صفحه 4 از 32 نخستنخست 1234567814 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 316

موضوع: تاپیک هواداران استقلال

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض عکسهای روانخواه در بیمارستان

27456521333559132261

50523254983259903791

10557731801306037634

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

2. 3 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

ميداودي: براي بازگشت به استقلال لحظه‌شماري مي‌كنم

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: اين روزها براي تمرين وبازي کردن در استقلال لحظه‌شماري مي‌کنم.
    ميلاد ميداودي در خصوص برنامه‌هاي درمان و آماده سازي‌اش در روزهاي اخير گفت: طبق برنامه روزانه سه مرحله تمريني و درماني دارم، صبح‌ها همراه با دکتر نوشادي در مجموعه ورزشي انقلاب تمرينات با وزنه را انجام مي‌دهم، سپس در کلينيک استقلال و زير نظر همکاران دکتر نوروزي به فيزيوتراپي مي‌پردازم و بعد از ظهرها نيز در استخر مشغول آب درماني مي‌شوم. خوشبختانه شرايطم خوب است و از ابتداي سال جديد نيز در تمرينات استقلال حاضر خواهم شد تا تمرينات سبک و نرم دوي را شروع کنم.
    وي درباره مدت زمان درمان پاي آسيب ديده‌اش گفت: بيست و سوم آذرماه تحت عمل جراحي قرار گرفتم و پزشکان تشخيص داده بودند که چهار ماه بعد از انجام عمل مي‌توانم تمرينات سبک و آماده‌سازي را شروع کنم. حدود 75 روز از موعد تعيين شده گذشته و اميدوارم در يکصدمين روز پس از عمل جراحي در تمرينات استقلال حاضر شوم و نرم دوي را آغاز کنم.
    ميداودي با اشاره به توصيه پزشکان عنوان کرد: دکتر رازي و دکتر نوروزي اتفاق نظر دارند که نبايد براي بازگشت مجدد به ميادين عجله کنم. دکترها معتقدند که بايد طبق برنامه تنظيم شده پيش بروم تا با کسب بهبودي و آمادگي کامل بتوانم در مسابقات رسمي‌ استقلال حضور داشته باشم. من که براي حضور در تمرينات و بازي‌ها لحظه شماري مي‌کنم، اما بايد به توصيه پزشکان عمل کنم تا در آينده مشکلي پيش نيايد و بتوانم طي دراز مدت در خدمت تيمم باشم.
    مهاجم استقلال با ابراز خوشحالي از نتايج خوب استقلال در هفته‌هاي اخير گفت: خيلي دوست دارم در اولين سال حضورم در استقلال حداقل يک جام قهرماني کسب کنيم. هر چند که اکنون استقلال هم در ليگ و هم در جام حذفي شانس قهرماني دارد و در ليگ قهرمانان آسيا نيز بايد پس از صعود از گروه خودمان به انتظار مراحل بعدي باشيم.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. 3 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض واكنش قابل انتظار مديران وسرمربي استقلال به مصاحبه جباري: تو اخراجي

