سازنده : Eidos Montreal
ناشر : Square Enix
تاریخ انتشار : 2011
PC , X360 , PS3
سری Deus Ex یکی از محبوب ترین عناوین RPG روی PC است. این بار Eidos قصد دارد جانی تازه به این نام ببخشد و به همین دلیل آن را به استودیو Eidos Montreal سپرده است. Human Revolution داستانی بسیار زیبا و سنگین را روایت می کند؛ داستان در مورد مردی به نام ادم جنسن (Adam Jensen ) است که به طرز عجیبی تبدیل به یک Superhero می شود. او در دنیایی آشوب زده به دنبال هویت خود می گردد. Human Revolution یک داستان منتقدانه بر مدرنیته و جدایی انسان از خدا را تعریف می کند. بازی زمانی را به تصویر می کشد که علم آنچنان پیشرفت کرده که انسان هیچ محدودیتی نسبت به خدای خود ندارد.
گیم پلی تغییرات زیادی داشته. بازی همچنان اول شخص است ولی به هنگام سنگر گرفتن و یا نبردهای نزدیک سوم شخص می شود. شما اسلحه های زیادی در اختیار دارید و حتی می توانید با ترکیب کردن آنها یک سلاح مرگبار بسازید. قابلیت Upgrade برای هر چیزی امکان پذیر است؛ از مهارت ها و توانایی های ادم گرفته تا اسلحه ها. تنوع پیشبرد مراحل به شدت بالا است و سناریو های مختلفی برای تمام کردن یک مرحله در نظر گرفته شده. شما می توانید از راه های مختلف، سبک های مختلف و نبردهای متفاوت مرحله را پیش ببرید. محدودیت در این بازی کلمه ای بی معنی است و شما قادر هستید یک مرحله را با چند صحبت کوتاه تمام کنید و یا آن را به یک میدان نبرد بزرگ تغییر دهید. Deus Ex: Human Revolution بازی موفقی به نظر می رسد و باید صبر کرد و دید که آیا Eidos Montreal می تواند به وعده های خود عمل کند یا خیر.
آریا : با اینکه تا اینجای کار و با دیدن تریلرها و گیم پلی ها از بازی خوشم اومده , ولی یه حس عجیبی ته دلم میگه که زیاد موفق نمیشه.
بابک : Deux Ex 1 که تو سبک خودش شاهکاری بود، اما شماره دومش به اون اندازه موفق نبود. حالا بعد از این همه سال باید دید سازنده جدیدش میتونه بازی را به موفقیت شماره اول تبدیل کنه یا نه. اخبار و تریلر ها که خبر از بازی واقعا زیبایی میدند، پس بعید نیست بتونه به روزهای اوجش برگرده.
حمیدرضا : تاکنون نسخه های قبلی این سری را تجربه نکردم ولی با دیدن یکی دو تا تریلری که از بازی دیدم علاقه ام به این بازی بیشتر شد.
حمید : داستانی فلسفی، گیم پلی فوق العاده باز و جذاب، گرافیک هنری وصف ناپذیر . این بازی یک هیولای زیبا است.
کسری : بعد از 7 سال تاخیر بالاخره می توانیم شاهد عرضه جدیدترین قسمت DE که امده است ما را با یک بازی شوتر RPG خوب روبرو کند. بسیار به بازی امیدوار هستم و به نظرم موفقیت بازی می تواند جا را برای آثار پیچیده تری باز کند.
ماکان : به عنوان یکی از طرفداران بازی اصلی این سری که سالها از عمرم را صرف انجام ان کردم هرچقدر تلاش میکنم نمیتونم بازی جدید رو به عنوان بازی که این نام بزرگ را یدک میکشه قبول کنم!
محمد : خیلی حس خوبی نسبت به این بازی ندارم، با این که Deus Ex اصلی را زیاد بازی نکردم ولی تقریبا به سبک و سیاق بازی آشنا هستم، فکر نمی کنم این شماره بتونه موفقیت عنوان اصلی را تکرار کنه.
محمد حسین : درسته CG های این عنوان از بهترین های تاریخه و زمان زیادی صرف طراحیش شده ولی خود بازی به نظرم هنوز کامل نیست و اشکالاتی مثل انیمشن های ضعیف و طراحی نه چندان جالب کاراکتر های فرعی تو ذوق می زنه. همه چیز گرافیک نیست ولی بازی باید حداقل استانداردها رو داشته باشه. البته با تاخیری که سازنده های بازی برای انتشارش اعلام کردن میشه امیدوار بود که این ضعف ها برطرف بشه.
مرتضی : نسخه اول خیلی حال داد. خاطره داشتیم با بازیش. این شماره یکم زیادی داره توقعات رو بالا میبره.
هنگامه : موسیقی زیبا و جو مدرن این بازی در کنار Content های فراوان RPG آن نوید یک بازی موفق را می دهد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)