صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 51

موضوع: چند نوع شیرینی و کیک مخصوص عید

  1. #31
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    پیش فرض

    باقلوا گل رز قزوین

    220442101385010674165221541531161105189207
    مواد لازم:


    - شیر نصف پیمانه(80 گرم)
    - بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
    - نمک یک هشتم قاشق چای خوری
    - کره 3 قاشق غذاخوری
    - زرده تخم مرغ 2 عدد
    - آرد الک شده 225 گرم
    مواد لازم برای داخل باقلوا:


    - پودر پسته 2 پیمانه
    - گلاب 2 قاشق غذاخوری
    - پودر قند یک پیمانه
    - هل 1 قاشق چای خوری
    مواد لازم برای شربت باقلوا:


    - شکر یک پیمانه(150 گرم)
    - آب نصف پیمانه(70 گرم)
    - گلاب یک چهارم پیمانه(40 گرم)
    - جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری
    روش تهیه:


    - بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده و با سه قاشق کره و زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید.
    - آرد را کم کم اضافه نموده تا خمیر لطیفی به دست آید.
    - خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و دو ساعت بگذارید بماند تا خمیر ور بیاید.
    - سپس به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و با وردنه به شکل مربع باز کنید.
    - مواد داخل باقلوا را با هم مخلوط کرده و به اندازه یک قاشق از مواد مخلوط شده را روی خمیر باز شده قرار دهید و چهار گوشه خمیر را به طرف بالا جمع نموده و یک پیچ به آن بدهید و لبه های آن را برگردانید تا به شکل گل رز درآید.
    - در روغن فراوان سرخ کرده، سپس در شربت بیندازید تا شیره به خورد آن برود.
    - سپس روی آن پودر پسته بزیرید.
    طرز تهیه شربت باقلوا:


    شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید تا اندکی بجوشد و کمی غلیظ شود.
    تهیه باقلوا در فر:


    باقلوا را می توانید در فر هم تهیه کنید. به این ترتیب که بعد از پیچیدن باقلوا، آن ها را در سینی فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه با حرارت 300 درجه در طبقه وسط فر بپزید.
    کمی که لبه نان باقلوا تغییر رنگ داد، از فر خارج نموده و روی آن پودر قند بپاشید.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #32
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    پیش فرض

    شیرینی پنجره ای

    21428207512113614222582412099959994934
    مواد لازم:


    - آرد یک پیمانه(100گرم)
    - تخم مرغ 5 عدد
    - نشاسته یک پیمانه(115 گرم)
    - گلاب 5-4 قاشق غذاخوری
    - روغن به مقدار لازم(حدود نیم لیتر)
    - وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
    - پودر قند به مقدار لازم
    روش تهیه:


    - نشاسته را در گلاب حل کنید.
    - تخم مرغ ها را شکسته و هم بزنید.
    - آرد، تخم مرغ و وانیل را به نشاسته اضافه کرده و مخلوط نمایید. سپس از صافی عبور دهید.
    - روغن فراوان را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت گذاشته تا کاملا داغ شود.
    - قالب را داخل روغن بگذارید تا داغ شود و سپس آن را داخل مواد فرو ببرید(به اندازه ای که مایه تا لب قالب برسد ولی روی قالب را نگیرد). بلافاصله قالب را داخل روغن بزنید و آن را تکان دهید تا شیرینی از قالب جدا شود؛ سپس حرارت را ملایم کنید تا نان شیرینی کمی برشته شود. بعد آن را از روغن خارج کنید و روی توری صافی بگذارید روغن اضافی آن گرفته شود.
    - وقتی کاملا سرد شد، کمی پودر قند را روی آن الک کنید.
    تذکر:
    نکته حساس این شیرینی در گرم کردن قالب شیرینی می باشد که باید دقت شود نه زیاد داغ شود و نه زیاد سرد، که مایع به آن بچسبد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  3. #33
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    پیش فرض

    شیرینی پاپیونی

    1433925193156179251429922312512624019411984
    مواد لازم:

