به IE مي فهمانيد كه آرشيوي از آدرس هاي مراجعه شده را تا حداكثر 90 روز در داخل خود ذخيره نمايد.

    همانگونه كه در جملات بالا تلويحا به آن اشاره شد، در واقع وظيفه اصلي History تنها نگهداري آدرسهاي مراجعه شده است كه شما زماني را براي آن تعيين مي نماييد و نه اطلاعات كامل صفحات مربوط به آن! چرا كه ممكن است، شما در داخل History بر روي آدرس صفحه اي كليك نموده و به جاي ظاهر شدن اطلاعات مربوط به آن صفحه، پنجره اي ظاهر شود كه در آن از شما خواسته شود كه براي بارگذاري اين صفحه، مجددا به اينترنت متصل شويد .پس وظيفه نگهداري اطلاعات صفحات با چه كسي است ؟!


    در داخل پنجره Internet Options ودرقسمت General ودر زير قسمت Temperary Internet Files دكمهاي به نام Settings قرار دارد، بر روي آن كليك نموده تا پنجره ديگري ظاهر شود در داخل پنجره ، شما قادر خواهيد بود تا حداكثر اندازه اطلاعاتي كه قادر خواهيد بود تا در هنگام Offline به آن مراجعه نماييد را ملاحظه نموده و يا تغيير دهيد، درصورتي كه درآيوي كه Windows را در داخل آن نصب شده است، به اندازه كافي فضاي خالي داشته باشد، مي توانيد اين عدد را كه برحسب مگابايت مي باشد را افزايش دهيد. برافزايش دادن عدد مذكور، شانس شما براي عدم مواجه شدن با پنجره اتصال مجدد به اينترنت بسيار بالا خواهد رفت، چرا كه شما علاوه بر داشتن آدرس سايت با آدرس صفحه مورد نظر در داخل History، اطلاعات مربوط به آن صفحه را نيز كه شامل متن، صدا، تصوير و غيره مي باشد را نيز بر روي سيستم خود خواهيد داشت در داخل اين صفحه سه دكمه ديگر نيز وجود دارد : يكي از آنها به نام View Obiects وظيفه نايش داده اصطلاحا Plug Inهاي نصب شده برروي برنامه IE را برعهده دارد.


    درمورد Plug Inهاي در شماره هاي بعد به تفصيل بحث خواهيم نمود، ولي در اينجا تنها كافي است كه متذكر شويم كه برنامه IEقادر است كه به برنامه هايي كه توسط شركتهاي ديگر براي محيط IE طراحي شده اند و اصطلاحا به صورت يك ابزار در آمده اند، مجهز شوند و شايد يكي از معروفترين آنها Shockwave Flash Object باشد كه شما را قادر مي سازد تاصفحاتي كه مجهز به متحرك سازي اينترنتي با همان فلش مي باشند را به راحتي ملاحظه نموده و لذت ببريد. بد نيست كه بر روي اين دكمه كليك نموده و وجود چنين Plug In را در سيستم خود بررسي نماييد. دكمه ديگري كه به نام View Files معروف است، همان دكمه اي است كه با زدن آن پنجره مربوط به فايلهاي Temperary Internet Files ظاهر شده و شما مي توانيد آنها را ملاحظه نماييد. همانگونه كه عنوان شد، بالا بردن اندازه فضاي فايلهاي موقت اينترنتي، شانس شما را براي ديدن صفحاتي كه قبلا به آنها مراجعه نموده ايد درحالت Offline بالا مي برد، ولي همانگونه كه اشاره شد، اين پوشه در داخل پوشه اصلي ويندوز قرار دارد ودرصورتي كه ديسك خواني كه پوشه ويندوز را درخود جاي داده است، از فضاي كافي برخوردار نباشد، بالا بردن اين عدد ممكن است كه براي رايانه شما مشكلات عديده اي مانند قفل كردن سيستم به همراه داشته باشد. با توجه به نكات فوق،جالب است بدانيد كه شما مي توانيد با استفاده از دكمه سوم كه همان Move Folder مي باشد، پوشه Temperary Internet Files را به درايو ديگري كه فضاي خالي نسبتا زيادي دارد، منتقل نماييد، لازم به ذكر است كه پس از انتقال، ويندوز از شما مي خواهد تا سيستم خود را مجدداً راه اندازي نماييد، لذا بهتر است كه قبل ازانجام اين عمل، تمامي برنامه هاي باز خود در ويندوز را بسته و سپس به انجام اين عمل بپردازيد. هماهنگونه كه شايد بارها در اينترنت ديده باشيد، صفحات اينترنتي غالبا در حال تغيير و تحول مي باشند، نمونه بارز آن را مي توان در سايتهاي خبري به وفور مشاهده كرد چهار دكمه درايويي كه در بالاي اين پنجره قرار دارند، نحوه به روز رساني صفحات Offline را مشخص مي سازند. گزينه اول به IE مي فهماند كه پس از اتصال به اينترنت و پس از مراجعه به هر صفحهاي كه قبلا به آن مراجعه نموده ايد و هم اكنون به صورت Offline در سيستم شما وجود دارد، در صورتي كه اين صفحه تغيير كرده است، مجدد بارگذاري شود. دكمه دوم به IE مي فهماند كه پس از اجرا شدن برنامه IE درحالي كه به اينترنت متصل مي باشيد، اين عمل صورت گرفته واين بار تمامي صفحات Offline به روز رساني شوند. دكمه بعد اين عمل را به صورت اتوماتيك انجام داده و سومين دكمه هرگونه به روزرساني را درهنگام اتصال به اينترنت متوقف مي سازد، مگر آنكه شما به صفحه Offline مراجعه نموده و كليد F5 صفحه كليد را زده تا صفحه مجددا به روز رساني شود. به كارگيري نكات فوق با توجه به كند بودن سرعت اينترنت در كشورمان، راندمان شما را در استفاده از اينترنت بسيار بالا خواهد برد.
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/