صفحه 20 از 24 نخستنخست ... 10161718192021222324 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 236

موضوع: چاقی و رژيم هاي لاغري

  1. #191
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

    پیش فرض

    کاهش سن یائسگی با رژیم های سخت لاغری
    9891531261561722210220467168222147151165169


    زنانی که از رژیم‌ های سخت لاغری پیروی می ‌کنند در سن پایین ‌تری یائسه می ‌شوند. محمود اطروشی، متخصص تغذیه در گفت و‌ ‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، گفت: کاهش تولید هورمون‌ های جنسی زنانه (استروژن و پروژسترون) موجب کاهش عملکرد فولیکول‌ ها (سلول‌ هایی که تخمک ‌ها را می ‌سازند) می ‌شود که در نهایت منجر به پایان قاعدگی می‌ شود.

    سن بروز یائسگی ممکن است ارثی باشد، اما عواملی نیز بر زمان رخ دادن آن دخیل هستند. از علائم و نشانه‌ های دوران یائسگی خون ریزی و قاعدگی کم‌ و توقف آن، گر گرفتگی صورت و بالا تنه همراه با تپش قلب، افسردگی و احساس خستگی، گیجی و سردرد، تغییرات میل جنسی، پوکی استخوان و بیماری‌ های عروق کرونر قلب است.

    زنانی که عادات غذایی صحیح ‌تر و سالم‌ تری دارند در سنین بالاتر یائسه می‌ شوند و کشیدن سیگار می ‌تواند سن یائسگی را جلوتر بیندازد.

    زنانی که از رژیم‌ های غذایی سخت پیروی می‌ کنند در سن پایین‌ تری یائسه می ‌شوند و بیماری ‌هایی نظیر دیابت، موجب تأخیر در یائسگی می‌ شوند.

    این متخصص تغذیه درباره مشکلات رایج در دوران یائسگی و درمان آن گفت: از آن جایی که کاهش هورمون ‌های ترشح شده از تخمدان موجب ذخیره ی بافت چربی در بدن و در نتیجه چاقی می ‌شود، بروز چاقی در این سنین افزایش می‌ یابد که خود عاملی مهم برای بروز بیماری‌ های قلبی - عروقی، افزایش فشار خون و کاهش عملکرد بدن، است. به این ترتیب، پیروی از رژیم غذایی مناسب، فعالیت بدنی کافی و ورزش در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #192
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

    پیش فرض

    کمربندهای لاغری فقط چربی‌ ها را جا به جا می ‌کنند

    3524070973318622247136186126170511359549
    بر خلاف تبلیغات، کمربندهای لاغری فقط چربی را جا به جا و در بین اعضای دیگر توزیع می ‌کنند و موجب لاغری فرد نمی ‌شود.

    به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، واحد علوم پزشکی ایران، دکتر کیوان الچیان، متخصص داخلی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان این مطلب اظهار داشت:
    کمربندهای لاغری با ایجاد حرارت موضعی نسبت به جا به‌ جایی چربی‌ ها در نقاط کمری اقدام می ‌کنند. کار اصلی این کمربندها لاغرکردن نیست بلکه جا به ‌جایی چربی است.
    وی با بیان این که لاغر کردن توسط این کمربندها ادعایی بیش نیست، توصیه کرد افراد به جای استفاده از کمربند لاغری، ورزش کنند.

    این متخصص داخلی تصریح کرد: 2 نوع ورزش وجود دارد که یکی استاتیک و دیگری هوازی است. ورزش استاتیک برای گرم‌ کردن بدن است و هوازی نیز به ورزش‌ هایی گفته می شود که به دنبال مصرف اکسیژن، چربی ‌ها می ‌سوزد.

    الچیان توصیه کرد: افرادی که برای لاغر کردن به بدنسازی روی می ‌آورند ابتدا با وسایلی مانند هالتر و طناب‌ های کششی، گرم و سپس شروع به دویدن کنند. این دویدن موجب سوزاندن چربی می ‌شود.

    وی خاطرنشان کرد: فرد در مرحله اول لاغری آب از دست می ‌دهد. آن هایی که ادعا می ‌کنند ظرف چند روز 10 کیلو وزن کم می‌ کنند این 10 کیلو آب است.

    این متخصص داخلی گفت: رژیم غذایی مناسب این است که در هفته بیش از نیم کیلو وزن کم نکنیم. چرا که لاغری ناگهانی موجب چین و چروک‌ های متعدد می‌ شود و این چین‌ ها دیگر برطرف نمی‌ شود اما اگر فرد به تدریج شروع به کم‌ کردن وزن کند نه چین و چروک در بدنش اتفاق می ‌افتد و نه دچار عوارض لاغری می‌ شود.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  3. #193
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

