به نام یزدان پاک
ضمن عرض سلام خدمت تمامی دوستان
با وجودی که نمیخواستم دخالت کنم و موضوع را به خود پژمان عزیز واگذار کرده بودم ولی گویا برخی از کاربران ظرفیت برخورد محترمانه و با ادب را ندارند و به کار بردن کلمات و جملات بالا با وجود برخورد محترمانه ناظم ارشد سایت نشان و گواه ادب و فرهنگ این دسته است .
دوست عزیز اولا اسم این دوست ما پژمان است و نه پجمان و اگر فقط حروف و الفبا انگلیسی را شما که ادعا فضل و دانش دارید بلد بودید متوجه میشدید که در انگلیسی zh صدای (ژ) را میدهد نه (ج) و همین نشان از سطح علمی شما دارد .
جای تعجب است وقتی سازنده برنامه و نویسنده آن در اینجا حضور دارد و باید اعلام کنم ایشان اهل آفریقای جنوبی بوده و یکی از معروفترین برنامه نویسان در این مورد هستند شما گاهی بدون هر اطلاعی از ورژنهای فضایی صحبت میکنید و معلوم نیست اصلا میدانید رنک پیچ چیست که اعلام میکنید این برنامه برای بالا بردن آن گذاشته شده است ؟
اصلا دوست من page rank یک سایت را چه عواملی بالا میبرند ؟
لطفا توضیح دهید ، چون هنوز خود گوگل هم این موارد را اعلام نکرده و تنها مشخص شده که دادن لینک سایتهای مختلف به هم یکی از عوامل بالا رفتن آن است و ...
اگر شما اطلاعاتتان بیشتر از سازنده برنامه است چرا در تاپیک اعلام نمیکنید تا همه از آن اطلاع یابند ؟
واقعا فکر میکنی شما که حتی حروف انگلیسی را بلد نیستی بیشتر از کسی که سالهاست در این ضمینه فعالیت میکند و تقریبا در تمامی سایتها و فرومهای خارجی عضو فعال و شناخته شده است ، بیشتر آگاهی دارید ؟
اعلام میکنید سه مدیر امتحان کردن ، من یه شما قول میدهم تو کل نت برتر از این فرد در ضمینه مستقیم سازی وجود ندارد و با اینکه خود بنده سالهاست در این ضمینه فعالیت میکنم ولی هیچگاه به خودم اجازه دخالت در کارهای ایشان را نداده ام چون مطمین هستم بهتر و بیشتر از من آگاهی دارد .
گاهی فکر میکنم برخی ظرفیت خدمات رایگان را ندارند و ما هم باید بخشهای آموزشی خود را مانند بیشتر سایتها vip کنیم و فقط به کاربران فعال خودمان پاسخ بدهیم ولی هدف از ایجاد این مجموعه دادن اطلاعات و آموزش رایگان بوده و هست .
اینکه مدیر ارشد کل یک مجموعه کاملا باادب با یک کاربر معمولی که هیچ سودی برای سایت نداشته به جز هدر دادن وقتش با ادب برخورد میکند و اون کاربر که حتی از تلفظ نام اون عاجز است اینگونه بی احترامی و بی ادبی میکند و تهمت میزند جز تاسف چیزی ندارد .
دوست عزیز در صورت ادامه برهم زدن تاپیک و به جای سوال کردن و جواب گرفتن اغتشاش کنید شما را محروم از ورود به انجمن نمیکنم بلکه کاری میکنم که اصلا نتونید وارد هیچ یک از مجموعه وبسایتهای azar و p30ask شوید .
پس از این پست هر پستی از شما که مشاهده شود به جز سوال در حال برهم زدن نظم تاپیک هستید به شدت پاسخ داده خواهد شد .
شاد و پیروز باشبد
تیم مدیریتی آذرتیم و پی سی آسک
www.AzarDL.com
www.p30ask.com
www.AzarMob.com
WWW.AzarGraphic.com
www.azardl.org
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)