سازنده : CD Projekt Red Studio
ناشر : Atari
تاریخ انتشار : May 17, 2011
PC
نسخه اول The Witcher عنوانی بسیار پرطرفدار برای عاشقان سبک RPG بود و فروش بالایی هم داشت. پس از این پیروزی شرکت CD Projekt تصمیم گرفت نسخه دوم را خیلی بهتر از قبل بسازد. در Assassins of Kings ما بازهم در نقش Geralt قرار میگیریم و ماجرایی دیگر را دنبال می کنیم. بر خلاف نسخه قبل CD Projekt ،موتور اختصاصی برای The Witcher 2 ساخته که به قول خودشان به خوبی توانایی به تصویر کشیدن دنیای وسیع این بازی را دارد. از لحاظ بصری The Witcher 2 بسیار پیشرفت کرده و جلوه های گرافیکی زیبایی در آن مشاهده می شود.
در Assassins of Kings سازندگان سعی کرده اند نکات مثبت قبل را ارتقاء داده و و نقاط ضعف را بر طرف کنند. گیم پلی بازی بسیار متنوع است، شما می توانید هر مرحله را به هر شکلی که دوست داشتید پیش ببرید و تمام انتخاب های شما در پیشبرد داستان و روند بازی تاثیر مستقیم خواهد گذاشت. بازی نزدیک به 20 نوع پایان خواهد داشت و داستان بسیار درگیر کننده خواهد بود. بسیاری با سیستم مبارزات نسخه اول مشکل داشتند که CD Projekt با حل کردن این موضوع این قسمت را هم راستا با بازی های اکشن روز درست کرده.
CD Projekt قصد دارد بعد از عرضه نسخه PC روی نسخه کنسولی هم کار کند، آنها فعلا به استاندارد مورد نیاز کنسول ها نرسیده اند و به همین دلیل نسخه PC زود تر عرضه خواهد شد.
بابک : Withcer 1 که RPG خوبی بود و سیستم تصمیم گیری خاکستری جالبی داشت. اما CD Projects امید خیلی زیادی نسبت به شماره دوم بازیش داره و ظاهرا موتور گرافیکیش هم فوق العاده پیشرفت کرده (شاید بالاترین گرافیک بین بازی های RPG). من فکر کنم بتونن بازی قوی تحویل بدند.
حمید : دنیایی که CD Projekt خلق کرده خیلی واقعی و تعامل پذیر است. داستان زیبا در کنار مبارزات پیشرفته، همراه با گرافیک هنری و تکنیکی زیبا نوید یک شاهکار را می دهد.
فردین : شماره اول از بهترین های سبک خودش بود. این شماره هم می تونه برای طرفدارانش تجربه خوبی رو به ارمغان بیاره.
ماکان : بسیار زیبا، خشن و خیره کننده. قدر این عنوان رو تنها گیمرهای حرفهای و کارکشته خواهند دونست!
محمد : یک RPG واقعی که نسبت به شماره قبل پیشرفت های زیادی داشته. بدون شک یکی از برترین RPG های سال آینده خواهد شد.
محمد حسین : The Witcher 2 از همین الان یکی از انتخاب های بی چون و چرای من برای بهترین عنوان سال 2011 هست. این رو میدونم که این بازی همون چیزی هست که من خیلی وقته منتظرم در ژانر RPG ببینم. نمایش ها خیره کننده هست و فکر نمی کنم کسی باشه و یه تریلر از این بازی ببینه و در دم عاشقش نشه. انتظار برای بازی کردن این بازی جدا سخته.
مرتضی : موتور BioWare یعنی Aurora Engine توی شماره قبلی به زیبایی بازی خیلی کمک کرد. توی این شماره TSOOD Engine بکار برده شده. چیزی ازش نمیدونم. البته ملاک یک Role-Playing گرافیک نیست ولی برای من هست!
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)