صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 51

موضوع: چند نوع شیرینی و کیک مخصوص عید

  1. #41
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    پیش فرض

    شیرینی‌ مربایی

    2164114219323119023624621613178194262661246
    درون این شیرینی خوشمزه که بیشتر برای نوروز تهیه می ‌شود، هر مربایی را که دوست دارید بریزید.
    زمان تهیه: 15 دقیقه
    زمان پخت: 10 دقیقه
    تعداد: 25 عدد

    مواد لازم:

    کره نرم شده نصف پیمانه
    شکر یک سوم پیمانه
    زرده تخم ‌مرغ یک عدد
    وانیل یک سوم قاشق چای‌ خوری
    آرد یک و یک سوم پیمانه
    مربای میوه 2 تا 3 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    * ابتدا فر را روی دمای 375 درجه ی فارنهایت از پیش گرم کنید.
    * آرد را الک کرده و کنار بگذارید.
    * در یک کاسه ی متوسط، کره را با شکر آن قدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.
    * تخم‌ مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
    * آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
    اگر خمیر، خیلی نرم است، ‌روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
    * درون سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را،‌ قرار دهید.
    * خمیر را به اندازه توپ‌ های 2/5 سانتی ‌متری تقسیم کنید و با فاصله 6 سانتی‌ متری از هم، درون سینی فر بچینید.
    * وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله‌ ای که به سایز انگشت باشد، گود کنید و درون آن را با مربای میوه از هر طعمی که دوست دارید، پُر کنید.
    * شیرینی‌ ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی‌ که طلایی رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش کرده و صبر کنید تا شیرینی ‌ها خنک شوند.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #42
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    پیش فرض

    شیرینی گردویی دارچینی

    مواد لازم:


    134121120421573863598121125297623645

    آرد 225 گرم

    کره 185 گرم

    شکر 110 گرم

    زرده تخم مرغ یک عدد

    رنده پوست لیمو ترش یک عدد

    دارچین یک قاشق غذا خوری

    کشمش 80 گرم

    گردوی خرد شده 50 گرم

    بیکینگ پودر یک قاشق غذا خوری


    طرز تهیه:


    - کره نرم شده را با رنده پوست لیمو ترش و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم.

    - دارچین و آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و کشمش و گردوی خرد شده را اضافه می کنیم.

    - خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم.

    - فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم كرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و کمی گردوی خرد شده روی آن ها می ریزیم.

    - سینی فر را چرب می کنیم یا كاغذ روغنی انداخته و توپ های کوچک را به فاصله 4 سانتی متر کنار هم می چینیم.

    زمان پخت مدت 12 الی 15 دقیقه می باشد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  3. #43
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    پیش فرض

    "قلب بادامی"


    24117611989701883411799113059134238181245

    مواد لازم برای تهیه 60 " قلب "


    کره
    250 گرم
    پودر قند
    100گرم
    زرده تخم مرغ
    2عدد
    بادام چرخ کرده
    100گرم
    آرد
    350گرم
    بادام پوست گرفته
    60عدد


    طرز تهیه: پودر قند یکدست را داخل ظرف می ریزیم، یک زرده تخم مرغ و کره را به آن می افزاییم و با همزن می زنیم، بادام چرخ کرده را به این صورت تهیه می کنیم که بادامها را درآب خیسانده و پس ازچند ساعت از آب می گیریم، پوست آنها را می کنیم و در آسیاب له می کنیم. بادام چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم. آرد را الک، به مخلوطمان اضافه کرده و به سرعت چنگ می زنیم تا یک خمیرتقریباً سفت به دست آید. آن را گلوله کرده در یک کاغذ آلومینیومی یا روحی می پیچیم و 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم. فر را از نیم ساعت قبل روی درجه200 درجه سانتی گراد می گذاریم. در یک سینی آرد می پاشیم، خمیر را روی آن کاملاً پهن می کنیم تا نازک شود قلب ها را با قالب در می آوریم(اگر قالب نداشتید، الگوی یک قلب را روی کاغذ بکشید و با چاقو قلب ها را در آورید)، زرده تخم مرغ دیگر را زده و روی قلب ها می مالیم سپس بادامها را روی آنها می گذاریم و در طبقه وسط10تا12دقیقه می گذاریم تا بپزد. پس از پختن کمی صبرمی کنیم تا ولرم شود، سپس با کارد پهنی آنرا از سینی جدا کرده و می گذاریم خنک شود.
    هفته آینده نکاتی درباره تهیه کیک وروش تهیه یک کیک ساده برای چای عصرانه را بیان خواهیم کرد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #44
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    پیش فرض

    شیرینی بهشتی


    543413016277555017013911880647416027
    مواد لازم:
    آرد 5/3 پیمانه
    روغن جامد 2 پیمانه
    پودر قند 1 پیمانه
    هل ساییده 1 قاشق چای خوری
    سفیده تخم مرغ 1 عدد
    کنجد 2 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه:
    روغن و پودر قند را خوب با مخلوط کن برقی یا قاشق با هم مخلوط کنید.

