نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

موضوع: Sharecash Downloader by enerdude |برای اولین بار دانلود راحت و رایگان از شیرکش

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط majid000 نمایش پست ها
    با سلام :
    دلیل منحرف شدن پست ها اینه که من نمی دونم شما چرا با قاطعیت می گویید این برنامه جواب می دهد و کاربران رو سر کار می گذارید.
    من از سه تا از مدیران فروم های دیگه درخواست کردم که این برنامه را دانلود و نتیجه را برای من بفرستند
    هر سه متّفقاً اعلام کردند که ویندوی برنامه بالا نمی آد مگه اینکه end process فایلی که گفتم رو بزنی تازه اون موقع ویندو میاد بالا که جای تعجب داره
    در ضمن من برنامه ای که باهاش فایل exe تولید شده بودرا دانلود و نصب کردم
    بازم نشد
    .net framework هام هر سه ورژنش رو سیستمم نصبه...

در مورد مستقیم سازی هم باید بگم من برنامه رو دانلود کردم - فقط لنگ پسشم که تو sharecash موجوده و لینکشو گذاشته بودم که پسورد اعلامی شما کارساز واقع نشد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط majid000 نمایش پست ها
    با سلام :
    روش دانلود رو بالاخره شناسایی کردم.
    از برنامه ی پژمان که کورکورانه در این تاپیک گذاشته شده استفاده نکنید - هدف فقط بالا بردن page rank بوده و بس و یا النکه گذاشته اینجا بقیه بگن کار میکنه یا نه که خوب معلوم شد سره کاریه.
    به نام یزدان پاک
    ضمن عرض سلام خدمت تمامی دوستان
    با وجودی که نمیخواستم دخالت کنم و موضوع را به خود پژمان عزیز واگذار کرده بودم ولی گویا برخی از کاربران ظرفیت برخورد محترمانه و با ادب را ندارند و به کار بردن کلمات و جملات بالا با وجود برخورد محترمانه ناظم ارشد سایت نشان و گواه ادب و فرهنگ این دسته است .
    دوست عزیز اولا اسم این دوست ما پژمان است و نه پجمان و اگر فقط حروف و الفبا انگلیسی را شما که ادعا فضل و دانش دارید بلد بودید متوجه میشدید که در انگلیسی zh صدای (ژ) را میدهد نه (ج) و همین نشان از سطح علمی شما دارد .
    جای تعجب است وقتی سازنده برنامه و نویسنده آن در اینجا حضور دارد و باید اعلام کنم ایشان اهل آفریقای جنوبی بوده و یکی از معروفترین برنامه نویسان در این مورد هستند شما گاهی بدون هر اطلاعی از ورژنهای فضایی صحبت میکنید و معلوم نیست اصلا میدانید رنک پیچ چیست که اعلام میکنید این برنامه برای بالا بردن آن گذاشته شده است ؟
    اصلا دوست من page rank یک سایت را چه عواملی بالا میبرند ؟
    لطفا توضیح دهید ، چون هنوز خود گوگل هم این موارد را اعلام نکرده و تنها مشخص شده که دادن لینک سایتهای مختلف به هم یکی از عوامل بالا رفتن آن است و ...
    اگر شما اطلاعاتتان بیشتر از سازنده برنامه است چرا در تاپیک اعلام نمیکنید تا همه از آن اطلاع یابند ؟
    واقعا فکر میکنی شما که حتی حروف انگلیسی را بلد نیستی بیشتر از کسی که سالهاست در این ضمینه فعالیت میکند و تقریبا در تمامی سایتها و فرومهای خارجی عضو فعال و شناخته شده است ، بیشتر آگاهی دارید ؟
    اعلام میکنید سه مدیر امتحان کردن ، من یه شما قول میدهم تو کل نت برتر از این فرد در ضمینه مستقیم سازی وجود ندارد و با اینکه خود بنده سالهاست در این ضمینه فعالیت میکنم ولی هیچگاه به خودم اجازه دخالت در کارهای ایشان را نداده ام چون مطمین هستم بهتر و بیشتر از من آگاهی دارد .
    گاهی فکر میکنم برخی ظرفیت خدمات رایگان را ندارند و ما هم باید بخشهای آموزشی خود را مانند بیشتر سایتها vip کنیم و فقط به کاربران فعال خودمان پاسخ بدهیم ولی هدف از ایجاد این مجموعه دادن اطلاعات و آموزش رایگان بوده و هست .
    اینکه مدیر ارشد کل یک مجموعه کاملا باادب با یک کاربر معمولی که هیچ سودی برای سایت نداشته به جز هدر دادن وقتش با ادب برخورد میکند و اون کاربر که حتی از تلفظ نام اون عاجز است اینگونه بی احترامی و بی ادبی میکند و تهمت میزند جز تاسف چیزی ندارد .
    دوست عزیز در صورت ادامه برهم زدن تاپیک و به جای سوال کردن و جواب گرفتن اغتشاش کنید شما را محروم از ورود به انجمن نمیکنم بلکه کاری میکنم که اصلا نتونید وارد هیچ یک از مجموعه وبسایتهای azar و p30ask شوید .
    پس از این پست هر پستی از شما که مشاهده شود به جز سوال در حال برهم زدن نظم تاپیک هستید به شدت پاسخ داده خواهد شد .
    شاد و پیروز باشبد
    تیم مدیریتی آذرتیم و پی سی آسک
    www.AzarDL.com
    www.p30ask.com
    www.AzarMob.com
    WWW.AzarGraphic.com
    www.azardl.org
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

2. 8 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)