از آنجایی که زرتشت با خلوص نیت وخالی از کبر وریاوتزویر،مردم را به خدای یکتا خوانده واو را خالق همه موجودات نشان داده،لذازرتشتیان از صمیم قلب خدا را می پرستندو فرمانش را از دل وجان اطاعت می کنند،همه کارهای خودرا با نام اهورامزدا شروع کرده با نام او ختم می کنند،درهمه حال وهمه جا خدا را حاضر وناظر اعمال خود دانسته در هیچ مقام ومکانی مرتکب خلاف و گناه نمی شوند.
دریسنا هات 28بندپنج چنین آمده است:اهورامزدای یگانه آن کسی است که بزرگتر از همه است.
دریسنا هات 44بند هفت می گوید:اوست اهورامزدا یگانه آفرینندهجهان
یسناهات29بند شش می گوید:مزدااهورا خدای دانا و مقدساست.
یسناهات28 بند هشت می گوید:ای کسی که آرزوهای ما از تو برآورده شدهو امید بهشت ما به سوی تست.ای اهورامزدا،تویی بهتر وبا بهترین راستی هم اراده.
یسناهات44بند چهار می گوید:اهورامزدا،یگانه حاجت برآورنده است.
در هفتن یشت بزرگ کرده هفت،بند چهار آمده است:ای اهورامزدا ما خواستاریم که پناه طولانی تو رایافته وخود راشایسته رحمت تو سازیم،خواستاریم که از پرتو فروغ وجلال تو،توانا گردیم،تویی در میان همه موجودات،بهترین ومقدس ترین از درگاه تو امیدواریم که مارا در پرتو خود پناه عطا فرمایی.
در یسناهات45بندشش آمده:من زرتشت می خواهم از کسی که بزرگتر از همه است سخن بدارم،اوست مزدااهورا،خیرخواه همه افریدگان که با خرد مقذس خویش ستایش کسانی که وی را می پرستند می شنود.
در یسناهات 41بند پنج گفته شده:ای اهورا مزدا ما سرودگویان و وعظ کنندگان تو هستیم و می خواهیم که به این وسیله خود را برای اجر و مزدی که تو برای دین مقرر داشتی مهیا سازیم.
در یکی از دعاهای زرتشتیان آمده است:خوشنودی اهورامزدا وستایش به نام مقدس او سزاست که بوده وهست وخواهد بود،خداوندی که حاکم بر روح استو به ذات خود یکتا و قایم است.اهورایی که بزرگترین و داناترین آفریننده و پرورشدهندهو پناه دهنده و افزون کننده و بخشاینده و مقدس و دادگر وقادر مطلق است.
در یسنا دوازده-یک آمده:من اهورامزدا را آفریننده همه چیز می دانم و استوارم براینکه او نیکی و راستی محض است ،مقدس است،فروغ مند است،دانا و تواناست وهمه نیکی ها از اوست.نظم طبیعت که در سراسر گیتی دیده می شود ازاو به وجود آمده و کره های درخشنده از فروغ بی پایان او درخشانند.
در یسنا سی ویک- هشت چنین آمده:من ایمان دارم به آن که ستایش اوبا راستی از صمیم قلب بهترین چیزهاست،مزدا اهورا و صفات مقدس اوست که بوده هست خواهد بود . من می خواهم از او و صفات بر گزیده اش نام ببرم وبا سرودهای نیایش آنها را بستایم وبدین وسیله به او نزدیک شوم.
دریسناسیزده-پنج چنین گوید:ای اهورامزدا آنچه ازما نیکوست تقدیم تو می کنیم ودرراه تو فدا می سازیم،ماتو را نماز می بریم وتو را سپاسگزایم.
در هفتن یشت بزرگ کرده پنج بند چهار چنین آمده :ای اهورامزدا،همان طوری که تو نیک اندیشیدیو نیک گفتی و نیک عمل کردی،ما نیز برای تو نثار می آوریم وآن را به تو برازنده می دانیم ،وبا آن این چنین تو را ستایش می کنیم ،این چنین تو را ثنا خوانیم واین چنین تورا سپاسگزاریم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)