سازنده : Codemasters Southam
ناشر : Codemasters
تاریخ انتشار : 2011
PC , X360 , PS3
شرکت Codemasters که یکی از سازنده های مطرح Racing می باشد، چند سال پیش بازی DiRT را روانه بازار کرد که مورد استقبال دوستداران بازی های Racing قرار گرفت. سبک خاص بازی و مسابقات رالی باعث جذابیت بالای بازی شده بود. نسخه دوم بازی نیز 2 سال پیش عرضه شد که با وجود کیفیت بالایی که داشت به دلیل دور شدن از ویژگی های شبیه سازی نسخه اول و نزدیک شدن به عناوین آرکید، طرفداران بازی را آنچنان راضی نکرد. حال شماره سوم در راه است و قصد دارد دوباره خود را در ردیف بزرگان Racing قرار دهد. به نظر می آید این شماره قصد دارد همانند قسمت اول بیشتر بر روی عناصر شبیه سازی کار کند و ترکیب مناسبی از شبیه ساز و آرکید ارائه دهد. در این شماره شاهد تغییرات آب و هوایی خواهیم بود و مسابقات مختلفی در هوای آفتابی، بارانی و برفی انجام می پذیرد. تنوع مسیرها بیشتر از قبل شده و تنوع اتومبیل ها نیز بالا می باشد، همچنین شاهد حضور اتومبیل های قدیمی در بازی خواهیم بود. بازی در زمینه گرافیک پیشرفت قابل توجهی داشته و باید منتظر یکی از زیباترین Racing های این نسل باشیم. سومین شماره از سری DiRT بر روی PC، X360 و PS3 عرضه خواهد شد و بدون شک یکی از بهترین Racing های سال 2011 به شمار می آید.
آریا : هر دو نسخه Dirt رو دوست داشتم ولی نسخه دوم زیادی آسون شده بود! امیدوارم این یکی بیشتر به اولین نسخه نزدیک بشه و البته باز هم امیدوارم Grid 2 رو هم هرچه زودتر ببینیم!
بابک : Dirt محبوب ترین ریسینگ این نسل من هستش. به شدت منتظر Dirt 3 هستم.
فردین : با توجه به شماره های قبلی می تونیم منتظر یه عنوان ناب دیگه باشیم.
محمد : دوست دارم بازی بیشتر شبیه به نسخه اول باشه تا نسخه دوم، ولی هر اتفاقی بیفته مطمئن هستم با یک Racing عالی طرف هستیم.
محمد حسین : یه عنوان عالی دیگه از Codmasters. اکثر افرادی که بازی رو از جلو دیدن ازش تعریف کردن. تردید ندارم که این عنوان هم با ویژگی تغییرات آب و هوایی می تونه یه نمره عالی دیگه در کارنامه CM ثبت کنه. فقط یه چیزی باید از سازنده ها پرسید: Grid 2 چی شد؟
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)