سازنده : Team ICO
ناشر : Sony Computer Entertainment
تاریخ انتشار : Q4, 2011
PS3
خورشید با همه زیباییهای اثیری خود در حال غروب در سرزمینی ویران و افسانهای است. گویی روزگار اوج و شکوه این سرزمین نیز همانند روشنایی روز به پایان خود رسیده است. همه جا را سکوت فرا گرفته است. پسر بچهای کوچک همراه با یک پرنده افسانهای که متعلق به افسانههای دور و دراز است بر روی یکی از ویرانههای شهر در حال تماشای این غروب غم انگیز و در انتظار طلوعی دوباره نشستهاند...
قطعا یکی از مهم ترین و پرهیجانترین عناوین سال آینده شاهکار جدید فامیتو ادا و یارانش در استدیو Team ICO است که از هم اکنون جمع کثیری از گیمرها را چشم انتظار خود نگاه داشته است. فامیتو ادا تنها با نمایش گوشهای از دریای نوآوری و جذابیتهای شاهکار جدید خود توانسته تمامی منتقدین و گیمرها را به فکر فرو برده و گامی فراتر از آنچه که در Ico و Shadow of the Colossus به یاد داریم، بردارد. ادا بار دیگر توانسته به خوبی اثبات کند برای موفقیت یک عنوان, خشونت و افکت خون تنها راه چاره نیست بلکه میتوان با یک شخصیت پردازی بینقص و غرق کردن گیمرها در دنیایی اسرار آمیز و زیبا کاری کرد که سالها است عناوین بزرگ و قدرتمند روز از رسیدن به گوشهای از آن عاجز ماندهاند!
در نمایش جدید بازی بازهم بخشی از روابط میان پسر بچه کوچک و پرنده غول پیکر افسانهای خود مشخص شد. دو دوست که ابتدا علاقهای به باهم بودن نداشتند اما کنون چنان به یکدیگر وابسته شدهاند که رابطه میان آنها عمیقتر از یک دوستی صرف است. هنوز مشخص نیست "آخرین نگهبان" کیست اما اکنون میدانیم هر دو دوست ما در تلاش هستند تا با همکاری هم از این دنیای اسرار آمیز خارج شوند. اما آنها در کجای این سرزمینی دورافتاده به جا ماندهاند؟ هنوز مشخص نیست!
طبق صحبتهای ادا ساخت TLG از هم اکنون به اتمام رسیده است و او به همراه تیمش مشغول کارکردن و رفع ایرادات بازی هستند تا با نسخهای بیعیب و نقص همراه شویم. واقعا این وسواس و صرف هزینه و وقت از سوی ادا و شرکت Sony برای ارایه یک محصول کم نقص ستودنی است! "آخرین نگهبان" در تعطیلات کریسمس سال آینده میلادی برای کنسول PS3 منتشر خواهد شد تا طرفداران خود را باردیگر به آنسوی سرزمینهای افسانه و خیال پرواز دهد...
آریا : واقعآ توی هر نسل چند تا بازی ساخته میشن که حس بازی های فامیتو ادا رو داشته باشن ؟ بازی هایی که بازیکن رو عاشق خودشون می کنن. بازی هایی که شاید نظر منتقدین رو به اندازه بلاک باسترهای پر سر و صدا جلب نکنن , ولی تجربه اون ها بی همتاست.
احسان : لطفا خودتان را کنترل کنید! هنوز هم با یک بازی کامپیوتری طرف هستیم نه یک رویا!
بابک : امیدوارم بتونن شاهکار Shadow of the Colossus یا حتی بهتر از اون را تحویل بدند.
برهان : عنوان های متفاوت همیشه بر روی یک لبه تیغ قدم برمیدارند و یا به موفقیت عظیمی دست پیدا می کنند یا سرنگون می شوند. این بازی به نظر من دید جدیدی را در بین عنوان های این نسل باز خواهد کرد.
حمید : این بازی گریز بزرگی از کلیشه ها است، این بازی را نباید با جسم، بلکه باید با روح بازی کرد.
فردین : اصلا نمی دونم در مورد این بازی چی بگم. فقط صبر.
ماکان : تنها عنوان کنسولی این نسل که از نظر من توانایی نزدیک شدن به "10" رو داره شاهکار جدید فامیتو ادا است و بس!
محمد : باز هم باید انتظار یک بازی متفاوت و عالی را از فامیتو ادا داشت؟ مشخصا جوابش مثبته!
محمد حسین : برای این بازی نمی دونم چی بگم چون نمی شه توی دو سه خط وصف این بازی رو نوشت. به قدری به کار فامیتو ایمان دارم که از همین الان می گم تجربه این بازی بهترین تجربه من توی این نسله. بحث از بازی سال و این جور چیزا در مورد این اثر واقعا بی معنی است چرا که یه کار هنری با این سطح احتیاج به اول شدن و بهترین بازی سال شدن نداره و اصلا در شان این بازی نیست که اون رو هم ردیف یه سری عنوان های دیگه که هدفشون فقط سرگرم کردن ماست قرار بدیم. TLG قراره دلهای ماها رو تسخیر کنه و برنده قلب های ما باشه نه برنده GOTY
مرتضی : بـــــَـــه بـــــَــــه!
هنگامه : من The Last Guardian را بیشتر یک جادو می نامم تا یک بازی.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)