نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: آموزش Back UP گرفتن از SMS ها و Contacts و تمامی اطلاعات گوشی

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

پیش فرض آموزش Back UP گرفتن از SMS ها و Contacts و تمامی اطلاعات گوشی

سلام طبق درخواست و مشکلات دوستان این آموزش برای دوستان در نظر گرفته شده است انشالله که دیگه مشکلی در زمینه
    Back UP نداشته باشین..
    دوستان عزیز برای اینکار ابتدا باید آخرین ورژن نرم افزار PC Suite رو داشته باشین این CD های داخل کارتن قدیمی نمیتونه کمکتون کنه
    دوستانی که ورژن جدید رو دارند هیچ اما دوستانی که ندارند میتونند از لینکی که گذاشتم براشون استفاده کنند
    حتما بايد اول ورژن جديد برنامه PC Suite رواززيردانلود كنند تا بتونن از اين قابليت استفاده كنند چون سي دي برنامه PC Suite
    كه همراه گوشي و داخل کارتن هست اين قابليت رو ندارد و برنامه PC Suite انها فقط از كل مموري كارت يا گوشي
    Backup مي گيرد. اما ورژن جديد برنامه PC Suite اين قابليت رو داره كه مي تونه از هر قسمت گوشي به صورت جداگانه Back UP بگیره حتی SMS ها
    بعد از دانلود PC Suite و نصب و اجراي ان به قسمت Backup در برنامه PC Suite مي رويد و بعد از انتخاب گزينه Backup با صفحه اي همانند عكس زير مواجه میشید
    توجه داشته باشین طبق توضیحات و شماره ها پیش برید تا مشکلی براتون پیش نیاد

1

خوب دوستان طبق عکس بر روی Backup کلید کنید تا به مرحله بعد راهنمایی شوید
    طبق عکس زیر بر روی شماره 2 کلید کنید تا به مرحله بعد راهنمایی شوید

2

خوب بعد از ورود به صفحه زیر از هر قسمتی که خواستید Backup بگیرید اون رو تیک میزنید مطابق عکس زیر
    دوستان توجه داشته باشند جهت Backup گیری از SMS ها حتما از Contacts هم Backup بگیرید تا اسامی
    که برای شما SMS فرستادند در هنگام کپی کردن بر روی تلفن دوباره به همون حالت ذخیره شوند

3

دوستان طبق عکس زیر شماره 4 محل ذخیره را نشان میدهد میتونید تغییر دهید اما بهتر است محل ذخیره را تغییر ندهید
    طبق عکس شماره 5 رو بزنید تا به مرحله بعدی بروید

4

خوب دوستان طبق عکس زیر شما به مرحله پایانی رسیده اید عمل Backup گیری بستگی به حجم آن دارد
    پس احتمال دارد این عمل با کمی تاخیر صورت گیرد که جای نگرانی نیست

5

با اتمام عمل Backup گیری شما کافیست به محل ذخیره فایل رفته و طبق عکس زیر بر روی فایل Backup کلید کنید تا برنامه
    شروع به انتقال اطلاعات به گوشی شود

6

آخرين ورژن نرم افزار PCSuite
    دوستان اول گوشی خودتون رو انخاب کنید و بعد دکمه دانلود رو بزنید
    موفق باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

رای این کار گوشیتون را در حالت هک قرار بدید تا بتونید وارد پوشه Private در درایو C گوشیتون بشید

برید به آدرس زیر :

کد:
    C:\Private\10202be9\persists

در اونجا به دنبال فایلی بگرید بنام cccccc00.cre حالا همین فایل را در مموری کارتتون کپی کنید

چرا ؟

برای اینکه همین فایل cccccc00.cre حاوی تمام تنظیمات Access Point گوشیتون هستش

برای برگردوندن تنظیمات بر روی گوشی فرمت شده یا گوشی مشابه دیگه ، فقط کافیه که مموری کارت را روی موبایلتون بذارید و این فایل را در همون آدرسی که بالا بهتون دادم ، کپی کنید و گوشیتون را یکبار خاموش روشن کنید

