متخصصان آلرژی می گویند: استفاده از تلفن همراه می تواند موجب بروز حساسیت های پوستی شود.
به گزارش ایرنا و به نقل از” تایم او ایندیا”، متخصصان می گویند: از حساسیت های پوستی نسبت به مواد آرایشی گرفته تا نسبت به جواهرات و سوزش پوست بدن نسبت به خالکوبی (تاتو) ، حساسیت های می توانند در هر مکان نامعلوم دیگری مخفی شده باشند.
“لوز فوناسیه” از کالج آلرژی آمریکا گفت: استفاده زیاد از تلفن های همراه باعث می شود که پوست صورت در معرض نیکل موجود در تلفن ها قرار گیرد.
فوناسیه افزود: بیمارانی هستند که با لکه هایی از خشکی و یا قسمت های خارش داری بر روی گونه ها، خطوط چانه و گوش های خود مراجعه می کنند و نمی دانند که چه چیزی باعث بروز واکنش آلرژی آنها شده است.
نیکل یکی از رایج ترین آلرژی های تماسی است و بیش از ۱۷ درصد زنان و سه درصد مردان را مبتلا می کند.
تماس با اشیای حاوی نیکل مانند کلیدها، سکه های پول و گیره های کاغذ معمولا اندک است بنابراین آلرژی ناشی از نیکل معمولا در منطقه تماس بدن با این اشیاء بروز نمی کند.
با این وجود حتی در این تماس های خلاصه نیز نیکل می تواند از انگشتان به صورت منتقل شود و موجب سوزش پلک چشم شود.
این خطر با قرار گرفتن متداول و طولانی مدت در معرض اشیای حاوی نیکل مانند تلفن همراه، ساعت های جواهر و فرم های عینک افزایش می یابد.
بهترین راه حل برای پیشگیری از این آلرژی اجتناب از تماس مستقیم این اشیاء با پوست است.
در رابطه با تلفن های همراه نیز می شود با استفاده از یک پوشش پلاستیکی یا استفاده از گوشی های بولوتوث تلفن همراه و یا اتصال تلفن همراه به تلفنی که در سطح خود فلزی نداشته باشد تا با پوست صورت در تماس قرار گیرد، می توان از ابتلا به آلرژی پوستی جلوگیری کرد.