خوب حسین میتونن دوستان توی پروفایل کاربر این تبریک هارو بفرستن !!؟
خوب حسین میتونن دوستان توی پروفایل کاربر این تبریک هارو بفرستن !!؟
خوب دوستان نتیجه گیری چی شد ؟
اقا محمد و سرپرستان نظرشون چیه ؟
راستش من موافق نیستم !
بهزاد باید بیاد این جور چیزا رو به تصویب برسونه !
- سایت های رایگان رپیدلیچ - Best Rapidleech Servers
- مستقیم سازی لینک های شما(قوانین در پست اول)
- اکانت پرمیوم آپلودسنتر های مختلف/Premium Accounts
- طرح سوال های عمومی در مورد سایت های رایگان لیچ در این تاپیک
- دانلود پریمیوم از Fileserve و Filesonic و ... با استفاده از کوکی ها
[IMG][/IMG]
بخش ویژهی سایت
- اکانت پرمیوم سایت uploaded.to
- 2 گیگ اکانت ftp
- رپیدلیچ ها و جنریتور های ویژه
- معرفی نرم افزارهای کاربردی و ویژه
- تمام ترفند های مربوط به JDownloader trick در این تاپیک
- اکانت پرمیوم مگاآپلود+مگاویدئو| تا 6 اگوست
من با سید حسین موافقم البته خوشحالم که واقعا نظراتت را میگی امیدوارم هم ناراحت نشی چون نظر شخصی خودم را گفتم ببینیم سایر دوستان چه می فرمایند تا تصویب شه یا نشه
حمایت از گروه p30ask و نصب نوار ابزار ویژه سایت
آموزش دانلود بصورت ریموت پرمیوم با استفاده از اکانت های سایت
دانلود پریمیوم از Hotfile و Rapidshare و ... با استفاده از کوکی ها
سایت های رایگان رپیدلیچ - Best Rapidleech Servers
Username و Password پرمیوم سایت های مختلف ...
دعوت به همکاری برای بر عهده گرفتن مدیریت بخش های سایت
Sharecash Re-upload Service-مستقیم سازی لینک های شرکش
باسلام
دوستان ممنون از نظرات شما
پویان جان این کار به نحوی صمیمیت سایت رو به رخ میکشونه البته وظیفه ی من هست که به همشون تبریک بگم بقیه ی مدیرا هم لطف دارن
من خودم موافق نیستم اما اگه همه موافق باشن این کار رو میکنیم
خیلی از مدیرا وکاربرای ویژه ی سایت با دیدن این تاپیک وصمیمیت گروه شروع به فعالیت کردن
![]()
اوکی بهزاد جان ببخشی......ولی ما توی اونجمنون این طوری چیزی رو اجرا کردم و خیلی هم منظم بودش ولی بجاش توی پروفایل کاربر خوش اومد گویی میکردیم .خوب اینجا شما مدیر هستی و میتونید تصمیم بگیرید .بازم ببخشین دوستان گلم .![]()
خوب به نظر دیگه محمد میتونیم بالای انجمن یه همچین چیزی بزنیم
به صورت یه ساعت دیجیتالی باشه ....که خودش کم میشه
تا اغاز سال 1390 خورشیدی 19 روز 12 ساعت 26 دقیقه و 25 ثانیه باقی مونده .
به صورت یه ساعت باشه نظرتون چیه ؟
به نام خدا
خوب دوستان با عرض معذرت از نقل قول چون زمان زیادی گذشته بود مجبور بودم جهت یاداوری این کار را انجام بدم .
اول در مورد تعداد پستها باید بگم دوستان هر کسی زحمت میکشه و پست میذاره باید ازش تشکر بشه و کمترین کار اینه که اون پست را به حساب اون بذاریم و اینکه تعداد پست کسی زیاد شد و کاربر ویژه شد که عالیه چون هم تشویق به ماندن در کنار ما میشه و هم اینکه ما خودتان میدانید چرا گروه ویژه ساختیم ...
اما در مورد خوش آمدگویی و تاپیک اون باید بگم اونجا که تاپیک علمی نیست نظم داشته باشه و به نظر من تبریک گفتن بهتره توسط همه مدیران مخصوصا مدیران ارشد انجام بگیره و در هر دو جا تا کاربران متوجه بشن که ما به اونها ارزش قائل هستیم و از حضور اونها شادیم .
اینکه مهمانی به خانه اومده و ما در سردر بهش تبریک گفتیم دلیل نمیشه که در اتاق و توی خانه به اون خوش آمد نگیم و در کل من با نظریه نظم اون هم در تاپیکی مثل اونجا که محتوی علمی نداره موافق نیستم و از همه شماها میخوام چه در پروفایل چه در اون تاپیک به کاربران احترام بذارید و خوشآمد بگین .
در مورد آخری که دیدم و ساعت راستش یادش بخیر سال گذشته من برنامه را نوشتم و گذاشتم و نیما با استعداد کش رونده خودش قالب اونو در درون یک تصویر زیبا قرار داد که بسیار زیبا بود .
در اخر هم کد لازم را برای دوستانی که وبلاگ و یا وبسایت دارند قرار میدم تا بتونند اونو برای شمارش معکوس در سایتهاشون قرار بدن .
کافی کد را در جایی که میخواین قرار بدین و تنظیم خاصی هم نداره .
فایل جاوا در درون سایت خودمان در کد مشخص هستش و این هم کدهای لازم که اگه وقت کنم اونها را در قالب هم قرار میدم ولی خودتان میدانید دوستان چقدر گرفتار کارها و مشکلات سرور دانلود هستم و چون اولین تجربه در این ضمینه هست خوب کمی برام سخت هست تا بتوانم کامل کار را بدست بگیرم .
مشکلات دیگه سایت هم که جای خود دارد .
با سپاس از همگی دوستان عزیزمکد:<p align="center"><b><font color="#FF6600" face="Tahoma"> </font><font color="#FF0000" face="Tahoma">لحظه تحويل سال به وقت ايران</font><font color="#FF6600" face="Tahoma"> : </font> <font color="#008000" face="Tahoma">ساعت </font> <font color="#FF00FF" face="Tahoma">2</font><font color="#008000" face="Tahoma"> و </font><font color="#FF00FF" face="Tahoma">50</font><font color="#008000" face="Tahoma"> دقيقه و </font><font color="#FF00FF" face="Tahoma">45</font><font color="#008000" face="Tahoma"> ثانيه روز دوشنبه 1 فروردين</font><font color="#FF6600" face="Tahoma"> </font> </b></p><p align="center"><script language="JavaScript">TargetDate = "03/21/2011 2:50:45 am ";BackColor = "";ForeColor = "#000000";font = "Tahoma";CountActive = true;DisplayFormat = " تا آغاز سال 1390 خورشيدي %%D%% روز و %%H%% ساعت و %%M%% دقيقه و %%S%% ثانيه زمان مانده است";FinishMessage = "آغاز سال 1390 و عيد نوروز بر شما و خانواده محترم مبارک ";</script><script language="JavaScript" src="http://dl.azardl.com/beh/countdown.js"></script>
شاد و پیروز باشید![]()
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)