    بعد هل را اضافه کرده و خوب با مواد دیگر مخلوط کنید تا شیرینی پف بیشتری کند.

    آرد را کم کم ریخته و با دست ورز دهید تا این که به دست نچسبد.

    کمی آرد روی یک سطح صاف بپاشید و خمیر را با وردنه روی آن به قطر 1 سانتی متر پهن کنید و بعد با قالب دلخواه خمیر را قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.

    سفیده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و کمی کنجد روی آن ها بپاشید و در فری که قبلا با حرارت 250 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 20 دقیقه بگذارید.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  5. #45
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    پیش فرض

    شیرینی حلقه ای


    17514791180952047116622016115250133151106
    مواد لازم:
    آرد سه و یک چهارم پیمانه
    روغن مایع دو سوم پیمانه
    تخم مرغ 3 عدد
    نشاسته دو سوم پیمانه
    پودر شکر دو سوم پیمانه
    بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

    طرز تهیه:
    ابتدا آرد و نشاسته و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

    در ظرف دیگری تخم مرغ ها را با پودر شکر مخلوط کنید و به هم بزنید. وانیل را هم اضافه کنید. بعد روغن مایع را نیز اضافه کنید.

    وقتی خوب تمام مواد مخلوط شد، مواد خشکی را که قبلا با هم مخلوط کرده بودیم (یعنی مخلوط آرد و نشاسته و بیکینگ پودر) به مایه اضافه کنید و به هم بزنید. خمیر باید کمی شل باشد.

    مواد را داخل قیف مخصوص بریزید و داخل سینی فر به صورت حلقه ای فرم دهید و بعد در فر با حرارت 250 درجه فارنهایت به مدت 25 دقیقه بگذارید.

    برای تزیین شیرینی حلقه ای، کمی شکلات تخته ای را روی حرارت غیر مستقیم نرم کنید و روی شیرینی ها بمالید.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  6. #46
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    پیش فرض

    شیرینی پروانه ای


    511761321023162415049777622218934151
    مواد لازم:
    آرد یک و دو سوم پیمانه
    روغن جامد دو سوم پیمانه
    پودر قند دو سوم پیمانه
    بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
    هل یک سوم قاشق چای خوری
    تخم خرفه به میزان لازم
    زعفران آب کرده 2 قاشق چای خوری

    طرز تهیه:
    ابتدا روغن و پودر قند را با هم مخلوط کنید و به هم بزنید تا سفید شود.

    بعد بیکینگ پودر و هل را بریزید و آرد را نیز اضافه کنید و با دست ورز دهید تا به دست نچسبد.

    خمیر را درون نایلون بگذارید. خمیر باید حدود 1 ساعت بماند تا به عمل بیاید.

    بعد از آماده شدن، خمیر را روی سطح صافی پهن کنید و با وردنه به قطر 1 سانتی متر باز کنید.

    خمیر را قالب دلخواه بزنید و در سینی فر بچینید.

    با زعفران سطح شیرینی ها را تزیین کنید و روی آن ها تخم خرفه بپاشید.

    بعد در فر با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت یک ربع تا بیست دقیقه بگذارید.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  7. #47
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    پیش فرض

    شیرینی هلندی با آناناس


    145209201183178100353317717113015017618759165
    مواد لازم:
    شکر 75 گرم
    شربت 75 گرم
    روغن مایع 100 میلی لیتر
    تخم مرغ 4 عدد
    نمک و آبلیمو به مقدار لازم
    آرد 750 گرم
    مایه خمیر 30 گرم
    کره یا مارگارین برای وسط خمیر 350 گرم
    کمپوت آناناس خرد کرده به مقدار لازم

    روش تهیه:
    شکر، شربت، روغن مایع، تخم مرغ، نمک و آبلیمو را داخل ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

    سپس آرد را با مایه خمیر مخلوط نمایید و به بقیه مواد بیفزایید و مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست آید(اگر خمیر شل بود، به آن آرد و اگر سفت بود، مقداری شیر اضافه کنید).

    کره یا مارگارین را وسط خمیر قرار دهید.

    خمیر را 3 بار 4 لا کنید و با وردنه باز نمایید.

    سپس مثل رولت خمیر را رول کنید و ببرید(کوچک تر از رولت). خمیر را داخل سینی بچینید و به آن یک ساعت استراحت دهید.

    اکنون وسط خمیر را با دست کمی گود کنید و روی آن آناناس بگذارید و دوباره یک ساعت به آن استراحت دهید.

    سپس سینی را داخل فر بگذارید و شیرینی را در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.
    انرژی کل: 6500 کیلو کالری
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  8. #48
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    پیش فرض

    شکلات ترافل


    1536117410519772252114602076214980144869
    مواد لازم:
    شکلات سفید یا سیاه 500 گرم
    خامه 200 گرم
    مغز بادام تفت داده شده 200 گرم

    روش تهیه:
    شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و خامه را به آن بیفزایید. سپس بادام را آسیاب و به مخلوط شکلات و خامه اضافه کنید و داخل یخچال قرار دهید تا شکلات ببندد.
    همین که آن را از یخچال خارج کردید، هر بار به اندازه ی گردو از مایه بردارید و در دست گلوله کنید و داخل پودر قهوه یا پودر کاکائو بغلتانید تا روی ترافل را کاملا بپوشاند.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  9. #49
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    پیش فرض

    کیک شکلات و عسل


    15125134193413510330157156132355715712883
    مواد لازم:
    شکر قهوه ای 100 گرم
    کره 70 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    عسل 2 قاشق سوپ خوری
    دوغ بی نمک 60 میلی لیتر
    آرد 150 گرم
    بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
    مخلوط ادویه* 2 قاشق چای خوری
    شکلات سیاه خرده کرده 50 گرم
    مواد لازم برای تهیه کرم گاناش سفید:
    خامه 100 گرم
    شکلات سفید 180 گرم

    * دارچین، هل، زنجفیل و جوزهندی

    روش تهیه:
    شکر و کره را در کاسه ی کوچکی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ کره روشن شود.
    آن گاه تخم مرغ و عسل را بیفزایید و مخلوط کنید.
    سپس به طور یک در میان، مقداری دوغ و کمی از مخلوط مواد خشک که شامل آرد، بیکینگ پودر و ادویه است را به مایه ی قبلی اضافه کنید تا همه مواد لازم به مصرف برسد.
    اکنون شکلات را به مایه ی کیک بیفزایید و آن را در داخل قالبی بیضی شکل به طول 28 سانتی که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید.
    حالا روی مایه را صاف کنید و قالب را در فر گرم شده با دمای 180 درجه ی سانتی گراد، به مدت تقریبی 35 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد؛ به گونه ای که اگر خلال چوبی در کیک فرو بردید، چیزی از مایه به آن نچسبد.
    بعد کیک را از قالب خارج کنید و روی پنجره ی سیمی خنک نمایید. اینک کیک را با کرم گاناش بپوشانید و در صورت دلخواه روی آن خمیر شکلات سفید پهن کنید و با برگ هایی از خمیر شکلاتی شیری تزیین نمایید.
    اکنون کیک را در دیس زیبایی قرار دهید.

    روش تهیه کرم گاناش سفید:
    خامه را درون ظرفی با کف نسبتا ضخیم بریزید و روی اجاق بگذارید تا خامه گرم شود.
    آن گاه شکلات را بیفزایید و پیوسته هم بزنید تا کرم صاف و یک دست شود.
    پس از خنک شدن، کرم قابل مصرف است.
    انرژی کل: 3100 کیلو کالری
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  10. #50
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    پیش فرض

    کیک با تزئین فوندانت


    1918877251187171611930821422361919043187
    مواد لازم:
    تخم مرغ 5 عدد
    شکر 200 گرم
    آب 20 میلی لیتر(1 قاشق سوپ خوری)
    آرد 210 گرم
    بیکینگ پودر 1 قاشق سوپ خوری

    روش تهیه:
    زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و سفیده را با شکر بزنید تا شکر خوب حل شود.
    سپس زرده را به مواد بیفزایید.
    حالا آب را اضافه نمایید.
    آن گاه آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به بقیه مواد اضافه نمایید.
    مواد را داخل قالب بریزید و به مدت 45 دقیقه در فر گرم شده با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد قرار دهید.
    بعد از پخته شدن، وسط آن را با خامه و روی آن را با فوندانت تزئین کنید.

    طرز تهیه ی خمیر فوندانت
    مواد لازم:
    شکر یک قاشق چای خوری سرپُر
    پودرژلاتین 3 قاشق چای خوری
    آب 3 قاشق چای خوری
    گلیسیرین خوراکی 2 قاشق چای خوری
    گلوکز 2 قاشق چای خوری
    پودر قند الک شده ی نرم 480 گرم

    طرز تهیه:
    پودر ژلاتین و شکر را کاملا با هم مخلوط کرده، آب را روی آن ریخته، هم بزنید و به صورت بن ماری گرم کنید تا کاملا صاف شده و دانه های ژلاتین کاملا حل شوند.

    گلیسیرین خوراکی و گلوکز را هم مخلوط کرده، مواد را وسط پودر قند الک شده ی درون کاسه ریخته، با قاشق چوبی هم زده سپس با دست کاملا ورز دهید تا به صورت خمیر سفید یک دستی در آید.

    خمیر را به هر چند رنگی که لازم دارید تقسیم کرده، در صورت دلخواه اسانس بزنید(اگر چسبندگی پیدا کرد کمی پودر قند بزنید) خمیر را روی سطح کاری که پودر قند پاشیده اید به ضخامت 2 میلی متر پهن کرده و آن را روی کیک بیندازید.

    * نکته:
    خمیر حاصل از این مقدار مواد اولیه برای روکش کردن یک کیک گرد به قطر 23 سانتی متر و ارتفاع 8 سانتی متر کافی است.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/