قلعه شهنشاه (گوشه) - خرم آباد در روستای گوشه خرم آباد و در کنار گنبد شهنشاه، قلعه ای قدیمی وجود دارد که از سنگ و گچ ساخته شده است.



صحن این قلعه 12×25 متر است و پانزده رواق و اتاق نشیمن دارد. هر اتاق را دیواری به دو قسمت تقسیم می کند که برای نگاه*داری چارپایان و استراحت کاروانیان ساخته شده است.بلندی دیوار قلعه پنج متر است. در گوشه جنوب باختری، پله هایی سنگی برای دسترسی به پشت بام ساخته شده است. این قلعه که بر سر راه خرم آباد به خوزستان بنا شده، اولین منزل به سوی دزفول و آخرین منزل به جانب خرم آباد بوده است.


مقبره داوود رش - کوهدشت در شمال خاوری کوهدشت و بر دامنه یک کوه، مقبره*ای قرار دارد که به «داوود رش» مشهور است


مقبره مربع شکل است و اضلاعی به طول هفت متر دارد. از هر گوشه در داخل مقبره، دو یال در جهت تاق گنبد به طرفین باز می*شود. تاق برحسب هشت قسمت اصلی بنا شده و ارتفاع گنبد که نزدیک به 9 متر است از سنگ و گچ ساخته شده است.این مقبره نیز از جمله زیارتگاه*های «علی الهی» ها است که ظاهرا به داوود از یاران سلطان اسحاق که در قرن هفتم می زیسته است تعلق دارد. در اطراف مقبره یک گورستان کهنه و قدیمی است که بر سنگ یکی از قبرهای آن تاریخ 1118 هجری با تصاویری مبهم کنده کاری شده است.

مقبره سید جمال الدین واعظ اصفهانی (صدرالمحققین) - بروجرد سید جمال الدین معروف به صدرالواعظیم فرزند عیسی بن محمد علی موسوی عاملی که نسبت ایشان به سادات جبل عامل می رسد یکی از مجاهدین و رهبران نهضت مشروطیت و پدر نویسنده صاحب نام سید محمد علی جمال زاده است.



وی پس از به توپ بسته شدن مجلس شورای ملی به امر محمد علی شاه مخفیانه قصد عتبات کرد ولی در همدان گرفتار و او را به بروجرد فرستادند و به دستور امیرافخم همدانی حاکم وقت لرستان و بروجرد به شهادت رسید و در مزاری در همین شهر مدفون شد که محل به احترام قبر او به جمالیه مشهور شد. این مدفن در جنوب ساختمان شهرداری بروجرد بین ساختمان شهرداری و محلی که قبلا شهربانی بود واقع شده، سنگ قبر وی به اندازه 72×120 سانتی*متر و در تاریخ 1317 هجری شمسی تجدید شده است. بعدها از آن جا که این سنگ به علت فرسایش در معرض نابودی قرار داشت به همت انجمن آثار ملی (سابق) مدفن سید با کیفیتی در خور شان او و با سنگ مرمر مشکی مرمت شد