سازنده : Turn 10 Studios
ناشر : Microsoft Game Studios
تاریخ انتشار : 2011
X360
با توجه به ورود سنسور مایکروسافت یعنی Kinect، شرکت ها کم کم باید به فکر ساختن بازی های درجه اول برای این دستگاه باشند. از آنجا که تا کنون بیشتر بازی های Kinect جامعه گیمران Casual را پوشش می دهند، شرکت های پر آوازه کم کم باید به فکر ساخت بازی های بهتری برای این سنسور باشند. به جرئت می توان گفت اولین شرکتی که قدم بزرگی در این رابطه برداشت، شرکت Turn 10 می باشد. سه عنوان قبلی این شرکت با نام های Forza 1,2,3 توانستند به موفقیت های بسیاری دست یابند. می توان با توجه به امتیازات، منتقدان و طرفداران سبک شبیه ساز رانندگی، آخرین شماره Forza را به عنوان بهترین ریسینگ شبیه ساز نسل تاکنون معرفی کرد. اکنون این شرکت دست به کار شده و شماره جدیدی از این سری را، اما این بار هماهنگ با Kinect طراحی می کند. نمایش این بازی در E3 بسیار جالب بود. نمایشی که به دو بخش تقسیم شده بود. در بخش نخست , بازیکن به وسیله دوربین Kinect به رانندگی پرداخته و دستان خود را مانند فرمان حرکت می دهد. در این بخش باید از میان حریفان پر تعداد عبور کرده و بهترین رکورد را بدست آورید. اما بخش بعدی که توجه بسیاری را به خود جلب کرد , به بررسی نزدیک اتومبیل زیبای Ferrari 458 Italia توسط دوربین Kinect می پرداخت. در این بخش شما در محدوده دوربین حرکت کرده و احساسی مانند رفتن به نمایشگاه اتومبیل را تجربه می کنید! این بخش که از نظر بصری نیز بسیار زیباست , به بازیکن اجازه لمس کردن قسمت های مختلف اتومبیل و دریافت اطلاعات جالبی در مورد هر قسمت را می دهد. حتی با لمس مجازی دستگیره در می توانید در را باز کرده و داخل اتومبیل قرار گرفته و اجزای کاکپیت را با کیفیتی فوق العاده ارزیابی کنید. در تریلر اخیر بازی نیز اشاراتی به وجود پیست های غیر آسفالت و همین طور مسابقات شبانه و البته برنامه تلویزیونی TopGear شده است. اکنون باید منتظر بود و دید که آیا Turn 10 می تواند با تلفیق عنوان خود با این سنسور و المان های اضافه شده به بازی به موفقیتی دوباره برسد یا خیر .
آریا : برای طرفدار عاشق این سبک هیچ چیز بهتر از این نیست که هر سال یک بازی بزرگ در این سبک منتشر بشه ! FM4 با ویژگی های جدید خودش و پیشرفت در زمینه های مختلف , میتونه سری Forza رو بیش از پیش محبوب کنه.
احسان : وقتی شماره دوم بازی را تجربه میکردم همواره در این فکر بودم که چگونه ممکن است یک شبیه ساز رانندگی از این بهتر و واقعی تر باشد!؟ اما شماره سوم بازی به من ثابت کرد که همواره میتوان بهتر شد! امیدوارم سری FM روند صعودی خود را حفظ کند و بار دیگر تجربه یک شبیه ساز فوق العاده را برای طرفداران این سبک به ارمغان بیاورد!
بابک : بدون شک باز هم مکان قبلی خودش به عنوان بهترین ریسینگ این نسل را تثبیت میکنه! این طور که از تریلرش مشخص بود پیشرفت های فوق العاده ای در زمینه Content داشته.
حمید : عاشق Top Gear US هستم و از طرفی عاشق سری Forza
حمیدرضا : هنوز هیچ چیز از این عنوان معلوم نیست و تنها باید منتظر اطلاعات بیشتر بود.
فردین : بعد از نمایش فورتزا در E3 بیشتر ذهنیتم به سمت یه spin-off رفت که با کینکت مچ شده و ارزش بازی اصلی نداره. با دیدن شماره 4 در آخر نام این بازی واقعا شوکه شدم.
محمد : باید دید که آیا FM4 می تونه موفقیت بی نظیر FM3 را تکرار کنه یا نه؟ با اینکه اطلاعات خیلی کمی از بازی اومده ولی مشخصه که بازی نسبت به FM3 پیشرفت زیادی خواهد داشت، من که به Turn 10 ایمان دارم.
مرتضی : توی این 5 سال تونست خودش رو بهتر از بقیه رقیبان نشون بده. کار بسیار سختی رو انجام داد!
نوید : با اینکه استعداد زیادی در این سبک بازی ندارم، اما FM4 میتواند عاملی باشد که من را در سال 2011 به این سبک بازی سوق دهد.
هنگامه : بهترین ریسینگ تاریخ این بار مجهز به کینکت و Top Gear هم شده.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)