به نام خدا
بر خورد لازم دیدم از کلیه همکاران عزیزم که یاوران من در سال 89 بودند سپاسگذاری و قدردانی کنم و نام تک تک این عزیزان را در اینجا بیارم و اگر این عزیزان نبودند با توجه به مشکلات بنده در سال گذشته امروز نامی از آریادانلود هم بر سر زبانها نبود
با سپاس و احترام به همه کاربران مخصوصا کاربران ویژه عزیز سایت که همراهان همیشگی ما بودند و پوزش از بابت نام نبردن این عزیزان که هم نامشان را نمیدانم و هم اینکه تعداد زیاد است از همگی آنان سپاسگزاری میکنم
در کمال احترام دوستان عبارتند از :
Nima مدیریت کل مجموعه و مدیریت فنی آریادانلودتیم و یاور همیشگی من دوست عزیز و دوست داشتنی ما نیما جان
Sara12 آیین نگر مجموعه و ناظر کل انجمنها سارا خانم که میتونم بگم خانم دکتر در طول یکسال گذشته واقعا زحمات زیادی کشیدن و با وجود گرفتاریهای زیاد در دانشگاه همیشه یاور مجموعه بوده اند
PC Hunter و یا ADMIN مدیریت کل انجمن pc4you هانی جان که با مدیریت خوبش توانسته در مدت کمی انجمن را به موفقیتهای زیادی برسانه
Behzad AZ مدیریت کل انجمن شماره یک ( انجمن آریادانلود بزرگ ) بهزاد عزیز که واقعا در طول یکسال گذشته یار و یاور من در تمام مجموعه ها بوده و ازش واقعا ممنونم
Pezhman ناظر کل انجمنها و ناظم ارشد انجمن شماره یک ( انجمن آریادانلود بزرگ ) کسی که از ابتدا با بنده بوده و در تالار افتخارات آریادانلود شاید هیچکس نتونه جای اون را بگیره ، پژمان عزیز خسته نباشی
P a R y A و یا paryababak سرپرست ارشد انجمن شماره دو ( pc4you ) و مدیر انحمن کامپیوتر آریادانلود ، میتونم بگم یکی از زحمت کشترین و مهربانترین اعضای مجموعه که بدون ریا و چشم داشتی همیشه زحمت میکشه ، پریا خانم و همسرشان آقا بابک
shmp30 سرپرست انجمن شماره یک ( انجمن آریادانلود بزرگ ) و مدیریت رپید لیچ ویژه سایت ، مرد بی ادعا و مودبی که درس اخلاق اون بالاتر و مهم تر از درسهای دیگه اش برای من بوده ، سید حسین عزیز خسته نباشی
sorna سرپرست انجمن شماره یک ( انجمن آریادانلود بزرگ ) و مسئول نظم دهی و روابط بین تیم مدیریتی و مدیران برادر عزیزم کاظم
!INFERNAL سرپرست انجمن شماره یک ( انجمن آریادانلود بزرگ ) و همچنین سرپرست انجمن شماره سه ( انجمن آذرگرافیک ) و مسئول گروههای ویژه سایت احسان جان ، خسته نباشی
mehraboOon ناظم ارشد انجمن شماره دو (pc4you) و سرپرست انجمن شماره سه ( انجمن آذرگرافیک ) ، الهام خانم میتونم بگم بمب انرژی و نشاط هستن و تلاشگری خستگی ناپذیر که همین جا به ایشان خسته نباشید میگم
Ahmadreza_b عضو تیم اجرایی و مدیریت فنی انجمن آریادانلود دوست و برادر بزرگوارم آقای مهندس احمدرضا که در خدمت سربازی به سر میبرن و براشون آرزوی سلامتی و بازگشت پیروزمندانه را داریم
SeEzAr عضو تیم اجرایی و مسئول راه اندازی پورتال زبانهای خارجی مجموعه آقا بهنام عزیز
smrbh عضو تبیم اجرایی و یار من در ساخت انجمنهای شماره یک آقا سید محمدرضای گل
arif مدیر ارشد انجمن شماره یک ( انجمن آریادانلود بزرگ ) و یکی از دلسوزترین و وفادارترین اعضای این مجموعه مخصوصا مجموعه شماره یک آقا رضای گل خودمان
