دعوای عمو و دختر برادرش سر یک گربه به ضرب و شتم دختر و شکایت ختم شد.
به گزارش خبرنگار تهرانامروز این دختر ۲۳ساله که دانشجو کارشناسی ارشد یکی از دانشگاههاست به شعبه ۵ دادسرای شمیرانات آمده و به قاضی شیخکاظمها گفت: عموی من مرا به شدت مورد ضرب و جرح قرار داده و بدنم را کبود کرده است.
شاکی افزود: عموی من مردی ۵۰ ساله است و تحصیلات دانشگاهی هم دارد. من و پدر و مادرم با عمویم همسایه هستیم و در دو واحد یک مجتمع آپارتمانی زندگی میکنیم.
عمویم تعداد زیادی کبوتر در ساختمان نگهداری میکند و علاقه عجیبی به آنها دارد.
چند روز پیش وقتی عمویم در منزل نبود گربهای از فرصت استفاده کرد و با حمله به کبوترها یکی از آنها را گرفت و خورد.
وقتی عمویم به خانهاش آمد و متوجه کشته شدن یکی از کبوترهایش شد به شدت خشمگین شده و در صدد انتقامگیری از گربه برآمد. وی در گوشهای کمین نشست و منتظر آمدن گربه ماند.
من که علاقه زیادی به حیوانات دارم از اینکه عمویم آسیبی به گربه برساند خیلی میترسیدم. از عمویم خواهش کردم کاری به این گربه نداشته باشد و بیخیال موضوع شود ولی وی گفت که این گربه دوباره دست به این کار خواهد زد و باید از شر آن راحت شود.
ساعتی بعد یکمرتبه من گربه را دیدم که از دور میآمد و عمویم هم گوشهای مخفی شده و منتظر مانده بود.
تا گربه به عمویم رسید عمو به قصد کشتن گربه به سمت وی خیز برداشت ولی من جلو رفتم و مانع وی شدم. با فرار کردن گربه عمویم به شدت عصبانی شده و مرا مقصر دانست. او سر من فریاد کشید و یکمرتبه دستش را روی من بلند کرده و شروع به کتک زدن من کرد.وی چندین ضربه به من زد، با جیغ و سر و صدای من خانوادهام آمده و ماجرا را پایان دادند اما عمو به شدت خشمگین و به من فحاشی میکرد.
با ناراحتی تمام به آپارتمانمان برگشته و با مشاهده بدنم متوجه سیاه و کبود شدنش شدم. عمو با کتک زدن من باعث کبودی و خون مردگی در بدنم شده بود. حالا من آمده ام از عمویم به خاطر ضرب و جرح و فحاشی شکایت کنم.
قاضی شیخ کاظمها دستور رسیدگی به این پرونده را داد و با احضار متهم متوجه شد خانواده دختر از مدتی پیش سر مسئلهای مالی با یکدیگر مشکل پیدا کرده بودند و این مسئله حل نشده بود.
بازپرس پرونده هم با اثبات موضوع برای متهم قرار مجرمیت صادر کرده و برای پرونده کیفرخواست صادر کرد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)