    خمیر هزارلا 1 کیلو
    پودر قند نصف پیمانه
    شربت بار 1 پیمانه
    پودر پسته یک چهارم پیمانه
    سفیده تخم مرغ 2 عدد
    پودر پسته به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید.
    وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.
    سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.
    بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید.
    یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت بار روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.
    کالری هر یک عدد شیرینی‌ پاپیونی، تقریبا 170 کیلو کالری است.
    طرز تهیه خمیر كره ای یا هزارلا:
    مواد لازم:
    آرد كاملا سفید 300 گرم
    8581149291611111051441392323113717174148185
    كره 150 گرم
    تخم مرغ یك عدد
    روغن مایع یك قاشق سوپخوری
    جوهرلیمو یك دوم قاشق چایخوری
    وانیل یك دوم قاشق چایخوری
    نمك یك قاشق چایخوری
    آب خنك یك فنجان
    طرز تهیه:
    آرد را در كاسه بزرگی بریزید. وسط آن را گود كرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمك را مخلوط كنید و آن را به آرد اضافه كنید تا خمیر صاف و یك دستی به عمل بیاید.
    خمیر را یك ساعت بگذارید بماند تا جا بیفتد.
    روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر 2 سانتیمتر به شكل مربع پهن كرده و كره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی كره بكشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد كنید تا كره نرم شود.
    سپس خمیر را به ضخامت یك سانتیمتر پهن كرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای خنك بگذارید و پس از 20 دقیقه خمیر را مجدداً پهن كرده و به قطر یك سانتیمتر باز كنید و این بار برعكس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنكی بگذارید و باز بعد از 20 دقیقه عمل دفعه گذشته را تكرار كنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس كنار زده و 6 بار خمیر را باز و بسته كنید و در دفعه آخر آن را به قطر یك سانتی متر پهن كنید.
    شیرینی هایی كه می توانید با این خمیر تهیه كنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و ولوان.
    یادآوری:
    ما می توانیم به جای كره از روغن مخصوص قنادی( روغن صاف) نیز استفاده نماییم. در ضمن تهیه این خمیر نیاز به تجربه دارد. لذا از خانم های عزیز خواهش می كنیم در تهیه این خمیر دقت كافی و كامل را رعایت كنند تا خمیر مورد علاقه خود را به دست آورند.
    1121421660591411615020713410634820910229
    طرز تهیه شربت بار:
    مواد لازم:
    شكر 500 گرم
    آب 200 گرم
    اسید سیتریك(جوهر لیمو) نوك قا شق چای خوری
    طرز تهیه:
    ابتدا آب را درون ظرفی ریخته و شكر را به آن اضافه كنید.
    سپس آن را روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید.
    در این زمان جوهر لیمو را به آن اضافه كنید.
    برای این كه شربت ما زلال شود، یك عدد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه نمایید. پس از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته می شود و همراه خود ناخالصی های شكر را جذب كرده و به سطح شربت می آورد. بعد با صاف كن مخصوص آن را صاف می كنیم.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #34
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    پیش فرض

    شیرینی قرابیه تبریز

    217145986319875933869113221012231627240


    مواد لازم:

    بادام پوست گرفته خام 150 گرم
    شکر 200 گرم
    سفیده تخم مرغ 3عدد
    مخلوط مغز پسته و بادام و شکر به میزان لازم


    7719514522135862151892454511259176182191213


    طرز تهیه:

    * بادام را به صورت پودر درآوردید و همراه با شکر و سفیده ی تخم مرغ دو بار، با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.
    * اگر خمیر سفت بود، کمی سفیده ی تخم مرغ به آن اضافه کنید.
    * خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ شود.
    * سپس داخل قیف پارچه ای با سر ماسوره ی ساده بریزید.
    * داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید.
    * سپس روی آن ها پسته و بادام و شکر بریزید.
    9292152228132142412071671422991350238154
    * شیرینی ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده، به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
    * بعد از سرد شدن، شیرینی ها از کاغذ روغنی جدا کنید.
    * این شیرینی ها در مجاورت هوا زود خشک می شوند، لذا آنها را در ظرف دردار یا کیسه ی نایلونی دربسته ای نگه دارید.
    نکته تغذیه ای:

    این شیرینی به دلیل داشتن بادام و پسته، غنی از آهن گیاهی است، ولی در عوض کالری بالایی دارد، لذا از مصرف زیاد آن پرهیز کنید.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  5. #35
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    پیش فرض

    شیرینی میکادو

    24718346185127110404621465241561306310881
    مواد لازم:

    کره نصف پیمانه
    پودر قند نصف پیمانه
    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
    پودر بیسکوییت 1 پیمانه
    پودر بادام 1 پیمانه
    کاکائوی تخته ای 150 گرم
    پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
    شیر 3 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:

    کره، پودر قند و وانیل را مخلوط کنید تا نرم و لطیف شود.
    پودر بیسکویت و پودر بادام را به آن اضافه کنید.
    کاکائوی تخته ای را به طریق بن ماری ذوب کنید، یعنی کاکائوی سفت را در یک ظرف هادی گرما (مثل پیرکس یا استیل و...) قرار دهید و ظرف را روی بخار آب (مثل بخار کتری) بگذارید تا کاکائو به تدریج ذوب شود.
    پودر کاکائو را داخل شیر گرم حل کنید و بعد از اینکه سرد شد، به همراه کاکائوی ذوب شده، به مواد بالا اضافه کنید.
    مواد را خوب مخلوط کنید. اگر مواد شل بود، کمی پودر بادام یا پودر بیسکویت به آن اضافه کنید و اگر مایه سفت بود، کمی شیر اضافه کنید.
    مقداری از این مواد را روی نان میکادو (نان ویفر) بریزید و آن را صاف کنید. سپس یک نان میکادوی دیگر روی آن بگذارید و مابقی مواد را ریخته و یک نان میکادوی دیگر روی آن قرار دهید.
    سپس با چاقو اره ای، میکادوها را برش دهید و در ظرف بچینید.
    می توانید کمی کاکائوی سیاه را ذوب کنید و روی میکادو ها بریزید. سپس برش دهید و کمی پودر پسته، روی برش ها بپاشید.
    نکته تغذیه ای:

    این شیرینی به دلیل داشتن بادام، دارای کلسیم، روی، ویتامین E و اسیدهای چرب ضروری است، ولی به دلیل داشتن قند و کره، باید در مصرف آن، حد اعتدال را رعایت نمود.
    انرژی کل: 2600 کیلوکالری
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  6. #36
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    پیش فرض

    شیرینی کارامل

    57171
    مواد لازم :
    * نصف لیوان شکر (ترجیحا شکر قهوه ای)
    * ۲30 گرم کره
    * سه عدد تخم مرغ درشت
    * دو قاشق غذاخوری آب
    * یک قاشق عصاره وانیل
    * یک چهارم قاشق مرباخوری نمک
    * یک وسه چهارم لیوان آرد
    * یک چهارم لیوان پودر کاکائو
    * دو لیوان گردو ریز خرد شده


    طرز تهیه:
    * فر را روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید و سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید. * کف ۲ سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. * شکر و کره را به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا نرم و سبک شود. * زرده تخم مرغ، آب، وانیل و نمک را به کره اضافه کنید وهم بزنید. * در این مرحله آرد و پودر کاکائو را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا خوب مخلوط شود. * سفیده ها را بزنید تا کف دار شود. گردوها را نیز در ظرف جداگانه بریزید. *خمیر هر شیرینی به اندازه ۲ قاشق مرباخوری را به شکل توپک با دست فرم دهید، توپک ها را ابتدا در سفیده تخم مرغ و سپس گردوها بغلتانید. توپک ها را روی سینی قرار داده و با استفاده از پشت قاشق مرباخوری یا انگشت فشار دهید. *شیرینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید وسپس از فر خارج کنید. کمی سس کارامل را درحفره روی شیرینی بریزید و دوباره برای ۷ دقیقه تا این که کمی طلایی شود، در فر قرار دهید.


    مواد لازم برای سس کارامل :
    * یک و نیم لیوان شکر
    * یک سوم لیوان آب
    * یک و نیم لیوان خامه غلیظ
    * نصف قاشق مرباخوری عصاره وانیل


    طرز تهیه:
    آب و شکر را در ظرف مخلوط کنید و روی حرارت کم با در پوشیده قرار دهید تا شکر آب شود. حرارت را زیاد کنید، در ظرف را بردارید و بگذارید به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بجوشد تا کمی قهوه ای شود. هر چند دقیقه آ ن را هم بزنید و مراقب باشید زیرا در این مرحله امکان سوختن کارامل وجود دارد. خامه و وانیل را اضافه کنید و روی حرارت کم قرار دهید تا سس غلیظ و یکدست شود.

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  7. #37
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    پیش فرض

    شکلات فندقی

    21248102591861221275815717420740196113183150
    مواد لازم برای 6 عدد:

    شکلات تخته ای سیاه 200 گرم
    پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
    کره 50 گرم
    پودر فندق 100 گرم
    پودر قهوه 1 قاشق غذاخوری
    فندق دو نیم شده به مقدار لازم



    طرز تهیه:

    شکلات تخته ای را به طریق بن ماری ذوب کنید.
    کره و پودر کاکائو را روی حرات قرار دهید تا آب شود، سپس به شکلات سیاه اضافه نمایید.
    پودر فندق و پودر قهوه را هم افزوده و مواد را خوب مخلوط کنید.
    سپس مواد فوق را در قالب های کوچک مخصوص شکلات بریزید و یک تکه فندق روی آن قرار دهید.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  8. #38
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    پیش فرض

    ساق عروس

    2222416418414018411017010201727310219316332
    مواد لازم:

    آرد 1/5 پیمانه
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
    شیر یک دوم پیمانه
    بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
    وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
    سفیده تخم مرغ 1 عدد





    مواد داخل ساق عروس:

    پودر قند یک دوم پیمانه
    پودر بادام یک پیمانه
    هل 1 قاشق چای خوری
    گلاب 2 قاشق غذاخوری
    شربت بار به میزان لازم

    طرز تهیه:

    شیر، روغن، زرده تخم مرغ، وانیل و بیکینگ پودر را با هم زن بزنید.
    آرد را کم کم اضافه کرده تا حدی که خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
    خمیر را کمی ورز داده و سپس بگذارید نیم ساعت استراحت کند.
    از خمیر کمی برداشته و به صورت خمیر باقلوا، نازک پهن کنید، سپس به دور نی چوبی (قلم خطاطی) بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه آن را به هم بچسبانید.
    خمیر را با چاقو، به قطعات دو سانتی متری برش داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.
    سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد میانی را با هم مخلوط کنید و داخل نی های سرخ شده را از این مواد پُر کنید.
    یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کرده سپس داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف بچینید.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  9. #39
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    پیش فرض

    شیرینی هلندی

    20426282062292192051939010148238524820779
    مواد لازم:

    آرد 250 گرم
    پودر شکر 100 گرم
    مارگارین 125 گرم
    شیر تازه 275 گرم
    بیکینگ پودر 20 گرم
    وانیل نصف قاشق چای خوری









    طرز تهیه:

    آرد و مارگارین را در میکسر مخلوط می کنیم تا کاملاً نرم و سفید شود.
    در ظرفی دیگر بقیه ی مواد را با کمک هم زن، با هم مخلوط کرده تا مایع روان و یک دستی به دست آید.
    سپس مخلوط آرد و مارگارین را در این مایع ریخته با دست مخلوط می کنیم تا کاملاً یک دست شود.
    بعد آن را در قیف می ریزیم و با ماسوره ی ساده ی ریز در سینی از قبل چرب شده با فاصله قرار می دهیم.
    سپس روی آن را با گردوی خرد شده تزئین کرده و در فر 180 درجه به مدت یک ربع می گذاریم.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  10. #40
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    پیش فرض

    شیرینی خشک دو رنگ

    16815679159933316113219111126518820015192
    مواد لازم:

    کره 1 پیمانه
    پودر قند 1 پیمانه
    آرد الک شده ¼2 پیمانه
    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
    پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری










    طرز تهیه:

    کره، پودر قند و وانیل را با هم زن بزنید.
    سپس آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کنید؛ خمیر را ورز دهید تا لطیف شود.
    اگر خمیر شل بود کمی آرد اضافه کنید.
    نیمی از خمیر را با کاکائو مخلوط کنید؛ سپس دو خمیر را کنار هم قرار داده و با وردنه روی آن کشیده و به قطر یک سانت پهن کنید.
    سپس آن را قالب زده و در سینی فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید.
    آن گاه سینی را از فر بیرون بیاورید و بعد از سرد شدن در ظرف بچینید.
    می توانید دو خمیر را باریک باریک کنار هم قرار دهید و سپس بُرش بزنید.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/