files articles  243579865Bw500h281mresizeByMaxSize5D

سازنده : CyberConnect2
ناشر : Capcom
تاریخ انتشار : 2011
X360 , PS3
قبل از معرفی بازی جدید شرکت Capcom یعنی "خشم آسورا" لازم است به یک سوال اساسی پاسخ داد، آسورا چی یا کیست؟ واژه آسورا از لغت زرتشتی اهورا به معنی خدا آمده است. این لغت از دین زرتشت به مکتب هندوییسم و به تناسب آن بوداییسم رفته و تبدیل به واژه آسورا شده است. ساده‌ترین معنی که می‌توان برای لغت آسورا یافت تایتن (موجودات غول پیکر افسانه‌های یونانی که در مقابل خدایان به مبارزه پرداختند) و یا یک موجود نیمه خدا یا بهتر است بگوییم ضد خدا (دشمن خدایان) است.
اما برگردیم به بحث خودمان و بازی جدید شرکت Capcom! با توجه به توضیحات بالا دیگر حدس اینکه داستان و فضای Asura's Wrath در چه زمینه‌هایی می‌چرخد چندان کار سختی نیست! هرچند هنوز چیزی از داستان گفته نشده است اما با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی می‌توان گفت آسورا، حال چطور و چگونه مشخص نیست، از موضوعی خشمگین شده و قصد نابودی جهان را دارد! این موجود که در بازی در غالبی شبیه مجسمه‌های بودایی غول پیکر طراحی شده است در یکی از تصاویر منتشر شده از بازی به اندازه کره زمین(!) به تصویر کشیده شده و اگر قرار باشد واقعا با این موجود جنگید قطعا با بزرگترین باس آخر (از حیث جثه) تمام بازی‌های رایانه‌ای تاریخ طرف خواهیم بود!
AW ساخته شرکت CyberConnect2 با موتور قدرتمند UE3.0 است که شرکت Capcom وظیفه انتشار آن را برعهده خواهد داشت. آقای کازوهیرا سوچیا (Kazuhiro Tsuchiya) خالق بازی در رابطه با گیم‌پلی AW می‌گوید این عنوان در سبک Action بوده و گیمرها می‌توانند در آن لشکری از موجودات اهریمنی برخواسته از اساطیر زیبای ژاپن را به سبک بازی‌های HnS از میان بردارند. AW که از هم اکنون عنوانی درخور توجه و جالب به نظر می‌رسد در سال آینده برای کنسول‌های PS3 و X360 منتشر خواهد شد.

آریا : هیچ امیدی بهش ندارم ! البته احتمالآ فروش خوبی به خاطر کپکامی بودنش میکنه !
بابک : کپکام یه بار گفت این بازی سبک اکشن را دوباره تعریف میکنه (!) که خیلی دور از ذهن است. ولی فکر میکنم بازی جالبی میشه.
ماکان : من خیلی دوست دارم با آسورایی که توی تصاویر بازی نشون دادن مبارزه کنم!
محمد : من که از نمایش اولیه بازی اصلا خوشم نیومد، امید چندانی هم به این بازی ندارم.
محمد حسین : !Capcom is Dead