Sada مدیر ارشد انجمن شماره یک ( انجمن آریادانلود بزرگ ) عضو جدید و با دانش و پرقدرتی که خیلی زود توانست لیاقتهای خودش را نشان بده و عضو دایم خانواده بزرگ آریادانلود بشه ، مجتبی جان مدیریت ارشدت را بار دیگه بهت تبریک میگم و امیدوارم همیشه پیروز و سربلند باشی
S A D A F مدیر ارشد انجمن شناره دو (pc4you ) یکی از خانمهای پرقدرت و با دانش مجموعه که در هر دو انجمن تلاش چشم گیری را دارند ، رها خانم خسته نباشید
rezareza00 مدیر ارشد انجمن شناره دو ( pc4you ) ، یکی از فنی ترین و تخصصی ترین اعضای انجمنها که تلاش زیادی را داشتن و واقعا باید به ایشان و همسرشان تبریک و خسته نباشید گفت ، آقای رضای دوست داشتنی
s.rozekabood مدیریت انجمنهای سرگرمی / پاتوق/ گفتگو ازاد انجمن pc4you و همسر آقا رضای گل ( rezareza00 )
Assassin's Creed مدیریت انجمنهای بازیهای کامپیوتری آریادانلود
emad176 مدیریت انجمنهای
انجمن عمومی و متفرقه, کتابخانه الکترونیکی انجمن آریادانلود
IMAN.DESIGN مدیریت انجمن های
Themes - تم ها, Themes - تم ها, Themes - تم ها, Themes - تم ها, فتوشاپ, والپیپر - Wallpaper, والپیپر - Wallpaper, گـرافیک و مالتی مدیا آریادانلود
j0hncna مدیریت انجمن دانلود نرم افزار آریادانلود
king 2011 مدیریت انجمن دانلود نرم افزار آریادانلود
mozhgan مدیریت انجمنهای
اخبار ایران ، جهان و اخبار خبرگزاریها, انجمن خانه و خانواده, انجمن دانلود نرم افزار ، بازی و آموزشهای موبایل, انجمن عمومی موبایل, انجمن عمومی و متفرقه, انجمن عکاسی و فیلمبرداری, انجمن کامپیوتر, گوناگون آریادانلود
rahimgms مدیریت انجمنهای مطالب ,نرم افزار ها و آموزش های مربوط به سایت های شیر آریادانلود
tina مدیریت انجمنهای
آثار ادبی, آرایش و زیبایی آریادانلود
World-civilization مدیریت انجمنهای
اخبار فرهنگی, انجمن روانشناسی, ایرانگردی و جهانگردی, تاریخ, کتابخانه الکترونیکی انجمن آریادانلود
ali20 مدیریت انجمن انجمن عمومی موبایل آریادانلود
Atabay11 مدیر ارشد انجمن شماره سه ( انجمن آذرگرافیک ) و مدیر انجمن گـرافیک و مالتی مدیا آریادانلود
NiloOfar مدیر انجمنهای
انجمن اخبار و رسانه ها, تالارخانواده, سرگرمی, سرگرمی / پاتوق/ گفتگو ازاد, موسیقی pc4you
Rex مدیر انجمن هک/امنیت pc4you
Reyh@n3 مدیر انجمن تالارخانواده pc4you
sanatoramir مدیر انجمناخبار فناوری, اینترنت و شبکه pc4you
Z3YNA مدیر انجمن سفر/ایرانگردی/جهانگردی pc4you
ستایش مدیر انجمنهای
تالارخانواده, هنرهای دستیpc4you
avazeghu مدیر انجمن ورزش pc4you
dverbame مدیریت سابق انجمن شماره یک
allsatnews مدیر سابق انجمن dvb
اعضای ویژه و کاربران فعال انجمنها :
انجمن شماره دو pc4you :
maryam
˜*•. ARAM .•*˜
انجمن شماره یک(انجمن آریادانلود بزرگ ) :
sreza
System_Failed
sarbh
sara
poyan
pipo9
pejman.gh
parwiz
nahaayat
mohamad.s
minaj64
lord behemoth
Hidden
Hengameh
Genzo Wakabayashi
enerdude
donyaa
danifozol3
bahar
alia
ali.amamverdi
و با آرزوی بهروزی و داشتن سالی پر بار برای همه شما عزیزان و دهها هزطار کاربر در انجمنها و پورتالهای مجموعه بزرگ آریادانلود
عید سعید نوروز و فرارسیدن سال نو بر همه شما عزیزان مبارک باد
به نمایندگی از طرف تیم مدیریتی مجموعه آریادانلود
محمد محمذزاده
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)