نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: مذاكره‌هاي وحيد شمسايي براي پيوستن به بارسلونا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

مذاكره‌هاي وحيد شمسايي براي پيوستن به بارسلونا

وحيد شمسايي در مورد صحبت‌هايي که مبني بر قرارداد او با تيم فوتسال بارسلونا وجود دارد گفت: اين صحبت‌ها صحت دارد. حدود10، 15 روز پيش يکي از دوستانم با من قرار گذاشت و من فکر مي‌کردم که قرار است يک نسکافه با هم بخوريم، اما وقتي پيش او رفتم فردي در آنجا بود که با تيم فوتسال بارسلونا کاملا در ارتباط است. در مورد اين پيشنهاد توضيح داد و گفت که باشگاه خواهان من است. او صحبتهاي اوليه را با من انجام داد و من گفتم که زماني که در ايتاليا بودم به دليل مسايل خانوادگي شرايط برايم سخت بود و در حالي که سه سال قرارداد داشتم پس از يکسال به ايران بازگشتم.
    وي در پاسخ به اين سوال که آيا آنها خواهان شما هستند يا شما خود را معرفي کرديد اظهار کرد: مسولان باشگاه بارسلونا خواهان من هستند. اگر من مي‌خواستم خودم را معرفي کنم بايد فيلم بازيهايم و رزومه‌ام را مي‌دادم، اما فکر مي‌کنم آنقدر در فوتسال شناخته شده‌ هستم که آنها به دنبال من بيايند.
    وي ادامه داد: باشگاه بارسلونا مايل است که دو بازيکن ايراني داشته باشد و آن طور که من شنيده‌ام خواهان محمد طاهري هم هستند. در حال حاضر صحبت‌هايي را با مسولان باشگاه بارسلونا انجام داده‌ام، اما بحث‌هاي نهايي پس از عيد انجام خواهد شد که يا مسولان آنها به ايران بيايند يا من به آنجا مي‌روم.
    شمسايي با اشاره به بنري که هنگام برگزاري مراسم قرار گرفته بود و در آن کلمه فوتبال به صورت دستي به فوتسال تبديل شده بود گفت: اينها جزيي از زندگي ماست، اما درفوتسال آنقدر افتخارات زيادي به دست آمده است که اين قضيه زياد مهم نيست. هر چه بوده است که انشاالله خير است.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: