نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: اخبارنمایشگاه سبیت 2011

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

اخبارنمایشگاه سبیت 2011

گزارش تصویری از سبیت ۲۰۱۱

نمایشگاه سبیت 2011 که بزرگترین گردهمایی اروپایی در عرضه فناوریهای نوین است، شب گذشته با حضور 4 هزار و 200 شرکت در هانوفر آلمان گشایش یافت.
    به گزارش مهر، نمایشگاه سبیت آلمان شب گذشته، 28 فوریه در هانوفر گشایش شد و از امروز، سه شنبه اول مارس کار خود را رسما آغاز می کند.

سبیت که همه ساله در شهر هانوفر آلمان برگزار می شود مهمترین و بزرگترین نمایشگاه اروپا در عرصه فناوریهای نوین است.

سبیت 2011 حول محور ایده "ابرهای محاسباتی" می چرخد. ابرهای محاسباتی سیستمهایی هستند که امکان ذخیره سازی اطلاعات را بر روی اینترنت بدون نیاز به نصب نرم افزارهای خاص بر روی رایانه و دیسکهای سخت فراهم می کنند.

براساس گزارش لارپوبلیکا، در نمایشگاه هانوفر امسال، بیش از 4 هزار و 200 شرکت در فضایی وسیعتر از دوره قبل این نمایشگاه به عرضه و معرفی محصولات خود می پردازند. سال گذشته، این نمایشگاه در فضایی به وسعت 10 هزار متر مربع برگزار شد.

علاوه بر موضوع ابرها، توسعه فناوریهای سه بعدی، تبلتها، تلفنهای همراه هوشمند و اینترنت پر سرعت از دیگر مقولاتی هستند که در سبیت 2011 به آنها توجه ویژه ای شده است.

در این دوره از نمایشگاه فناوری هانوفر، کشور ترکیه به عنوان مهمان افتخاری حضور دارد.

625919 orig

تلفن همراه محصول "ال. جی" با عنوان Optimus است. این تلفن همراه هوشمند یک نمایشگر سه بعدی دارد

625918 orig

کلید "یو. اس. بی" برای دسترسی به اینترنت برپایه استاندارد شبکه نسل چهارم

625917 orig

یک نمایشگر لمسی بزرگ در غرفه تله کام آلمان

625916 orig

در سبیت 2011 که از اول تا 5 مارس برگزار می شود تلفنهای همراه هوشمند در بین قهرمانان حتمی قرار دارند

625915 orig

غرفه "آی. بی. ام" در سبیت 2011

625913 orig

بازیهای ویدیویی شرکت "ایسوس" که از فناوری "کاینکت" مایکروسافت استفاده می کند. این فناوری به کاربر اجازه می دهد که از بدن خود به عنوان یک "دسته فرمان" استفاده کند

625912 orig

یک پروژکشن از ابرهای محاسباتی از نگاه "آی. بی. ام"

625911 orig

کنسول بازی لمسی سه بعدی نینتندو (Nintendo 3Ds)

625910 orig

تبلت کشویی محصول جدید "ایسوس"

625909 orig

"استالیستیک"، تبلت جدید فوجیستو

625908 orig

آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در سخنرانی مراسم افتتاحیه نمایشگاه سبیت 2011

625914 orig

در نمایشگاه سبیت 2011 که بیش از 4 هزار و 200 شرکت حضور دارند، ابرهای محاسباتی، سیستمهای لمسی، فناوریهای سه بعدی و اینترنت پر سرعت در کنار تلفنهای همراه هوشمند و تبلتها مهمترین موضوعات مورد بررسی هستند

[SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

نخستین لپ‌تاپ با قابلیت کنترل از طریق چشم در سبیت۲۰۱۱
    zdnet tobii eye controlled laptop prototype

ICTna.ir - شرکت Tobii از تولیدکنندگان تجهیزات الکترونیکی نخستین لپ‌تاپ دنیا با قابلیت کنترل از طریق حرکات چشم را در نمایشگاه "سبیت 2011" که هم‌اکنون در شهر هانوفر آلمان در حال برگزاری است، به نمایش گذاشت.

به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) این لپ‌تاپ به گونه‌ای ساخته شده است که مکان‌نمای موشواره آن بر اساس حرکات چشم کاربر به اطراف حرکت می‌کند. البته کاربران در صورت تمایل می‌توانند با استفاده از دست نیز کنترل موشواره را در دست بگیرند.

این رایانه همراه که هم‌اکنون مدل آزمایشی آن ساخته شده، با همکاری دو شرکت Tobii و لنوو به تولید رسیده است. کاربران در این رایانه همراه می‌توانند به کمک چشمان خود مکان‌نما را حرکت دهند، صفحات را به بالا و پایین هدایت کنند، روی تصاویر یا نقشه‌ها بزرگنمایی انجام دهند و محوطه‌ای که قرار است روی آن بزرگنمایی انجام شود را انتخاب کنند.

سیستم هوشمند به کار رفته در این لپ‌تاپ که با سیستم‌عامل ویندوز 7 مایکروسافت سازگار است، می‌توانند در کم و زیاد کردن نور مانیتور و تغییر تصاویر صفحه‌ نخست رایانه نیز به کار رود. شرکت Tobii هنوز هیچ تاریخی را برای عرضه عمومی این لپ‌تاپ به بازارهای جهانی منتشر نکرده است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

تبلت اندرویدی msi تبلت اندرویدی MSI که WindPad 100A نام دارد، در نمایشگاه CeBIT به صورت رسمی رونمایی شد. این تبلت از سری تبلت‌های ۱۰ اینچی است. در مورد سیستم عامل باید گفت که فعلا خبری از اندروید نسخه ۳.۰ نیست و از نسخه ۲.۲ بهره می‌برد. البته قابل ارتقا به نسخه ۳.۰ است. پردازنده‌ی این تبلت از نوع NVIDIA Tegra 2 دو هسته‌ای با فرکانس ۱ گیگاهرتز است. این تبلت تا اواخر سال ۲۰۱۱ وارد بازار خواهد شد. سایر جزئیات هنوز مشخص نشده است.

gsmarena 001

منبع:پریانا
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

لپ تاپ سه بعدی Asus

پایگاه خبری موبایلستان - اسوس در این لپ تاپ مدل G74SX 3D از یک صفحه نمایش 17.3 اینچی از نوع ال ای دی با نسبت تصویر 16:9 و رزولوشن full hd استفاده کرده است.این لپ تاپ سه بعدی به منظور انجام بازی طراحی شده است.

این دستگاه از آخرین پردازنده های شرکت intel موسوم به Sandy Bridge استفاده می کند. مدل استفاده شده در این دستگاه Core i7-2630QM هست. کارت گرافیک به کار رفته شده مدل GTX 560M از شرکت Nvidia می باشد.

ASUS G74SX 3D Gaming Laptop 1

اسوس در این لپ تاپ از درگاه ارتباطی USB 3.0 ، HDMI 1.4a ، S/PDIF، DVD or Blu-ray استفاده کرده است.

282620

منبع :geekwithlaptop

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

برخی محصولات ASUS در CeBIT 2011

RIIIB 3D BOX a1
    مادربورد های سری BLACK مخصوص گیمر ها

روتر دو بانده با وایرلس - N

هدست مخصوص بازی

PR ASUS MATRIX GTX580 card
    کارت گرافیک GTX 580 سریعتر و خنک تر

[SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

فوجیتسو اولین مانیتور بی سیم دنیا را معرفی کرد
    23e58ccd18e32cab182dbd6268a12868 L

فوجیتسو اولین مانیتور کاملا بی سیم دنیا را در نمایشگاه CeBIT 2011 که امروز در آلمان آغاز شد، معرفی کرد، این مانیتور 22 اینچ اطلاعات تصویر را بصورت بی سیم منتقل می کند و جریان الکتریسته مورد نیاز را نیز از طریق القاء بدست می آورد. این مانیتور هیچ گونه سیمی ندارد و به راحتی قابل حمل است.

بسیاری از ما از شبکه های بی سیم برای ارسال و یا دریافت تصاویر، ویدیو و اطلاعات دیگر استفاده می کنیم. اما نمایشگر ها هنوز برای نمایش و تامین انرژی الکتریسیته از کابل استفاده می کنند. فوجیتسو در نمایشگاه CeBIT 2011 نمونه آزمایشی نمایشگری را به نمایش عموم گذاشت که بدون هیچ گونه سیمی کار می کند.

نمایشگر 22 اینچی Fujitsu از SUPA یا Smart Universal Power Access استفاده می کند SUPA پیش تر توسط موسسه Fraunhofer طراحی شده بود و در لوازم الکترونیکی کوچک مانند مسواک برقی و صفحه های نمایش Palm استفاده شده بود.

انتقال جریان الکتریسته مورد نیاز این مانیتور فوجیتسو توسط همین سیستم SUPA تامین می شود. در این روش جریان الکتریسیته از طریق القاء مغناطیسی توسط آنتن فرستاده شده و وسیله برقی آن را جذب و استفاده می کند. برد این سیستم نسبتا خوب است و می توان در یک اتاق از آن استفاده کرد.

اطلاعات تصویر نیز از طریق سیستم بی سیم USB و با رنج 10 متر منتقل می شوند این رنج برای دفتر کار و یا اتاقی که کامپیوتر در آن قرار دارد مناسب است.

این مانیتور بی سیم که از نوع LED-Backlit است، قرار است در سال آینده بصورت انبوه تولید شده و وارد بازار شود. فوجیتسو ادعا کرده که کیفیت تصویر این مانیتور بی سیم هیچ تفاوتی با مانیتورهای با سیم نمی کند.

منبع : ZOOMIT
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

آخرین نیوز: استقبال علاقه‌مندان عرصه فناوری از سبیت 2011 نشان داد که محصولات تکنولوژیک مخاطبان خاصی دارد که با پرسه‌زنی در این نمایشگاه‌ها به دنبال نسخه تحقق یافته رویاهای خود هستند.
    به گزارش سرویس دانش و فناوری برنا، استقبال از نمایشگاه سبیت 2011 که از روز گذشته در هانوفر آلمان با حضور نمایندگان چهار هزار و 200 شرکت حوزه فناوری اطلاعات آغاز شده، نشان می‌دهد که مردم همچنان به دنبال محقق شدن رویاهای خود در عرصه فناوری هستند.

با وجود آنکه هنوز مدت زمان زیادی از برپایی نمایشگاه‌های CES ۲۰۱۱ در لاس‌وگاس آمریکا و نیز کنگره جهانی موبایل (Mobile World Congress) از ۱۴ تا ۱۷ فوریه ۲۰۱۱ (۲۵ تا ۲۸ بهمن ۱۳۸۹) در بارسلونای اسپانیا نمی‌گذرد؛ اما استقبال از نمایشگاه سبیت نشان داد عرصه فناوری آنقدر دلفریب است که پای علاقه‌مندان به آخرین فناوری‌های ارتباطی را حتی در شرایط بد آب و هوایی به هانوفر باز می‌کند.

همیشه نمایشگاه سبیت برای غول‌های رایانه‌ای محلی برای عرض اندام بوده تا بتوانند با نمایش و یا عرضه محصولات جدید، رقبای خود را از گردونه بازی خارج کنند. به همین دلیل این شرکت‌ها با تمام قدرت در محل برگزاری نمایشگاه حاضر می‌شوند و به اصطلاح آنچه را که دارند، روی دایره می‌ریزند؛ به ویژه اینکه نمایشگاه امسال دارای چهار بخش CEBIT PRO، CEBIT LAB، CEBIT LIFE و CEBIT GOV است که تمام جنبه‌های زندگی بشر را تحت پوشش قرار می‌دهد.

cloud computing12

فناوری "ابرهای محاسباتی" که به تازگی از سوی شرکت گوگل عرضه شده، تازه‌ترین نرم‌افزاری است که ارائه شده و به همین دلیل توجه همه را به سوی خود جلب کرده است. ابرهای محاسباتی سیستم‌هایی هستند که امکان ذخیره‌سازی اطلاعات را بر روی اینترنت بدون نیاز به نصب نرم‌افزارهای خاص بر روی رایانه و دیسک‌های سخت فراهم می‌کنند.

cloud computing11

البته تاکنون خبری شگفت‌انگیز از این نمایشگاه درباره عرضه محصولی عجیب و یا جذاب در رابطه با "ابرهای گوگلی" مخابره نشده است. عرصه‌های دیگری که همواره برای عموم مخاطبان جذاب بوده‌اند، عبارتند از تبلت‌ها، تلفن‌های همراه هوشمند، بحث‌های امنیت شبکه، اینترنت پر سرعت و البته محصولات سه بعدی.

بر اساس این گزارش، شرکت‌هایی که از بحران اقتصادی دنیا مصون مانده‌اند مانند گوگل، آی‌بی‌ام، ساپ، مایکروسافت، اچ‌پی و دل از چند روز قبل غرفه‌های خود را در هانوفر آلمان برای این نمایشگاه پنج روزه آماده کرده‌ بودند تا بتوانند از همان روز اول دیدن‌کنندگان سبیت را متجب زده کنند.

نخستین شرکتی که توانست توجه مخاطبان را در سبیت به سوی خود جلب کند، شرکت آمریکایی آی‌بی‌ام بود که با مشارکت یک شرکت کمتر شناخته شده به نام Tobii، محصولی جذاب ارائه کرده بود؛ لپ‌تاپی که با چشم کنترل می‌شود!

1

بنا بر این گزارش، این لپ‌تاپ مجهز به یک عینک است که با استفاده از آن می‌توان حرکت نشانگر موس را کنترل کرد. کاربر این لپ‌تاپ با نگاه کردن چشم به ناحیه‌ای از صفحه نمایشگر می‌تواند آن ناحیه را انتخاب کرده و در آن بخش بزرگنمایی انجام دهد؛ همانند آنچه که در گوگل Map رخ می‌دهد.

3

از دیگر امکانات این عینک، توانایی کنترل شفافیت تصویر و همچنین روشنایی صفحه نمایشگر است. به عنوان مثال، اگر کاربر برای مشاهده متنی، چشمان خود را کمی جمع کند، لپ‌تاپ به صورت خودکار، هم شفافیت تصویر و روشنایی صفحه نمایشگر را افزایش می‌دهد.

همچنین غرفه شرکت اسوس در روز اول نمایشگاه سبیت 2011 با عرضه یک محصول جدید تبدیل به یکی از شلوغ‌ترین محل‌های این نمایشگاه شده بود. این شرکت با عرضه تبلت جدیدی با نام " EEE Pad Transformer"، در حقیقات یک آچار فرانسه در اختیار کاربران رایانه قرار داد!

4

این تبلت جدید، همه کاره است؛ با اتصال به پایه صفحه کلید مخصوص خود تبدیل به یک لپ‌تاپ می‌شود. همچنین می‌توان تنها با به کارگیری قابلیت‌های چند رسانه‌ای آن، مدت زمان عمر باتری را به 16 ساعت افزایش داد. اگر هم این محصول از پایه خود جدا شود، تبدیل به یک تبلت می‌شود که توانایی اتصال به شبکه تلفن همراه را نیز دارد و بهترین کارایی را در پخش تصاویر ویدیویی و موسیقی و همچنین کاربری در اینترنت نشان داده است.

3

به گفته کارشناسان، این محصول جدید در آینده نه چندان دور به عنوان یک از رقبای اصلی آی‌پد به شمار خواهد آمد.

شرکت اینتل نیز برای سبیت 2011 یک ریزپردازنده به نام "Z68" به ارمغان آورده است که در مادربردهایی دو مدل از لپ‌تاپ‌های لنونو و اسوس عرضه شده که تاکنون جزو سریع‌ترین ریزپردازنده‌های موجود در دنیا لقب گرفته است.

INTEL

بر اساس این گزارش، بازار شرکت‌های سازنده گوشی‌های تلفن همراه هوشمند نیز در این نمایشگاه حسابی سکه است. شرکت‌هایی مانند اچ‌تی‌سی، سامسونگ، ال‌جی، بلک‌بری و ... سعی در ارائه محصولاتی داشته‌اند تا بتوانند آی‌فون و آی‌پد ساخت اپل را پشت سر بگذارند و درصد سهم خود از بازار را افزایش دهند.

در این بین شرکت ال‌جی یک گوشی عرضه کرده است که دارای صفحه نمایش OLED سه بعدی و یک دوربین عکاسی با قابلیت ضبط تصاویر سه بعدی است! که به احتمال بسیار زیاد مورد توجه قرار خواهد گرفت و امیدهای شرکت ال‌جی را نابود نخواهد کرد.

LG OPTIMUS

LG OPTIMUS 1

البته باید همچنان منتظر بود و صبر کرد و دید که هر یک از شرکت‌کنندگان چه محصولاتی را در روزهای آتی رونمایی می‌کنند، تا در نهایت بتوان درباره جهان فناوری 2011 درست قضاوت کرد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)