2011/3/3

سايت گل ـ‌ صبح امروز وقتي خوانندگان روزنامه خبر ورزشي تيتر مصاحبه مجتبي جباري با خبرنگار اين روزنامه را مشاهده كردند دوزاريشان افتاد كه امروز روز پرحادثه‌اي براي باشگاه خواهد بود. يكي،‌ دو ساعت بعد و در حالي كه اخبار مربوط به مصاحبه جباري به سرعت همه جا را به تسخير خود درآورده بود. پرويز مظلومي در مصاحبه‌اي نظر رسمي خود را نسبت به بازيگراني كمابيش مصدوم تيمش اعلام كرد،‌او گفت از نظر من جباري اخراج است.
    به گزارش سايت گل جباري در مصاحبه تند و عجيب هيچ كس را بي‌نصيب نگذاشته و از فرهاد مجيدي،‌پرويز مظلومي و علي فتح‌الله‌زاده را مورد انتقادهاي خاص خود قرار داده بود. جباري در اين مصاحبه با اشاره به نابساماني‌هاي مديريتي استقلال از شكل اداره اين باشگاه گله كرده بود. او همچنين به بازيكني اشاره كرده بود كه در تمرينات شركت نمي‌كند اما با داد و قال و فحش تبديل به بازيكن فيكس تيم مي‌شود
    جباري گفته بود طبيعتا باشگاه بايد اين بازيكن را كنار بگذارد، اما آنها هيچ واكنشي در اين‌باره ندارند. جباري همچنين به ماجراي عجيبي اشاره كرده كه بعد از بازي با سپاهان رخ داده است،‌ اينكه بازيكنان استقلال بعد از بازي مقابل سپاهان به در منزل يكي از طرفداران مي‌روند و او براي نشان دادن لطف خود چند عدد پيتزا را بين بازيكنان تقسيم مي‌كند تا آنها اين غذاي «لذيد!» به بدن بزنند.
    به گفته جباري وقتي او ناراحت از اين وضع به مظلومي اعتراض مي‌كند،‌ مظلومي به وي جواب مي‌دهد: «مي‌خواستي نخوري!» گفته بيژن كوشكي مدافع مياني استقلال كه از نظر فني شرايط نسبتاً‌ بهتري نسبت به بقيه دارد نيمكت‌نشين مي‌شود و خبري از او نيست، اما بازيكناني كه خودشان را براي مربي لوس مي‌كنند و با مظلومي ارتباط دوستانه دارند در تركيب حاضرند. جباري به نحوه اداره باشگاه توپ‌هاي در به داغان و تاكتيك تيم ايراد گرفته و گفته است اين مصاحبه را انجام داده كه شرايط فوتبال ايران از اين وضع تأسف‌باور بهتر بشود.
    امروز و همانطور انتظار مي‌رفت جباري اجازه تمرين كردن با استقلال را نيافت و با وجود حضور در محل تمرين از سوي منصور پورحيدري مورد مواخذه قرار گرفت. جالب‌تر آنكه از سوي باشگاه استقلال بيژن كوشكي را نيز به همراه جباري اخراج كرد در حالي كه اين بازيكن كوچكترين دخالتي در اين ماجرا نداشت و تنها از نام او در اين مصاحبه به نيكي ياد شده بود.
    جباري از بازيكنان خوش اخلاق فوتبال ايران است،‌ اما با وجود درستي همه حرف‌ها عده‌اي از وي انتقاد مي‌كنند كه بايد اين گله‌ها را در فضاي خصوصي و محيط رسمي باشگاه به زبان مي‌آوردند. به هر صورت درست دو سال بعد از اولين اخراج مجتبي جباري او دوباره به خارج از تيم تبعيد مي‌شود. سال قبل پس از شكست استقلال مقابل الاتحاد عربستان اين اتفاق رخ داده بود. جالب اينكه در اين اسنا الاتحاد دوباره يك تيم ايراني را شكست بدهد!‌

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

6. 3 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

فتح‌الله‌زاده: كمپ باشگاه استقلال درست شود 50 صاحب ديگر پيدا مي‌كند

سرپرست باشگاه استقلال درباره اينکه گفته مي‌شود کمپ باشگاه استقلال صاحب ديگري پيدا کرده گفت: کمپ درست شود 50 صاحب ديگر پيدا مي‌کند.
    علي فتح‌الله‌زاده درباره اينکه آيا امروز جلسه کميته انضباطي مجتبي جباري و بيژن کوشکي برگزار شد يا خير اظهار داشت: به دليل مشغله‌اي که در باشگاه بابت سفرهايمان در پيش داريم و آقاي پورحيدري درگير مقدمات سفر به رياض بود، جلسه‌ کميته انضباطي جباري و کوشکي به بعد از سفر به عربستان موکول شد. مطمئن باشيد طبق مقررات و آيين‌نامه‌اي که باشگاه استقلال دارد در مورد اين دو بازيکن تصميم‌گيري مي‌شود.
    فتح‌الله زاده درباره سفرهاي استقلال و مشکلاتي که باشگاه با آن روبرو است گفت: اکنون باشگاه درگير رواديد سفر به عربستان است و متأسفانه سفارت عربستان تا اين لحظه اعلام نکرده که آيا کاروان استقلال رواديد گرفته‌اند يا خير. من از فدراسيون خواسته‌ام اين موضوع را به afc انتقال دهند چون اين نمي‌شود که در فاصله 4 روز مانده به سفر هنوز از برنامه خود باخبر نباشيم.
    وي تصريح کرد: دنبال بازي سوم خود مقابل نيز بنيادکار ازبکستان هستيم. بايد به فکر بازي برگشت با اين تيم هم باشيم. از طرفي بازي با سايپا را هم در پيش داريم. رسيدگي به اين کارها واقعا کار راحتي نيست.
    سرپرست باشگاه استقلال در ادامه درباره عملکرد اين تيم مقابل مس کرمان گفت: مقابل مس ما چند موقعيت تک به تک داشتيم که متأسفانه نتوانستيم درست از آن استفاده کنيم. مس تيم خوبي است و بازيکنان خوبي هم دارد. ما بايد اين تيم را مي‌برديم. البته بعد از بازي با السد قطر بازيکنان استقلال به دليل نبود زمين تمرين مناسب و بارندگي در تهران در چمن مصنوعي تمرين کردند و ما در اين مدت هر جا دنبال زمين بوديم نتوانستيم چمن مناسبي پيدا کنيم.
    فتح‌الله زاده درباره اينکه گفته مي‌شود کمپ باشگاه استقلال صاحب ديگري پيدا کرده گفت: اين کمپ براي استقلال است و اصلا نمي‌خواهم در اين باره صحبت کنم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

8. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض دو خبر از استقلال

ناصر حجازي رئيس کميته فني باشگاه استقلال صبح امروز در محل باشگاه استقلال حضور يافت. وي با حضور در باشگاه، گزارش فني خود از بازي استقلال مقابل مس کرمان را به فتح‌اله‌زاده سرپرست باشگاه استقلال ارائه کرد.
    *آرش برهاني صبح امروز به باشگاه استقلال رفت و در جلسه‌اي با معاون اول باشگاه، علي نظري جويباري شرکت کرد. برهاني همچنين در خصوص مسائل مالي نيز با نظري جويباري صحبت کرد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

10. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

نوروزي و وضعيت مصدومان استقلال

پزشک تيم فوتبال استقلال اعلام کرد تمامي بازيکنان شرايط همراهي تيم براي ديدار روز پنجشنبه مقابل سايپا را دارند و تنها فيليپ آلوز دسوزا است که هنوز حضورش در اين بازي قطعي نيست.
    امین نوروزی در تشریح شرایط بازیکنان آسیب دیده تیم استقلال گفت: هوار ملامحمد شرایط خوبی دارد. او دچار ضربدیدگی شده اما به بازی با سایپا می‌رسد. ایمان مبعلی هم از ناحیه مچ و ساق پا دچار ضرب دیدگی شده است که با فیزیوتراپی مصدومیتش رفع می‌شود و برای بازی با سایپا مشکلی نخواهد داشت.
    نوروزی در ادامه اظهار داشت: جواد شیرزاد از ناحیه مچ پا مصدوم شده که البته مشکل مصدومیت او هم با فیزیوتراپی حل می‌شود حنیف عمران‌زاده هم دچار گرفتگی عضله کمر شده بود که با چند جلسه فیزیوتراپی مشکل او حل شد تا برای بازی پنجشنبه شرایط همراهی تیم را داشته باشد.
    پزشک استقلال در پایان وضعیت سه بازیکن دیگر تیم را اینگونه تشریح کرد: "فیلیپ آلوز دسوزا دچار کشیدگی عضله پا شده و فردا از این بازیکن تست پزشکی می‌گیریم تا در صورت تایید سلامتش بتواند تمرین کند. کیانوش رحمتی هم بهبود پیدا کرده ولی صلاح دانستیم که امروز را به وی استراحت بدهیم تا از فردا در تمرینات حاضر شود. مشکل مصدومیت محمد محمدی هم حل شده و او دیگر مشکلی از این جهت ندارد.
    تیم فوتبال استقلال تهران روز پنجشنبه هفته جاری در چارچوب هفته بیست و پنجم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف سایپای البرز می رود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

12. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

ويزاي استقلالي ها رسيد

دقايقي پيش از فدراسيون فوتبال خبر رسيد که ويزاي کاروان استقلال براي سفر به عربستان آماده شده و به دست ايشان رسيده است.
    استقلال شنبه آینده به عربستان سفر خواهد کرد تا دومین بازی حساس خود را در چارچوب این رقابت‌ها انجام بدهد دو تیم ایرانی که هفته گذشته به عربستان سفر کرده‌اند، یک پیروزی و یک شکست به دست آورده‌اند.
    به گزارش گل اسم جباري و کوشکي در فهرست استقلال است اما باشگاه براي جريمه اين دو و محروم کردنشان از سفر حج، ترجيح داده آنها را همراه خود نکند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

14. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

اعلام تاريخ پا به توپ شدن ميلاد ميداودي

دكتر امين نوروزي رئيس كميته پزشكي باشگاه استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس عنوان كرد: روز گذشته با دكتر رازي جراح ميداودي جلسه‌اي برگزار شد كه در اين جلسه دكتر رازي از روند بهبود مچ پاي اين بازيكن ابراز رضايت كرد و وضعيت را ايده‌آل و خوب دانست.
    وي ادامه داد: ميداودي با عمل جراحي خوبي كه پشت سر گذاشت و برنامه فيزيوتراپي مناسبي كه انجام داد مراحل اوليه درمان را به خوبي سپري كرد و اكنون در شرايط مناسبي بسر مي‌برد.
    رئيس كميته پزشكي باشگاه استقلال تاكيد كرد: ميداودي از دو هفته ديگر نرم‌دوي با توپ، برنامه‌هاي ميداني و بدنسازي را آغاز مي‌كند. اين تمرينات 3 هفته طول مي‌كشد و پس از آن مي‌تواند به تدريج در تمرينات گروهي استقلال شركت كند.
    دكتر نوروزي يادآور شد: براي ما سلامتي بازيكن از هر چيز ديگري مهمتر است. در صورتي كه همه برنامه‌ها به خوبي پيش برود وي از 23 فروردين مي‌تواند كار با توپ را انجام دهد.
    رئيس كميته پزشكي باشگاه استقلال درباره اينكه ميداودي چه زماني مي‌تواند براي استقلال بازي كند، به فارس گفت: همه چيز به روند درماني و بدنسازي بستگي دارد.
    ویرایش توسط sarbh : 03-08-2011 در ساعت 11:58 PM

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

16. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

ميداودي: از فروردين دويدن را آغاز مي‌كنم

به نقل از سايت باشگاه استقلال، ميلاد ميداودي در مورد آخرين وضعيت خود عنوان کرد: در حال حاضر دوران نقاهت را سپري مي‌کنم و پزشکان روند درمانم را مطلوب ارزيابي کردند. به آب‌درماني و کار با وزنه مي‌پردازم و به اميد خدا از آغاز سال جديد دويدن را شروع خواهم کرد.
    وي ادامه داد: متاسفانه در چند بازي اخير دچار بدشانسي شديم و امتيازات مهمي را از دست داديم، اما هنوز مدعي اصلي سه جام هستيم. به اميد خدا روز سه‌شنبه بازيکنان استقلال با ارائه‌يک بازي زيبا مقابل النصر به موفقيت خواهند رسيد و دل هواداران را شاد خواهند کرد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

مظلومي: با كسب سه امتياز به تهران بر مي گرديم

پرويز مظلومي گفت: النصر از تيم هاي قوي عربستان است که فوتبال زيبايي را هم به نمايش مي گذارد و در کار حمله بسيار خطرناک و در خط دفاع با تعداد نفرات زيادي از دروازه اش حفاظت مي کند.
    وي در ادامه گفت: نقاط ضعف تيم النصر را بررسي کرده ايم و اطمينان دارم که مي توانيم سه امتياز با ارزش را براي تماشاگران خود به ارمغان آوريم.
    مظلومي درباره خط حمله تيمش نيز گفت: قبول دارم که در ديدار گذشته خود در ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا در خط حمله مشکل داشتيم، اما براي ديدار با تيم النصر اين مشکل را بر طرف کرده ايم.
    وي افزود: در ديدار با النصر سعي مي کنيم، زودتر از حريف به گل برسيم و محکم از گل زده دفاع کنيم، زيرا در اين صورت با افزايش فشار روحي حريف، شرايط ورزشگاه به سود ما تغيير مي کند.
    تيم فوتبال استقلال ايران در دومين ديدار خود در ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا سه شنبه شب ميهمان تيم النصر عربستان است.
    تيم فوتبال استقلال در گروه دوم ليگ قهرمان باشگاههاي آسيا با تيم هاي النصر عربستان، پاختاکور ازبکستان و الغرافه قطر هم گروه است.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 4 از 32 نخستنخست 1234567814 ... آخرینآخرین