سازنده : NaughtyDog
ناشر : Sony Computer Entertainment
تاریخ انتشار : November 1, 2011
PS3
بعد از جنگل های انبوه آمازون و ارتفاعات سرد تبت، این بار نوبت به صحراهای گرم و سوزان عربستان رسیده است. استودیو NaaughtyDog در سومین قسمت از سری Uncharted باز هم مکان بازی را تغییر داده تا Uncharted همچنان یک بازی تازه و نو به نظر برسد. داستان بازی درباره شهری گمشده در شبه جزیره عربستان است. این شهر که Iram of the Pillars نام دارد واقعا وجود داشته و قدمت آن به 3000 سال قبل از میلاد برمی گردد! ناتان و سالی به دنبال این شهر گمشده راه افتاده اند و همانند دو نسخه قبلی باید منتظر اتفاقات غیرمنتظره دیگری باشیم. از بهبودهای بازی نسبت به شماره دوم میتوان به قابلیت مبارزه نزدیک با چند نفر همزمان، ارتقا بالا رفتن از در و دیوار و گسترش شدید بخش Co-op و Multiplayer اشاره کرد. همانند اکثر انحصاری های PS3 این بازی هم از 3D پشتیبانی خواهد کرد. از نظر گرافیکی U2 بهترین بازی در کنسول ها بود و هنوز هم هست، اما به گفته ND در U3 باز هم شاهد افکت های جدیدتری مانند افکت شن هستیم. Uncharted 2 از هر نظر نسبت به شماره اول پیشرفت چشمگیری داشت و به همین خاطر انتظار بسیار بالایی از Drake's Deception می رود. اول نوامبر زمانی است که بهترین بازی 2011 از نگاه بازی سنتر را می توانید تجربه کنید.
آریا : شاید U2 بهترین بازی من توی این نسل نبوده باشه , ولی کامل ترین هست ! کمتر بازی ای رو به یاد میارم که در همه زمینه ها بدون نقص بوده باشه. بهترین گرافیک کنسولی و انیمیشن های کم نظیر , گیم پلی فوق العاده که ترکیبی از پلتفورمینگ و اکشن هست , صداگذاری عالی , داستان مناسب و جذاب , موسیقی های شنیدنی , آنلاین قدرتمند و اعتیادآور و خیلی فاکتورهای دیگه باعث شد U2 با وجود سر و صدایی کمتر از بعضی بازی ها به موفقیت عظیمی برسه. ND با U3 کار فوق العاده سختی رو در پیش داره. اون ها باید یه بازی بدون نقص رو باز هم بهتر از قبل بسازن و کوچکترین لغزشی میتونه بازی رو نسبت به نسخه قبلی در مرتبه پایین تری قرار بده.
بابک : U2 بازی فوق العاده کاملی بود و U3 هم مسلما از این قاعده مستثنی نخواهد بود. به شدت منتظرم همراه با ناتان در با کیفیت ترین بیابان های صنعت گیم ماجراجویی کنم.
برهان : سومین نسخه از سری بازی های U در صحرای سوزان عربستان رخ خواهد داد. به شدت منتظر طراحی های فوق العاده شن و انجام کارهای جدید در این شماره هستم.
حمید : ماجراجویی های Drake این بار به اوج خود میرسد و البته تکنولوژی Naughty Dog.
فردین : سومین شماره از این بازی برای GOTY شدن راه سختی رو در پیش داره.
کسری : فکر کنم تنها شخصی هستم که U1 را بیشتر از قسمت دومش دوست داشتم با این وجود تمامی آثار ناتی داگ برای من عزیز هستند و با توجه به اینکه لوکیشن صحرایی را خیلی دوست دارم این بازی بعد از دوک به عنوان مهم ترین بازی سال 2011 از دیدگاه من است.
ماکان : من تا همین چند روز پیش معتقد بودم The Last Guardian تنها عنوانی هست که توانایی نزدیک شدن به "10" رو خواهد داشت اما بعد از معرفی و نمایش این عنوان نظرم کمی تغییر کرده! UN3 دقیقا ان چیزی است که من سالهاست انتظار دیدن ان رو در یک عنوان Action/Adventure میکشیدم! بازی جدید از همه نظر تونسته نظر من رو به خودش جلب کنه و معتقدم با روندی که در پیش گرفته میتونه حتی از موفقیتهای شماره قبلی بازی هم فراتر بره! الان باید اعتراف کنم UC3 هم به همراه TLG پتانسیل نزدیک شدن به یک بازی کامل و یا "10" رو داره!
محمد : بدون شک این شماره هم یکی از بزرگترین بازی های این نسل خواهد شد، تصور بازی کردن تو یک محیط صحرایی واقعا لذت بخشه.
محمد حسین : اگه یه بازی در حد فیلم های اکشن هالیوود با داستان خوب و ماجراجویی های زیاد میخواید Uncharted همون چیزی هست که دنبالشید. فکر نمی کنم کسی باشه و با دیدن این بازی ازش خوشش نیاد. Uncharted بازیی هست که در عین حفظ کیفیت مخاطبین زیادی رو به سمت خودش جلب کرده. شاید بشه گفت نمونه بارز Easy To Pick Up And Play. شماره سوم با تریلری زیبا نشون داد که قرار هست به یه سفر پرهیاهوی دیگه با ناتان بریم. البته ND بهتره دیگه فکر گنج های نفرین شده رو از ذهنش بیرون کنه.
مرتضی : این بازی از همین الان مشخصه چیه! بهترین بازی سال 2011!
نوید : باز هم ناتان دریک باز میگردد تا با ماجراجویی جدید بازیبازان را تا مدت ها سرگرم کرده و نُقل بسیاری از مجالس بحث و گفت گوی بازی ها باشد، عنوانی که در همان ابتدای امر و با یک نمایش کوچک توجه همه را به خود جلب و چشم به راه خود بازی گذاشته است.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)