    پیش فرض

    روشنایی شما را چاق می‌ کند
    12613214757885482321133477356151228124


    تاریکی برای بسیاری از انسان ها هراس آور و ناخوشایند است به اندازه ای که همیشه یک چراغ را در جایی روشن نگاه می دارند اما شاید دانستن این که روشن بودن محیط در شب ها منجر به چاقی افراد می شود، ترس از تاریکی را در آن ها از بین ببرد.
    به گزارش مهر، محققان عصب شناس دانشگاه اوهایو به تازگی دریافته اند موش هایی که در هنگام شب در اتاقی روشن قرار دارند نسبت به موش هایی که در تاریکی به سر می برند 50 درصد وزن بیشتری می گیرند در حالی که هر دو گروه از نظر میزان تحرک و مقدار غذا در شرایط یکسانی به سر می برند.
    آن چه به نظر مهم می آید، زمان بندی وعده های غذایی این جانداران است. به این معنی که با تاباندن نور به اتاق موش ها در هنگام شب، این جانداران در زمانی که معمولا باید در خواب باشند به خوردن مشغول می شوند که این رفتار به تنهایی می تواند چرخه شبانه روزی آن ها را مختل کرده و منجر به افزایش وزن آن ها شود. همچنین تاثیر نور خفیف و شدید بر روی موش ها یکسان محاسبه شده است.
    در حالی که موش های این مطالعه با زندگی در شب انطباق داده شده بودند، رفتاری که از آن ها مشاهده شده می تواند در میان انسان ها نیز تعمیم داده شده و بر نیاز به خاموش کردن هر نوع چراغ و روشنایی از جمله رایانه ها، تلویزیون ها و تلفن های هوشمند در شب هنگام، تاکید داشته باشد.
    این کار نه تنها کیفیت خواب را در افراد بهبود خواهد داد بلکه در تناسب اندام آن ها نیز تاثیرگذار خواهد بود.
    لارا فونکن، عصب شناس رفتاری دانشگاه اوهایو می گوید: در پی ظهور چراغانی های الکتریکی از قرن بیستم میلادی، اعضای گونه های مختلف زیستی از جمله انسان ها در هنگام شب در معرض درخشش نورهای غیر طبیعی قرار گرفته اند. یافته های جدید از این رو اهمیت دارند که نشان دهنده تاثیر پیشرفت های مدرن اجتماعی بر روی سلامت انسان ها هستند.
    محققان در پی مشاهده افزایش میزان چاقی در میان موش ها همزمان با شدیدتر شدن نور محیط زیست آن ها، به منظور یافتن دلیل این پدیده دو سری آزمایش انجام دادند؛ در آزمایش اول گروهی از موش ها به مدت 16 ساعت در معرض نور روز و به مدت 8 ساعت در تاریکی شب قرار گرفتند. گروه دوم نیز به مدتی مشابه در معرض نور روز و طی 8 ساعت شب در معرض نور خفیفی قرار گرفتند. میزان شدت این نور با روشن بودن نمایشگر یک رایانه برابری می کرد. گروه سوم موش ها به صورت یکسره در معرض نور روز قرار گرفتند.
    پس از گذشت هشت هفته وزن هر سه گروه از موش ها افزایش یافته بود اما موش هایی که در هنگام شب در معرض نور قرار داشتند 12 گرم و موش هایی که تاریکی شب را تجربه کرده بودند تنها 8 گرم اضافه وزن داشتند. همچنین موش هایی که در معرض نور قرار داشتند به اختلال در متعادل سازی قند خون نیز دچار شده بودند. این در حالی است که میزان کالری های مصرفی روزانه و میزان فعالیت های فیزیکی جانداران در طول آزمایش با یکدیگر یکسان بوده است.
    از سویی دیگر زمانی که محققان وعده های غذایی موش ها را به ساعت های روز محدود کردند، تغییری در وزن موش ها مشاهده نشد که این رویداد نشان دهنده تاثیر زمان بندی دقیق وعده هایی غذایی بر روی وزن بدن موش ها است.
    این یافته می تواند در مبارزه علیه چاقی جوانان و نوجوانان بسیار تاثیرگذار باشد زیرا نوجوانان معمولا شب زنده دار بوده و به کار با تجهیزات الکترونیکی خود خو گرفته اند. همچنین بر اساس نتایج این مطالعه می توان به دلیل بالا بودن میزان چاقی، دیابت و دیگر اختلالات متابولیکی در میان کارگران شیفت شب پی برد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #194
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

    پیش فرض

    کی بدن چربی بیشتری می سوزاند؟


    62134661181091612182088246122623110824076
    بدن شما بسته به شدت و طول مدت فعالیت‌ بدنی تان، چربی و کربوهیدرات (قند) می‌سوزاند. این در حالی است که خیلی‌ها فکر می‌کنند در طول بعضی فعالیت‌ها فقط چربی بدن و در طول برخی فعالیت‌های دیگر فقط کربوهیدرات‌های بدن‌شان می‌سوزد.
    وقتی قرار است وزن‌تان کاهش پیدا کند، باید کالری مصرف کنید و منبع این کالری ممکن است یا چربی باشد، یا کربوهیدرات‌ (قند)، یا هر دو.
    باورهای درست و غلط زیادی درباره سوختن چربی و کاهش وزن در بین مردم رایج است. این مطلب به سه مورد از شایع‌ترین آنها اشاره می‌کند و صحیح را از اشتباه جدا می‌کند.
    باور اول
    وقتی مشغول فعالیت‌ هستیم، بدن‌ ما تنها از یکی از منابع سوخت‌اش (یا چربی‌ها یا قندها) برای سوزاندن کالری استفاده می‌کند.
    * این باور، درست است یا غلط؟
    غلط است! متأسفانه بین بسیاری از ورزشکاران رشته‌های مختلف، این باور رایج است. بدن در طول فعالیت، انرژی خود را به نسبت‌های مختلف هم از منابع چربی و هم از کربوهیدرات‌ها (قندها) کسب می‌کند. همین الان که شما نشسته‌اید و مشغول مطالعه این مقاله هستید، بدن‌تان برای کسب انرژی‌ حدود 50 تا 60 درصد چربی و 40 تا 50 درصد کربوهیدرات می‌سوزاند. مطالعه، کار سنگینی نیست و بدن برای انجام آن، به نسبت‌های برابر کربوهیدرات و چربی می‌سوزاند، اما اگر همین حالا بلند شوید و تصمیم بگیرید کمی‌ بدوید، بدن‌تان برای برقراری تعادل و حفظ متناسب ذخایر درونی‌اش، شروع به سوزاندن 70 درصد کربوهیدرات (در مقابل 30 درصد چربی) می‌کند و اگر دویدن‌تان را برای مدت طولانی‌تری ادامه دهید، بدن برای کسب انرژی 60 درصد چربی و 40 درصد کربوهیدرات می‌سوزاند و هر چه طول مدت ورزش و فعالیت بدنی بیشتر شود، ترازو هم به سمت سوزاندن چربی سنگین‌تر می‌شود و به 65 تا 75 درصد هم می‌رسد.
    بنابراین هر چه مدت زمان ورزش و فعالیت بدنی طولانی‌تر شود، چربی بیشتری هم در بدن می سوزد. پس اگر قصد دارید زودتر لاغر شوید و وقت و انرژی لازم را هم در اختیار دارید، حداقل سه ساعت در روز ورزش کنید.
    برای کاهش وزن، بدن شما باید کالری بیشتری نسبت به آنچه کسب می‌کند، بسوزاند و سوزاندن این کالری اضافه، تنها در گروی انجام فعالیت‌های خارج از برنامه ی معمول است. بنابراین، ورزش کردن یکی از بهترین گزینه های این فعالیت‌های خارج از برنامه محسوب می‌شود. در ضمن، فراموش نکنید که مهم، سوزاندن کالری است، نه منبع آن.

    باور دوم
    در طول انجام ورزش‌های سبکی مانند راه رفتن، بدن چربی بیشتری نسبت به ورزش‌های سنگین‌تری مثل دویدن می‌سوزاند.
    * این باور، درست است یا غلط؟
    درست است! هر چه شدت فعالیت ورزشی کمتر باشد، درصد بیشتری از چربی در بدن سوزانده می‌شود، اما این را هم نادیده نگیرید که در طول فعالیت‌های سبک، بدن کالری کمتری نسبت به انجام ورزش‌های سنگین و حرفه‌ای می‌سوزاند؛ مثلا اگر شما قصد کم کردن یک کیلو اضافه وزن را داشته باشید، باید 10 روز، روزی یکی دو ساعت پیاده روی کنید یا دو روز، روزی سه چهار ساعت بدوید.
    در حقیقت، درست است که هنگام انجام ورزش‌های سبک، چربی بیشتری سوزانده می‌شود، اما با ورزش‌های سنگین کالری بیشتری از دست می‌رود و فرد زودتر به وزن ایده ‌آل خودش نزدیک‌تر می‌شود. در واقع، وقتی شما چربی بیشتری در اثر فعالیت‌های سبک می‌سوزانید، آن میزان چربی را در وعده غذایی ‌تان جایگزین می‌کنید، در حالی که در طول فعالیت‌های سنگین، چربی و کربوهیدرات اضافه‌تر از حد معمول سوزانده می‌شوند. بنابراین اگر اضافه وزن ندارید، بهتر است به همان ورزش‌های سبک که انرژی زیادی هم برای انجام دادن‌شان لازم نیست، بسنده کنید، اما اگر از اضافه وزن رنج می‌برید و نمی‌توانید بیشتر از 30 دقیقه در روز به ورزش اختصاص دهید، حتما این 30 دقیقه را صرف انجام ورزش‌های سنگین و درست و حسابی مثل دویدن کنید.

    باور سوم
    اگر ورزش‌های استقامتی مثل دویدن یا دوچرخه سواری بیشتر از 15 تا 20 دقیقه طول بکشد، سرعت سوختن چربی بعد از این زمان، چند برابر خواهد شد و فرد زودتر به وزن ایده‌آل‌اش می‌رسد.
    * این باور، درست است یا غلط؟
    غلط است! وقتی طول مدت ورزش ‌کردن‌تان از 15 تا 20 دقیقه فراتر برود، منبع تأمین انرژی بدن، سوخت بیشتری را از طریق مصرف چربی به دست می‌آورد؛ اما همان‌طور که گفته شد، مسأله مهم در کاهش وزن، میزان کالری از دست رفته است، نه این که این کالری از طریق سوختن چربی از دست برود یا کربوهیدرات؛ مثلا در ورزش‌های هوازی، چربی بیشتری می سوزد و کالری کمتری از بین می‌رود، اما در ورزش‌های استقامتی مانند دویدن یا دوچرخه‌سواری، چربی و کربوهیدرات به میزان متناسبی سوزانده می‌شوند و کالری بیشتری هم از دست می‌رود.
    اگر دوست دارید بهتر از این گفته ها سردر بیاورید، نگاهی به جدول زیر بیندازید.
    می بینید که بر اساس اعداد و ارقام این جدول، هر چه فعالیت‌تان شدیدتر و سنگین‌تر باشد، میزان کالری از دست‌رفته‌تان در اثر سوختن چربی‌ها کمتر می‌شود. بنابراین سوزاندن چربی زیاد در روند کاهش وزن تأثیر چشم گیری ندارد.

    نوع فعالیت
    میزان کالری سوزانده‌ شده
    درصد چربی سوزانده شده
    میزان کالری از دست رفته در اثر سوختن چربی
    20 دقیقه تماشای تلویزیون
    40
    60
    24
    20 دقیقه قدم زدن
    100
    65
    65
    20 دقیقه دویدن
    250
    40
    100

    ترجمه : فاطمه افروغ
    هفته نامه سلامت
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  5. #195
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

    پیش فرض

    9 ماده ی غذایی چربی‌ سوز
    2301152431881192052541323183230244255165106


    اگر نمی ‌خواهید رژیم بگیرید اما دوست دارید وزن کم کنید می ‌توانید این 9 ماده ی غذایی را خریداری و یخچال ‌تان را با آن پُر کنید.
    اما فراموش نکنید این ها مواد غذایی جادویی لاغرکننده نیستند بلکه می ‌توانید آن ها را جایگزین سایر مواد غذایی روزانه‌ تان کنید تا کالری کمتری دریافت کنید و وزن تان را پایین بیاورید. اگر می ‌خواهید سریع و راحت وزن کم کنید، این فهرست غذایی کمک ‌کننده است.
    1- آب
    آب به طور طبیعی جلوی گرسنگی را می‌ گیرد. تحقیقات فراوانی نشان داده نوشیدن آب فراوان به کاهش سریع ‌تر وزن تان کمک می ‌کند. طبق بررسی‌ های محققان آلمانی با خوردن روزانه 481 گرم آب، متابولیسم بدن 30 درصد افزایش می ‌یابد. در ضمن نوشیدن آب جلوی گرسنگی را هم می ‌گیرد و تا حدی سیرکننده است.
    7348222240145721161451371651415874140250100
    2- چای سبز
    به جای این که معتاد به مصرف چای سیاه و قهوه به دلیل کافئین بالا شوید، چای سبز بنوشید.
    تحقیقات نشان داده است، مصرف چای سبز متابولیسم بدن را افزایش می ‌دهد و به کاهش وزن کمک می ‌کند.
    این نوشیدنی پُرفایده خواص ضد سرطانی دارد و جلوی ناراحتی ‌های قلبی‌- عروقی را می ‌گیرد.
    3- سالاد روز
    خوردن سالاد و سبزیجات قبل از غذا، روشی بسیار سالم و لذت‌ بخش برای کنترل اشتها و کاهش وزن است.
    851641083297199171158393016324168207194250
    4- شیر
    تحقیقات اخیر پژوهشگران نشان داده کلسیم به کاهش وزن کمک می ‌کند. البته هنگام خرید لبنیات باید این نکته را مدنظر بگیرید که لبنیات کم‌ چرب تهیه کنید.
    5- سوپ
    سوپ، پیش‌ غذا یا عصرانه ی خوبی است. طبق بررسی‌ های پژوهشگران دانشگاه penn state افرادی که به عنوان پیش‌غذا سوپ می‌ خورند 100 کالری کمتر در روز مصرف می ‌کنند و وزن کم می ‌کنند.
    18824202206245762371021521945314067139113194
    6- غلات کامل
    متخصصان توصیه می ‌کنند به جای نان سفید و برنج سفید، فیبر بیشتری مصرف کنید و غلات کامل را در برنامه ی غذایی خود بگنجانید.
    غلات کامل احساس سیری را القا می ‌کنند. در حالی که غلات تصفیه ‌شده حاوی قند بوده و گرسنه می ‌کنند.
    غلات کامل متابولیسم را بهبود می ‌بخشد و زمان هضم و جذب مواد غذایی را افزایش می ‌دهند.
    3282200118121212782471461011624819811845212
    7- گوشت مرغ
    تحقیقات فراوانی نشان داده است مصرف پروتئین بالا می ‌تواند به کاهش چربی و افزایش بافت ماهیچه‌ ای کمک کند.
    مصرف 85 گرم گوشت مرغ بدون پوست حاوی 120 کالری، 26 گرم پروتئین و یک گرم چربی است.
    8- میوه و سبزیجات تازه
    فیبرهای محلول و غیرمحلول در کنار مصرف آب، می ‌تواند به سوختن چربی ‌ها کمک کند.
    9- گریپ فروت
    تمامی منابع ویتامین C می ‌تواند میزان ترشح انسولین را کاهش دهد و سبب کاهش وزن شود. البته اگر دارو مصرف می‌ کنید در رابطه با مصرف همزمان آن با مرکبات با پزشک خود مشورت کنید زیرا گاهی این مواد بر هم تاثیر مُضر می‌ گذارند.
    منبع: ریدرزدایجست – نوامبر
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  6. #196
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

    پیش فرض

    سوء تغذیه ای به نام چاقی
    20101122102426444 dr 3


    به خاطر فشردگی کارها و محدودیت وقتش صبح زود در دانشگاه تهران به حضورش رسیدیم. با کوله باری از تخصص و تجربه به سوالات مان پاسخ داد. دكتر احمدرضا درستی مطلق عضو هیأت علمی و دانشیار گروه تغذیه و بیوشیمی دانشكده بهداشت دانشگاه علوم پزشكی تهران که رییس سابق انستیتو تغذیه و مدیر فعلی موسسه ملی تغذیه و فناوری غذا است. در زیر قسمت اول از مصاحبه اختصاصی تبیان با ایشان را می خوانید:
    تبیان: تعریف علمی چاقی چیست؟
    تلقی ما این است که هر کس ظاهر و اندام بزرگ تری دارد، چاق است، اما به لحاظ علمی در واقع چاق نیست. باید بگویم ظاهر بزرگ و وزن زیاد، الزاما به معنای چاقی نیست.
    گاهی اوقات در سوءتغذیه و کم خوری های مفرط اشخاصی را می بینیم که بدن و صورت باد کرده ای دارند و در اثر بدخوری ورم دارند، ولی ممکن است مردم به اشتباه فکر کنند که این اشخاص چاق هستند. بنابراین چاقی از نظر علمی یک تعریف مشخصی دارد. در واقع میزان چربی اضافی بدن به گونه ای که سلامت بدن را تهدید کند، به لحاظ علمی چاقی گفته می شود.
    البته از دید مردم، چاقی تعریف دیگری و یک آدم چاق، ویژگی های دیگری دارد. در این خصوص نباید شکل ظاهری مردم معیار و مبنای قضاوت باشد. یعنی اگر ظاهر شخصی را نگاه کردند، نباید قضاوت کنند که چاق هست یا خیر.
    ما افراد سالمندی را داریم که اصلا به نظر نمی آید که اضافه وزن داشته باشند، اما میزان چربی بدنشان زیاد است و به لحاظ علمی چاق هستند و کسانی را هم داریم که استخوان بندی درشتی دارند و این استخوان بندی درشت اقتضا می کند که عضله زیاد و مناسبی هم داشته باشند و مردم فکر می کنند که این شخص چاق است. بنابراین در مورد چاقی نمی توان اساسا بر اساس ظاهر اشخاص قضاوت کرد.
    در ضمن صرف این که کسی چاق است، نمی توان گفت که از هر ماده مغذی به میزان فراوانی در بدنش دارد. ما مواردی داریم که اشخاصی به دلیل خوردن چربی زیاد، چاق اند و در عین حال شب کور هستند، چون ویتامین A کافی دریافت نکرده اند و پوستشان هم خراب است، یا لثه هایشان ناراحت است و خون ریزی می کند، چون ویتامین C کافی دریافت نمی کنند. در واقع این اشخاص تعادل را در خوردن خود رعایت نکرده اند.
    در واقع میزان چربی اضافی بدن به گونه ای که سلامت بدن را تهدید کند، به لحاظ علمی چاقی گفته می شود


    تبیان:با این تعریف شما این اشخاص چه ویژگی هایی دارند و با چه معضلاتی مواجه هستند؟ تعداد زیادی از عوامل تهدید کننده ی سلامت افراد با چاقی در ارتباط هستند که نه تنها سلامت جسمی، بلکه سلامت روحی و سلامت اجتماعی را نیز شامل می شود.
    افرادی که چاق هستند سیستم هورمونی شان به گونه ای عمل می کند که روی ذهن و روح شان اثر می گذارد. این افراد عموما بی حال ترند. خیلی از کارها و فعالیت ها را انجام نمی دهند و متاسفانه به برخی از آرزوهای شان هم نمی رسند؛ مثلا امکان انتخاب همسر دلخواه شان نسبت به دیگران کمتر می شود و یا امکان همراهی با دیگران در فعالیت اجتماعی مثل ورزش کردن و یا رفتن به پیک نیک را طبیعتا از دست می دهند. چاقی عوارض جدی دارد و این عوارض، فقط جسمانی نیست.
    تبیان:توصیه ی شما به این افراد برای این که مشکلات شان رفع شود چیست؟
    توصیه ی من این است که هر کسی با توجه به شرایط زندگی اش باید تغییراتی در روش زندگی و فعالیت و غذا خوردن خودش ایجاد کند تا بتواند این مشکلات را حل کند.
    ما در بدن مان می بایست مقداری چربی داشته باشیم و داریم و حتی آدمی که دارای سوءتغذیه است بین 3 تا 5 درصد از وزن بدنش چربی است. حتی روزی که در اثر سوءتغذیه و لاغری مفرط هم از دنیا برود، هنوز 3 درصد از وزن بدنش چربی است.
    چربی اطراف قلب و اندام های داخلی بدن را می پوشاند و از وارد شدن ضربه به این اندام ها جلوگیری می کند. زیر پوست ما چربی وجود دارد که باعث می شود آن را نرم نگه دارد و از سرما محافظت کند. چربی تا حدی برای بدن ضروری است و بیشتر از آن مقدار ضروری، می تواند مشکل ساز باشد و عوارضی ایجاد کند.
    افرادی که چاق هستند سیستم هورمونی شان به گونه ای عمل می کند که
    روی ذهن و روح شان اثر می گذارد. این افراد عموما بی حال ترند. خیلی از
    کارها و فعالیت ها را انجام نمی دهند و متاسفانه به برخی از آرزوهای شان
    هم نمی رسند.


    تبیان: به نظر شما مهم ترین عوامل ایجاد کننده ی چاقی چیست؟ در یک بیان کلی گفته می شود وقتی ما بیش از نیازمان غذا دریافت کنیم، این غذای اضافی را بدن به این خاطر که نمی تواند مصرف کند، به صورت چربی ذخیره می کند که این ذخیره کردن، به چاق شدن منجر می شود.
    23052185166591726320615819224463125878
    باید ببینیم که ورودی و خروجی ما چه تناسبی دارد؛ یعنی این که آن مقدار غذایی را که نیاز داریم دریافت می کنیم یا زیادتر از آن را. این مهم ترین عامل ایجاد چاقی است.
    اگر بخواهیم عوامل دیگری را هم نام ببریم باید بگوییم که ژنتیک هم کاملا موثر است. اشخاصی هستند که فعالیت خوبی دارند و غذای متعادلی هم مصرف می کنند، اما چاق می شوند. عکس این هم صادق است. افرادی هستند که خیلی پرخورند ولی لاغر هستند، زیرا ژنتیک شان طوری است که چاق نمی شوند.
    علاوه بر نوع غذا خوردن، روش غذا خوردن هم خیلی مهم است. آدم های چاق عموما سراغ غذاهای پرکالری تر می روند و غذاها را هم سریع تر می خورند. بیشتر به غذاهای فست فود علاقه نشان می دهند و در ضمن گاهی اوقات یک پیتزا را طی دو سه لقمه می خورند، یعنی سرعت غذا خوردن شان بالاست.
    مورد دیگر خواب است. افرادی که خیلی زیاد می خوابند، انرژی کمی مصرف می کنند و چاق می شوند. جالب این است که افراد کم خواب نیز چاق می شوند. این ها کسانی هستند که به دلیل فعالیت کم بدنی، دچار عارضه ی کم خوابی می شوند ، مثلا کل وقت خودشان را پشت کامپیوتر و پای تلویزیون می گذرانند و این بی تحرکی باعث می شود دچار کم خوابی شوند. بنابراین خواب نامناسب هم باعث چاقی می شود.
    هر کسی که می خواهد رژیم غذایی مناسبی را برای کاهش وزن خود شروع
    کند، علاوه بر رژیم غذایی به او توصیه می کنیم که آرام غذا بخورد، شب ها به موقع بخوابد و در روز فعالیت بدنی کافی داشته باشد و در انتخاب نوع غذا و
    مقدار غذا دقت کند.


    رفتارهای تغذیه ای در دوران نوزادی هم در چاقی موثرند. مثلا مادری که قبل از 6 ماهگی، غذای کمکی به صورت خیلی زیاد و نامتعارف به نوزاد خود می دهد، باعث می شود که تعداد سلول های چربی در بدن نوزادش زیاد شود و وقتی این نوزاد بزرگ می شود، دائما با چاقی دست و پنجه نرم می کند. جالب است بدانید که فصل تولد هم در چاقی موثر است. چون مادر مثل هر موجود دیگری در زمستان شیرش پرچرب تر است و هم اشتهای مادر و هم اشتهای نوزادی که در زمستان به دنیا می آید، به غذا خوردن بیشتر است. ضمنا فصل زمستان سال بعد، بچه راه افتادن و حرکت کردن را آغاز می کند، بنابراین مجبور است که به دلیل سرما در خانه باشد و فعالیت بدنی نداشته باشد. پرخوری اجباری به همراه کم تحرکی اجباری باعث می شود افرادی که در زمستان به دنیا می آیند، احتمال چاق شدن شان بیشتر باشد.
    علاوه بر این ها زمان شروع غذای کمکی در نوزادان، مقدار غذایی که می خورند و شرایط مادر در دوران بارداری هم خیلی مهم است؛ مثلا مادری که در دوران بارداری افزایش وزن پیدا کرده است، باعث می شود که نوزاد به جای 3 کیلو با وزن 4 کیلوگرم به دنیا بیاید. حتی مادر ممکن است در دوران بارداری دچار دیابت شود و یا حتی در اثر اضافه وزن مسموم شود.
    عامل دیگر بحث فعالیت بدنی است. آدم هایی که تحرک کمتری دارند، احتمال چاقی در آنها بیشتر است. این عواملی که نام بردم در بروز چاقی موثرند. به طوری که هر کسی که می خواهد رژیم غذایی مناسبی را برای کاهش وزن خود شروع کند، علاوه بر رژیم غذایی به او توصیه می کنیم که آرام غذا بخورد، شب ها به موقع بخوابد و در روز فعالیت بدنی کافی داشته باشد و در انتخاب نوع غذا و مقدار غذا دقت کند.
    تبیان: نوع زندگی امروزی- زندگی ماشینی، زندگی پیامکی، زندگی اینترنتی و یا هراسم دیگری که روی آن می توان گذاشت- در بروز چاقی چه اثراتی دارد و بروز عوارض آن در سلامت خصوصا سلامت اجتماعی تا چه میزان موثر است؟
    امروز اگر کولر و یا تلویزیون کنترل نداشته باشد، این به نوعی برای مان زشت و ناپسند شده است. اگر آیفون نداشته باشیم، اصلا تحمل نداریم که تا دم در بیاییم و حتی در را باز کنیم. واقعا عوض شده ایم. صبح سرویس می آید دنبال فرزندمان، او را سوار می کند و دم در مدرسه پیاده می کند و تاکید هم می کنیم که دم در بیاید و کلی هم به فرزندمان توصیه می کنیم که توی حیاط مدرسه زیاد ندود- که شاید زمین بخورد- زنگ تفریح توی کلاس بنشیند و ... .
    کلاً فرهنگ ما عوض شده است. حضور تلویزیون در گذشته در زندگی اشخاص این قدر پررنگ نبود.
    یکی از راه های لذت بردن در جامعه ی امروزی ما، غذا خوردن است. وقتی ما نمی توانیم به دامان طبیعت برویم و لذت ببریم، باید به رستوران برویم تا غذا بخوریم و لذت ببریم.


    مردم الان راه رفتن را زشت می دانند. اگر به کسی بگوییم که مثلا تا فلان جا پیاده رفتیم، بلافاصله با این سوال مواجه می شویم که مگر ماشین نداشتی؟ در ضمن خانه ها کوچک شده است و راه رفتن و فعالیت کودکان در آنها موجب آزار همسایگان می شود. انگار ما در لانه های زنبوری زندگی می کنیم که هر کدام در یک سلول در یک برج بلند زندانی شده ایم.
    14567150144107491612447119217451417219711
    مردم زیاد می خورند و غذاها پرچرب شده است. فرهنگ غذایی مردم به سمت فست فودها تمایل زیادی پیدا کرده است چون خوشمزه اند یا سس جز لاینفک سفره های امروزی شده است. باید بگویم یکی از راه های لذت بردن در جامعه ی امروزی ما، غذا خوردن است. وقتی ما نمی توانیم به دامان طبیعت برویم و لذت ببریم، باید به رستوران برویم تا غذا بخوریم و لذت ببریم. غذای پرکالری می خوریم و بیش از نیازمان هم می خوریم و تحرک بدنی هم نداریم. همه ی این ها نتیجه اش این است که زندگی اجتماعی ما را به سمت چاقی سوق داده است.
    در این شرایط بر اساس آمار سال های اخیر در ایران، بیش از نیمی از مردم ما دچار سوءتغذیه ی اضافه دریافت اند و بخشی هم کمبود دریافت و لاغری دارند. مجموعه ای هم که سالم هستند، با این تفاسیر حدود یک سوم جمعیت می شوند. البته این فقط شامل ایران نیست، بلکه با تقریبی بالاتر و پایین تر در تمامی دنیا این رقم مشابه است. اما با کمال تأسف باید بگویم که در ایران هم سوءتغذیه ی چاقی داریم و هم سوءتغذیه ی لاغری.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  7. #197
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

    پیش فرض

    از کجا بفهمیم شکم مان چاق است؟


    22782752251441218319722502041884216221670
    شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که روزی چند بار جلوی آینه می ایستید و به شکم بزرگ تان، نگاه می‌کنید. بیشتر افرادی که از چاقی شکم رنج می‌برند، نگران تناسب اندام شان هستند، اما آیا تا کنون به این موضوع فکر کرده‌اید که همین چربی‌های انباشته شده در شکم تان علاوه بر هیکل نامتناسب، می‌توانند جان شما را به خطر بیندازند؟

    چاقی مرکزی، "چاقی سیبی شکل" است که به طور عادی به "چاقی شکمی" معروف است. این نوع چاقی، حاصل تجمع چربی‌های احشایی است که منجر به افزایش دور کمر می‌شود. در "چاقی گلابی شکل"، قسمت ران‌ها و باسن فرد دچار چاقی می‌شود.
    تحقیقات نشان می دهند، در چاقی سیبی شکل، چربی اضافی که اطراف شکم انباشته می‌شود، خطر زیادی را برای فرد ایجاد می‌کند.
    گاهی افرادی که شکم بزرگی دارند، تصور می‌کنند شکم آنها مانند شکم ورزشکاران است؛ ولی این تصور کاملا اشتباه است. در واقع ما دو نوع شکم داریم: یک نوع شکم‌های شل که همانند شکم ورزشکاران است و دیگری شکم‌های سفت که بیشتر افرادی که از چاقی شکمی رنج می‌برند دارای چنین شکمی هستند.
    در چاقی شکمی، هر چه شکم سفت‌تر و برآمده‌تر باشد، بیشتر برای سلامتی مضر است.

    این چربی‌ها از کجا می‌آیند؟
    دلیل اصلی چاقی، عدم تعادل انرژی در بدن است. به این معنا که انسان بیشتر از آن که کالری بسوزاند، کالری مصرف می‌کند.
    چاقی‌های شکمی به دلایل مختلف محیطی و ژنتیکی ایجاد می‌شوند. این نوع چاقی با خوردن زیاد و زندگی بی‌تحرک در ارتباط است.
    یکی از دلایل این نوع چاقی، مواد غذایی‌ای هستند که در طول شبانه روز مصرف می‌کنیم. استفاده زیاد از چربی‌ها و غذاهای شیرین یکی از اصلی‌ترین دلایل به شمار می‌روند. داشتن یک برنامه غذایی سالم و متعادل، بهترین راه مقابله با این مشکل است. برای این کار از مقادیر زیادی میوه و سبزی استفاده کنید.
    دلیل دیگر کم‌ تحرکی است. ورزش کردن راهکاری بسیار مناسب برای جلوگیری از چاقی شکم است (حتی قدم زدن کوتاه).
    اگر رژیم غذایی مناسب و فعالیت خوبی در طول روز دارید ولی هنوز از چاقی شکمی رنج می‌برید، ممکن است مشکل از جای دیگری باشد. بهتر است از لحاظ غده تیروئید مورد معاینه قرار بگیرید.
    استرس و اضطراب به خصوص در زنان نیز می‌تواند باعث چاقی شکمی شود. به این ترتیب که پس از پایان استرس، هورمون کورتیزول ترشح و باعث ذخیره چربی در اطراف ناحیه شکمی می‌شود. علاوه بر این، گاهی افراد بر اثر استرس به پرخوری روی می‌آورند که همین عامل هم یکی دیگر از دلایل است.
    الکل شکم را چاق می‌کند، زیرا سوخت و ساز بدن را کاهش می دهد و کالری‌هایی را که مصرف نشده‌اند، مستقیم در ناحیه شکم ذخیره می‌کند.
    بسیاری از داروها هم هستند که عوارض جانبی داشته و باعث چاقی شکمی می‌شوند.
    یکی از اصلی‌ترین دلایل چاقی شکمی، جنبه ارثی و ژنتیکی آن است و همین مساله، خلاص شدن از شر این چربی‌ها را دشوارتر می‌کند، اما به این معنا نیست که چربی‌ها هرگز از بین نمی‌روند، بلکه تلاش بیشتری را می‌طلبند.

    چگونه چاقی شکمی را تشخیص دهیم؟
    اولین چیزی که می‌توان به وسیله آن از چاقی شکمی آگاه شد، اندازه‌ گیری دور کمر است.
    در زنان دور کمر 88 سانتیمتر به بالا و در مردان 102 سانتیمتر به بالا می‌تواند هشداردهنده باشد. چنانچه دور کمر شما از این اندازه بیشتر بود، حتما باید به فکر لاغر شدن باشید.
    اگر به یکی از مشکلات قند خون بالا و چربی خون مبتلا شده‌اید، نشان می دهد چربی زیر ماهیچه‌ای دارید. این نوع چربی در مقایسه با چربی زیر پوستی بسیار خطرناک‌تر است و به راحتی هم از بین نمی‌رود. برای نابودی تدریجی این نوع چربی‌ها ابتدا باید علت ایجاد آن را پیدا کرد. بر اساس تحقیقات، بدن برای کسب انرژی از چربی‌های زیر ماهیچه‌ای استفاده می‌کند؛ بنابراین پیاده‌روی می‌تواند بسیار موثر باشد. چربی‌های زیر پوستی از نوع چربی‌هایی هستند که در بدن ورزشکاران وجود دارند و بر اثر بی‌تحرکی به چربی‌های زیر ماهیچه‌ای تبدیل می‌شوند.
    نمایه توده بدنی یا BMI یکی از معمول‌ترین روش‌ها برای تعیین چاقی است. در این روش، وزن بر حسب کیلوگرم بر مجذور قد (قد به توان دو) به متر، تقسیم می‌شود. اگر عدد به دست آمده از 25 بیشتر بود، چاقی محسوب می‌شود. البته در این روش مشکلی وجود دارد و ممکن است فردی که چربی اضافی ندارد، به دلیل داشتن اندامی عضلانی، چاق به شمار آید. از سوی دیگر افرادی که چربی اضافی در شکم دارند، چاقی آنها طبیعی تلقی شود؛ بنابراین بهترین معیار برای تعیین چاقی شکمی، اندازه‌گیری دور کمر است.
    ندا اظهری – جام جم
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  8. #198
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

    پیش فرض

    شکم‌ بزرگ، عمر را کوتاه می‌کند


    601971718975254189561851191417023025315117
    چاقی مرکزی یا چاقی شکمی منشا بسیاری از بیماری‌هاست و به مرور می‌تواند فرد را به مشکلات اساسی جسمی مبتلا کند. این نوع چاقی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی ـ عروقی، فشار خون بالا، مقاومت انسولینی و دیابت نوع دو را بالا می‌برد.
    از مهم‌ترین خطراتی که چاقی شکمی در پی دارد، باریک و سخت شدن عروق و مشکلات قلبی ـ عروقی است که منجر به سکته و حملات قلبی می‌شود. همچنین می‌تواند باعث ابتلای فرد به سرطان‌های هورمونی نظیر سرطان سینه شود.
    طبق تحقیقات، بافت چربی انباشته در بدن به خصوص در اطراف شکم باعث ترشح هورمونی می‌شود که رشد سلول‌های چربی را تحریک کرده و اشتهای فرد را افزایش می‌دهد. در واقع چاقی شکمی، اضافه وزن بیشتری را برای فرد می‌آورد.
    کلسیم در افرادی که نسبت دور کمرشان به باسن بیشتر است، دو برابر زیادتر است. احتمال سکته در افراد چاقی شکمی، 300 برابر افراد مبتلا به دیابت قلبی است. همان‌طور که می‌بینید این آمار به حدی وحشتناک است که حتی نباید لحظه‌ای درنگ کرد.
    جالب است بدانید نوع چاقی در زنان و مردان به دلیل نوع هورمون‌های ترشح شده تفاوت دارد.
    ترشح هورمون‌های زنانه باعث می‌شود چربی در نواحی ران و باسن تجمع یابد. در زنان بیشتر چاقی گلابی شکل دیده می‌شود. در مردان به دلیل تفاوت هورمونی، چربی بیشتر در ناحیه شکم جمع می شود. زمانی که زنان به سن یائسگی می‌رسند، به دلیل کاهش تولید هورمون استروژن توسط تخمدان‌ها، چربی‌ها از ناحیه ران و باسن به دور کمر رفته و در شکم انباشته می‌شوند.

    ورزش موضعی، چربی‌سوزی نمی‌کند
    این که با ورزش موضعی می‌توان ناحیه‌ای را که دچار چاقی شده، لاغر کرد، یک باور غلط است. ورزش موضعی تنها برای ساخت یک سری عضلات خاص مفید است و تاثیر بسیار کمی در از بین بردن چربی دارد. ورزش‌های شکمی به ساخت و قوی‌تر شدن عضلات شکم کمک می‌کنند، نه به آب شدن چربی‌های آن.
    بهترین و مناسب‌ترین راه کاهش چاقی شکمی این است که کالری کمتری نسبت به قبل مصرف کنید. در این هنگام بدن شما چربی را به انرژی تبدیل کرده و به مرور، ذخایر چربی ناپدید می‌شوند؛ ولی فراموش نکنید که این کار به زمان زیادی نیاز دارد.
    در مردان، شکم و در زنان ناحیه ران‌ها و باسن، آخرین مناطقی از بدن هستند که چربی خود را از دست می‌دهند. البته تجربه ثابت کرده که بدون انجام حرکات منظم ورزشی و فقط با رژیم لاغری این کار غیر ممکن است.
    برای از بین بردن چاقی شکمی، نیاز به گذشت زمان دارید. همان‌طور که در طول سال‌ها این چربی‌ها روی هم انباشته شده‌اند، طبیعتا مدت‌ها هم طول می‌کشد تا از جای خود حرکت کنند.

    چگونه از شر شکم بزرگ خلاص شویم؟
    چربی‌های شکمی از سخت‌ترین چربی‌هایی هستند که آب می‌شوند و صبر و حوصله زیادی می‌طلبد، ولی هرگز نباید ناامید شد، بلکه با انجام برخی راهکارهای ساده و البته با کمی همت می‌توانید اندامی متناسب داشته باشید.
    * از مصرف غذاهای آماده و فرآوری شده و دسرهای شیرین و چرب خودداری کنید.
    * تا می‌توانید از میوه، سبزیجات، سالاد همراه با روغن زیتون، غلات و فیبرها استفاده کنید.
    * غذاهای شور را کنار بگذارید.
    * مصرف حبوبات و آجیل را هرگز فراموش نکنید، چون حاوی چربی‌های مفیدی هستند که با چربی‌های بد و مضر شکمی مبارزه کرده و کلسترول خون را کنترل می کنند.
    * روزانه حداقل 8 لیوان آب بنوشید.
    * مصرف مواد غنی از کلسیم مانند شیر را فراموش نکنید. خوردن روزانه سه وعده از فرآورده‌های حاوی کلسیم، چربی شکمی را بیشتر از بین می‌برد و به کاهش وزن افراد کمک زیادی می‌کند. در این میان شیر از ارزش بیشتری برخوردار است و هرگز مکمل‌های کلسیم نمی‌توانند جای شیر را بگیرند.
    * همیشه فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود داشته باشید تا چربی‌ها در بدنتان انباشته نشوند. انجام حرکات ورزشی مانند راه‌‌رفتن، دویدن، شنا، دوچرخه‌سواری، تنیس، بسکتبال و ...، 5 بار در هفته و هر بار حداقل به مدت 20 دقیقه می‌تواند در کاهش چربی‌های شکمی موثر باشد.
    ندا اظهری – جام جم
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  9. #199
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

    پیش فرض

    جدیدترین پیشنهاد برای کاهش وزن
    145176151595211246216218819421218323912


    نتایج مطالعات اخیر پژوهشگران نشان می ‌دهد فکر کردن مداوم به غذا در کاهش وزن افراد موثر است.

    به گزارش شبکه ایران به نقل از تلگراف، دانشمندان دریافته‌ اند فکر کردن به غذای مورد علاقه، به افراد کمک می ‌کند تا از خوردن آن خودداری کنند.

    بر این اساس، فکر کردن در طول روز در مورد یک غذای خوشمزه، واقعا اشتهای افراد را نسبت به آن کاهش می ‌دهد.

    در این روش فرد باید بدون وقفه خود را در حال خوردن غذا تصور کند،‌ نکته ی جالب آن است که یک تصویر به تنهایی و ثابت، اشتهای فرد را بیشتر خواهد کرد. این نکته به مکانیزم‌ های طبیعی بدن در مصرف یا اجتناب باز می‌ گردد.

    دکتر کری موروگ که ریاست تیم پژوهشی دانشگاه کارنگی ‌ملون در پیتس ‌بورگ را برعهده دارد، در این باره می‌ گوید: تلاش برای توقف افکار مربوط به غذای مورد علاقه برای کاهش تمایل نسبت به غذا ایده‌ ای نادرست است.

    طی این پژوهش، دانشمندان از داوطلبان خواستند به طور مداوم خود را در حال خوردن شکلات‌ هایی از یک برند خاص‌ تصور کنند. داوطلبان این ‌کار را 30 بار انجام دادند.

    در مرحله ی بعد، ظرفی حاوی این نوع شکلات در اختیار داوطلبان و گروه دیگری از افراد قرار گرفت. در نهایت، افرادی که خود را در حال خوردن این شکلات تصور کرده بودند، 50 درصد کمتر از دیگران شکلات خوردند.
    جهان نیوز
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  10. #200
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

    پیش فرض

    به موفقیت های خود در کاهش وزن جایزه بدهید!


    www.novindiet.com
    1823204654013824018790462301441718610238


    رژیم گرفتن و دوره ی درمانی کاهش وزن یک ماراتن است که همراه با فراز و نشیب هایی است که شما باید آن را به طور پیوسته طی نمایید.
    در دنیای واقعیت وزن کم کردن، گاه با مقاومت هایی همراه بوده که فقط جنبه ی فیزیولوژیک و یا محاسبه یک کالری دریافتی را ندارد. بلکه توجه به رفتارهای غذایی و از آن مهم تر رفتارهای یک زندگی در این سیر کاهش وزن، دارای اهمیت است. بر همین اساس است که خیلی ها کالری تمام مواد غذایی را حفظ هستند ولی باز در کاهش وزن موفق نمی باشند. یکی از جنبه های رفتاری در زمان رژیم کاهش وزن، توجه به موفقیت ها بر اساس استعداد ذاتی خود شما است. در آن زمان مانند هر موفقیت دیگری باید به خود جایزه بدهید.
    هر شخصی نیاز دارد که بعضی وقت ها شاد شود و قدری استراحت کند به ویژه وقتی در سختی و فشار است و نگرانی هایی از بابت موفق شدن یا نشدن دارد. برای بسیاری از افراد تغییر عادات رفتاری سخت و درد آور است و مدام خودشان را سرزنش می کنند و دوست دارند هر چه سریع تر به هدف مورد نظرشان برسند. آن ها در خود احساس گناه و شکست و تردید و شرمندگی و سرزنش را می پرورانند و گاهی اصلا به پیشرفتی که داشته اند و موفقیت هایی که کسب کرده اند توجه نمی کنند. مثلا به جای این که از بابت 12 کیلویی که وزن کم کرده اند خوشحال باشند فقط به 3 کیلوگرمی که هنوز کاهش نداده اند فکر می کنند.
    هرچند پافشاری برای موفق شدن مفید است ولی تشویق و دلگرمی هم لازم است


    در تلاش برای کاهش وزن برای بهبود روحیه تان می بایست راهکارهایی برای تشویق و جایزه دادن به خودتان در نظر بگیرید و خود ر ا برای مسیری که پشت سر گذاشته اید و موفقیت هایی که کسب کرده اید تشویق نمایید و به جای تمرکز بر آن چه که غلط انجام داده اید به آن چه که صحیح انجام داده اید هم توجه داشته باشید چرا که در واقع حفظ انگیزه و روحیه است که شما را سر پا نگه خواهد داشت.
    جایزه هایی که برای خود در نظر می گیرید شامل انجام کارهایی هستند که دوست دارید آن ها را انجام دهید و نه کارهایی که مجبور به انجام آن ها هستید. حتی در نظر گرفتن کوچک ترین جایزه ها به موازات کاهش وزن تان تاثیر شگفتی خواهند داشت.
    چگونه به خود جایزه بدهید؟


    * می توانید جایزه های کوچک متعددی را برای اهداف کوچک تر و کوتاه مدت خود در نظر بگیرید که ممکن است از جوایز بزرگ تری که نیازمند تلاش بیشتر و زمان بیشتری هستند موثرتر واقع گردند. * شما همچنین می توانید برای سطوح مختلف ثابت قدم و استوار ماندن خود نیز، جایزه هایی را در نظر بگیرید.
    * از غذا به عنوان جایزه استفاده نکنید حتی غذای خوب. این کار خطرناک تر از راه رفتن بر یک سراشیبی لغزنده است و به لحاظ اصلاح عادات رفتاری نیز اقدام غلطی است و نباید به خود آموزش دهید غذا خوردن را به چشم نوعی تفریح و پاداش نگاه کنید.
    * جایزه ای که برای خودتان در نظر می گیرید باید بر اساس سلیقه ی شما باشد. مثلا ممکن است به عنوان یک جایزه یک شب تنها بودن و مطالعه ی کتاب مورد علاقه و گوش دادن به موسیقی برای شما لذت بخش تر از خریدن یک جفت کفش نو باشد.
    * در خرید جایزه سعی کنید از لوازمی استفاده نمایید که نشان دهنده ی تغییرات شما هستند. به عنوان مثال یک لباس در سایز پایین تر.
    * برای خود 2 تا 3 گزینه را به عنوان جایزه در نظر بگیرید چرا که برخی مواقع بهترین جایزه برای شما گزینه ای است که فعلا توانایی خرید آن را ندارید.
    * می توانید موفقیت های خود را جشن بگیرید و افراد دیگر را نیز دعوت کنید تا در شادی شما سهیم شوند.
    * با خودتان صادق باشید و توجه داشته باشید که نکند صرفا دست یابی به جایزه ی بعدی عامل اصلی اصلاح عادات غذایی شما باشد. در حقیقت تمرکز اصلی شما باید بر اصلاح عادات غذایی و رفتارهای غلط تان باشد و نه فقط تصور کردن جایزه بعدی خود. جایزه ها فقط برای دلگرمی و بهبود اعتماد به نفس شما هستند و به خودی خود مهم نیستند.
    * از خودتان تعریف کنید و تعریف تان را بنویسید. همان حرف هایی را بنویسید که اگر شخص دیگری موفق به انجام کاری که انجام داده اید می شد به او می گفتید.
    * می توانید برای خود یک تعطیلی در نظر بگیرید و یا به گردش در آخر هفته بپردازید. همچنین می توانید یک روز را مرخصی بگیرید و به فعالیت مورد علاقه تان بپردازید.
    * می توانید هربار که به یک هدف دلخواه رسیدید مبلغی را در یک قلک بیندازید و وقتی پول ها جمع شدند برای خود جایزه ای بخرید.
    * می توانید به عنوان جایزه یک فیلم مورد علاقه را تماشا کنید.
    * یک کیسه از جایزه های کوچک را برای خود جمع آوری کنید و وقتی به یک هدف مشخص دست یافتید آن ها را به خود جایزه دهید.
    * شما می توانید به عنوان جایزه به خود، به استخر بروید.
    * می توانید از روش های کم هزینه تری مثل پیاده روی و گوش دادن به موسیقی دلخواه و گردش و رفتن به دامان طبیعت و یا پارک های زیبا نیز برای تشویق خود استفاده کنید.
    * می توانید به عنوان جایزه از یک مجله که همیشه آن را دوست دارید اشتراک بگیرید و عضو آن شوید. یا می توانید یک کتاب شاد و سرگرم کننده را بخوانید.
    * می توانید به عنوان جایزه به شخصی پول بپردازید تا در یک هفته به جای شما کارهای خانه را انجام دهد.
    برای مشاهده ی وب سایت دکتر فرشچی می توانید به آدرس اینترنتی www.novindiet.com مراجعه نمایید.
    دکتر حمیدرضا فرشچی - همکار تبیان
    متخصص تغذیه - فوق تخصص دیابت و چاقی
    [SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 20 از 24 نخستنخست ... 10161718192021222324 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/