حالا تنظیمات مورد نظرتون مربوط به Access Point بر میگرده یا به عبارتی Restore میشه

ترفند بک آپ گرفتن از تنظیمات Profiles

برای این کار گوشیتون را در حالت هک قرار بدید تا بتونید وارد پوشه Private در درایو C گوشیتون بشید

برید به آدرس زیر :

کد:

در اونجا به دنبال فایلی بگرید بنام 101f8798.cre حالا همین فایل را در مموری کارتتون کپی کنید

برگردوندن همه این تنظیمات هم در پست قبلی توضیح دادم همون طوریه

منبع :
    ir-tci.org

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

ترفند بک آپ گرفتن از یادداشت ها یا همون Notes

برای این کار گوشیتون را در حالت هک قرار بدید تا بتونید وارد پوشه Private در درایو C گوشیتون بشید

برید به آدرس زیر :
    کد:
    C:\Private\100012a5

در اونجا به دنبال فایلی بگرید بنام DBS_101F8878_Notepad.dat حالا همین فایل را در مموری کارتتون کپی کنید

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

ترفند بک آپ گرفتن از اطلاعات بازی های Ngage

اگر از بازیگران حرفه ای بازی های انگیج باشید ، حتماً دوست دارید که اطلاعات و تنظیمات مربوط به این بازی ها بخصوص رکوردهائی که زحمات زیادی برای اونها کشیدید و عرق هایی که ریختید را همیشه در اختیار داشته باشید ، حتی بعد از فرمت کردن گوشیتون

اگر اینکاره اید که همراه من باشید ...

برید به آدرس زیر :

کد:
    C:\private\20007b39

در اونجا به دنبال فایل هایی بگردید که با شماره 200 شروع میشوند و تمام این فایل ها را در مموری کارتتون کپی کنید

چرا ؟

برای اینکه همین فایل هائی که با عدد 200 شرع میشوند حاوی تمام تنظیماتو اطلاعات و رکوردهای رویائی شما مربوط به این بازی های انگیج هستش

برای برگردوندن این تنظیمت و رکوردها بر روی گوشی فرمت شده ، فقط کافیه که مموری کارت را روی موبایلتون بذارید و این فایل را در همون آدرسی که بالا بهتون دادم ، کپی کنید و گوشیتون را یکبار خاموش روشن کنید

حالا تنظیمات و رکورهای مربوط به بازی انگیج بر میگرده یا به عبارتی Restore میشه

فقط یادتون باشه که قبل از استفاده از این ترفند باید بازی های انگیج را رو گوشیتون نصب کنید

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

ترفند بک آپ گرفتن از اطلاعات بلوتوث

اگر از بلوتوث بازان قهار باشید ، حتماً یکسری تنظیمات روی بلوتوثتون دارید ، از قبیل اسم بلوتوث و از همه مهمتر تنظیمات مربوط به Pair کردن با گوشی های دیگه ، و اون کدهائی که با گوشی دیگه ای تنظیم کردید تا راحت ازش اطلاعات بگیرید و یا با بلوتوث باهاشون فایل رد بدل کنید و بالطبع باز هم تاکید میکنم که اگه بلوتوث باز حرفه ای باشید ، حتماً دوست دارید این اطلاعات و تنظیمات را همیشه در اختیار داشته باشید ، حتی بعد از فرمت کردن گوشیتون

برید به آدرس زیر :

کد:

در اونجا به دنبال فایلی بگردید، به اسم 10204dac.cre این فایل را در مموری کارتتون کپی کنید

برید به آدرس زیر :

کد:

در اونجا به دنبال فایلی بگردید ، به اسم DBS_100069CC_btregistry این فایل را در مموری کارتتون کپی کنید

چرا ؟

برای اینکه همین فایل حاوی اطلاعات و تنظیمات مربوط به گوشی هائی هستش که با گوشیتون Pair کردید برای تبادل فایل از طریق بلوتوث

رای برگردوندن این تنظیمات بلوتوث فقط کافیه که مموری کارت را روی موبایلتون بذارید و این فایل ها را در همون آدرسهایی که در بالا بهتون دادم ، کپی کنید و گوشیتون را یکبار خاموش روشن کنید

حالا تنظیمات مربوط به بلوتوث بر میگرده یا به عبارتی Restore میشه

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

ترفند بک آپ گرفتن از Browser Bookmarks

اگر اهل اینترنت بازی با موبایلتون باشید و البته زیاد هم اینکاره باشید ، مطمئنم که از این ترفند خوشتون میاد ، چون میدونم که وقتی وارد سایتی میشید و ازش خوشتون میاد ، سریع اونو وارد Bookmark مرورگر موبایلتون میکنید
    و باز هم مطمئنم که یکی از دغدقه های شما از دست دادن این Bookmark های ارزشمند در زمان فرمت کردن گوشیتون هستش

نگران نباشید ، هواتون داریم خوب....

برید به آدرس زیر :

کد:

در اونجا به دنبال فایلی بگردید بنام DBS_101FD685_BrowserBookmarks.db حالا همین فایل را در مموری کارتتون کپی کنید

برای برگردوندن اینBrowser Bookmarks بر روی گوشی فرمت شده یا گوشی مشابه دیگه ، فقط کافیه که مموری کارت را روی موبایلتون بذارید و این فایل را در همون آدرسی که بالا بهتون دادم ، کپی کنید و گوشیتون را یکبار خاموش روشن کنید

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

ترفند بک آپ گرفتن از طرح بندی منو (menu layout )

برید به آدرس زیر :
    کد:
    C:\Private\101F4CD2\Content

اگر گوشیتون جزو FP1 ها هستش ، مثل N95 و N82 و....

در اونجا به دنبال فایلی بگردید، به اسم appshelldata.xml این فایل را در مموری کارتتون کپی کنید

اگر گوشیتون جزوpre-FP1 ها هستش ، مثل N73 و N80 و....
    .
    در اونجا به دنبال فایلی بگردید، به اسم Applications.dat این فایل را در مموری کارتتون کپی کنید

برای برگردوندن این تنظیمات طرح بندی منو یا همون menu layout گوشیتون فقط کافیه که مموری کارت را روی موبایلتون بذارید و این فایل ها را در همون آدرسهایی که در بالا بهتون دادم ، کپی کنید و گوشیتون را یکبار خاموش روشن کنید

حالا تنظیمات مربوط به طرح بندی منو گوشیتون بر میگرده یا به عبارتی Restore میشه

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

ترفند بک آپ گرفتن از SMS های مموری کارت روش 2

این ترفند را با استفاده از رم ریدر یا اتصال موبایل به حالت Mass Storage یا Data Transsfer را در تاپیک " ترفندهای کاربردی موبایل " قبلاً توضیح دادم ، اما بد ندیدم که با این روشی که الان میخوام توضیح بدم هم ، بدونید جریانش چیه

برای این کار گوشیتون را در حالت هک قرار بدید تا بتونید وارد پوشه Private در درایو E گوشیتون بشید

برید به آدرس زیر :

کد:
    E:\Private\1000484b

در اونجا به دنبال فایلی بگردید بنام mail2 حالا همین فایل را در مموری کارتتون در جائی کپی کنید که در دسترس باشه مثلاً پوشه Data یا Other

برای برگردوندن این مسیج ها به گوشیتون یا ریختنشون در گوشی دیگه ، کافیه که این فایل mail2 را در کامپیوترتون کپی کنید یا بفرستیدش به یک گوشی دیگه بوسیله بلوتوث و بعد از فرمت کردن گوشیتون ، همین فایل mail2 را منتقل کنید به اون آدرسی که بهتون دادم

فعلاً ترفندها در این زمینه تموم شد و اگر ترفندهای جدیدی در این زمینه پیداشد تقدیمتون میکنم

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)