files articles  Rayman Origins5Bw500h281mresizeByMaxSize5D

سازنده : Ubisoft Montpellier
ناشر : Ubisoft
تاریخ انتشار : 2011
X360 , PS3
گویا مدتی است که شرکت‌های بازی سازی بزرگ که از ساخت عناوین دوبعدی قدیمیشان به صورت 3D هیچ خیری ندیده‌‌اند به طور کامل بی‌خیال این موضوع شده‌ و تصمیم به ساخت بازی‌های کلاسیک خود با همان فرم و شکل گذشته گرفته‌اند! Origins نیز عنوان جدید شرکت Ubisoft است که همان طور که از نامش نیز مشخص است قصد دارد به ریشه‌های این سری بازگشته و با ارایه یک بازی 2D خوش آب و رنگ به سبک بازی اصلی مجموعه دل هواداران را بعد از بازی‌های مزخرفی چون Rayman M و Arena بدست آورد.
یکی از مواردی که در رابطه با Origins خودنمایی می‌کند گرافیک بسیار زیبا و رنگارنگ آن است که کاملا شبیه کارتون‌های دوبعدی از کار در آمده است. جالب این است که به لطف موتور UBIart Framework تنها 5 نفر بر روی این عنوان مشغول به کار هستند و همه این زیبایی تنها توسط تیمی کوچک خلق شده است! در بازی جدید تقریبا تمامی المان‌های مربوط به Rayman های جدید کنار گذاشته شده و همه چیز بازگشتی به گیم‌پلی بازی اصلی است. حتی شخصیت‌های جدید مجموعه نیز از بازی حذف و Rayman تنها با دوست چاق و آبی رنگ خود (که من هیچ وقت نفهمیدم چیست!) در بازی حضور خواهد داشت. متاسفانه از Origins تنها یک تریلر کوتاه منتشر شده است و تاکنون خبر چندان جدید از آن به دست نرسیده است اما با همه این حرف‌ها همان یک تریلر کوتاه و نمایش قدرتمند بازی نیز کافی است تا از هم اکنون این عنوان بسیار زیبا و جذاب را در لیست بهترین عناوین سال آینده قرار دهیم!

آریا : تریلر بازی به شدت زیبا و خاطره انگیز بود و اگه مشکلی پیش نیاد میتونیم بعد از مدتها شاهد یک عنوان واقعی از Rayman باشیم!
بابک : خدا رو شکر بالاخره یوبی سافت فهمید Rayman هیچ ربطی به اون خرگوش های مسخره و احمق نداره!
کسری : اثری ارکید دوست داشتی و بامزه که واقعا مرا جذب خودش کرده.
ماکان : ظاهر بازی که بسیار فریبنده هست، اگر گیم‌پلیش هم خوش دست باشه رسما به یکی از شاهکارهای Ubisoft تبدیل می‌شه!
محمد : بازگشت Rayman اون هم در قالب یک بازی 2 بعدی خیلی عالی خواهد بود. دیگه اثری از خرگوش های دیوانه (که البته من علاقه خاصی بهشون دارم) نیست و این خبر خوبی هست، خرگوش ها بازی خودشان را دارند و Rayman هم بازی خودش.