به نام خدا
شایان جان میشه بگی فضای این دو تا با هم چه فرقی داره :
این davvas
Used space 5131.0 Mb of 51200 Mb / 44 files
این هم uploadfa
Used space 5797.2 Mb of 51200 Mb / 56 files
=====================================
اما در مورد تست هم من گفتم که معلوم هست اینها چه برنامه ای در سر دارند و در آینده هیچ امکانات رایگانی را نخواهند داد و در حال حاضر هم باید بگم تنها هدفشان بالا بردن رتبه سایتشان است .
در مورد لیچر من که نتونستم یک فایل 50 مگی را با این لیچر آپلودفا لیچ کنم و تازه رپیدشیر را هم که کلا اسمش را هم حذف کردن .
در مورد سرعت هم که مجتبی در بالا گفت به نظر من سرعت دانلود davvas و هم سرعت ریموت آپلودش بسیار بیشتر هست و من تنها این را نمیگم بلکه بیشتر سایتهای مشابه بهتر و برتر از آپلودفا عمل میکنند و این هر روز یک بلایی سرش میاد که نمونه اونها در یک ماه گذشته :
توقیف سرورها و حذف کلیه فایلها و برنامه ها
ساسپند شدن در طول هفته گذشته
در 90 درصد شبها دچار مشکل است و تنها سایتی در بین 4 سایتی که من برای معرفی اونها از اونها هم لینک میذارم و در همین تاپیک هم اعلام کردم .
آخرین مورد هم که این مساله دیشب بود و مطمئن هستم مشکلات زیادی برای فایلها به وجود خواهد آورد .
در مورد اینکه davvas پرمیوم داره هم نیاز به پیشگویی نیست چون خود شما هم همین جا و در همین پست خودتان اعلام کردین که در برنامه های آپلودفا هم گنجانده شده ...
اما به نظر منuploadorb شاید لیچر و برخی امکانات ظاهری و بدون کارایی اینها را نداشته باشه ولی به نظر خودم به شخصه بهترین خدمات داره میده و بالاترین سرعت و کیفیت را داشته و امیدوارم همیشه در این روند باشند .
در آخر اعلام میکنم اگر پژمان جان اجازه زدن تاپیک مجزا به این قبیل سایتها را میده و مجموعه حتی در پورتال نرم افزاری برای معرفی و حمایت از این سایتها از اونها استفاده میکنه و اسم اونها را مرتبا میاره برای حمایت از سایتهایی هست که خدمات درست میدن وگرنه ما نه حامی و نه دشمن سایتی هستیم و اگر مسئولین آپلودفا جوابگو ابهامات نباشند شاید تاپیک را با تاپیکهای اشتراکی ادغام کنم و بدین ترتیب یکی از بهترین پایگاههای تبلیغاتی اونها که رایگان داره براشون تبلیغ میکنه از بین خواهد رفت .
این را هم بگم همین اختلال دیشب اونها کلی از زحمات من را به هدر داد و در طول یکماه گذشته بارها این مورد همانطور که در بالا گفتم تکرار شده و دیگه هم از لینکهای اونها استفاده نخواهد شد و در صورت رویت مشکل جدید و عدم پاسخگویی مسئولان آپلودفا تاپیک را به زیر انجمن میفرستم
شاد و پیروز باشید
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)