صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 26

موضوع: ๑۩۞۩๑ اس ام اس های عاشقانه و عارفانه ๑۩۞۩๑

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

ديشب من در بند کور دلان عشق ستيز بودم به گناه عاشق بودن چون عشقم را در پستوي خانه نهان نکردم چون راز دلم در چشمانم پيدا بود مرا به گناه نشستن نزد زيباريي دستبند زدن گفتند که چرا عاشقي؟ گفتند که شعله اي در دلت داري گفتند که آتش گناه است و تو آتشي در دل داري دهانت را مي بويند مبا دا گفته باشي دوستت دارم دلت را مي پويند مبادا شعله اي در آن نهان باشد روزگار غريبيست نازنين

--------------------------------------------------------------------------------

آرزو دارم ماه هميشه کامل ودرخشان باشه وشما هميشه راحت وخوب باشي هر وقتي شما خواستي تغيير بدي روشنايي رو بخاطر داشته باش من بهترين شبها رو برات ارزو کردم

--------------------------------------------------------------------------------

مثل يه گل رز به اب نياز داره مثل فصول سال که به تغيير نياز دارن مثل يه شاعرکه به قلم نياز داره من به تو نياز دارم

ازدواج حقيقي يعني هر روز عاشق همان شخص شدن

تو را به ياد آن روز...... تو را به گلبرگ هاي خشک آن رز خشکيده....... تو را به روز اول بار ديدنت.........تو را به اولين نگاه عاشقانه....... تو را به ياد بارون روز نيامدنت..... تو را به تنهايي روز رفتنت....... تو را به بوي بارون روز برگشتنت....... تنهايم مگذار ديگر

بوسه اسم است چون عمومي است بوسه فعل است چون هم لازم است هم متعدي بوسه حرف تعجب است چون اگر ناگهاني باشد طرف مقابل را مات و مهبوت ميکند بوسه ضمير است چون از قيد انسان خارج نيست بوسه حرف ربط است چون 2 نفر را به هم متصل ميکن

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

خرج كن ولي اصراف نكن. عاشق شو ولي ديوانگي نكن. اسوده باش ولي بيخيالي نكن . حرف بزن ولي وراجي نكن. دوستت دارم........... ولي پورو نشو

برات يه هديه دارم ##**#####**# # اين يه سيم خارداره. بپيچ دورت تا کسي دستش به گل من نرسه

نشاني از تو ندارم اما نشاني ام را براي تو مي نويسم: درعصرهاي انتظار،به حوالي بي کسي قدم بگذار! خيابان غربت را پيدا کن و وارد کوچه پس کوچه هاي تنهايي شو! کلبه ي غريبي ام را پيدا کن، کناربيدمجنون خزان زده و کنارمرداب ارزوهاي رنگي ام! درکلبه را باز کن و به سراغ بغض خيس پنجره برو! حرير غمش را کنار بزن! مرا مي يابي

زير پاهام برگ هاي خشکيده ، که اونا هم دل خوشي از درخت ندارن ميگن درخت ميگفت که ديگه وقت تعويض فصله موقع ريزش برگ هاي خشکه ولي من مي دونم که همش بهونه بوده درخت از برگ هاي خشکيده خسته بوده

همه ي مداد رنگي ها مشغول بودند...به جز مداد سفيد...هيچ کسي به او کار نمي داد...همه مي گفتند:{تو به هيچ دردي نمي خوري}...يک شب که مداد رنگي ها...توي سياهي کاغذ گم شده بودند...مداد سفيد تا صبح کار کرد...ماه کشيد...مهتاب کشيد...و آنقدر ستاره کشيد که کوچک وکوچک و کوچک تر شد...صبح توي جعبه ي مداد رنگي...جاي خالي او...با هيچ رنگي پر نشد

سعي كن تنها باشي زيرا تنها بدنيا امدي و تنها از دنيا خواهي رفت.بگذار عظمت عشق را درك نكني.زيرا انقدر عظيم است كه تورا نابود خواهد كرد

نمي دانم چرا ما انسان ها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد با اينكه مي دانيم روزي بسته خواهد شد اما آسمان كي بسته خواهد شد

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

عشق شاديست عشق آزاديست عشق آغاز آدميزاديست.

در پارکينگ خاطراتم چشماتو پارک کردم,بعدش هم دلت رو پنچر کردم تا از دلم نري

هميشه تو يک ارتفاع بالايي از جو، ديگه ابر وجود نداره. اگه يک وقت ديدي آسمون دلت ابري بود بدون به اندازه کافي اوج نگرفتي.

جبران خليل : عشق براي رشد تو و براي پيرايش توست ... مينديش كه مي تواني عشق را هدايت كني ، زيرا اگر عشق ارزشمند بيابدت ، هدايتت خواهد كرد.

عشق فراموش کردن نيست بلکه بخشيدن است عشق گوش کردن نيست بلکه درك كردن است عشق ديدن نيست بلکه احساس کردن است عشق جا زدن و کنار کشيدن نيست بلکه صبر کردن و ادامه دادن است.

وقتي سرت رو رو شونه هاي کسي ميگذاري که دوستش داري بزرگترين آرامش دنيا رو تو خودت احساس ميکني و وقتي کسي که دوستش داري سرش رو رو شانه هات ميذاره احساس مي کني قوي ترين موجود جهاني

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

1)چه زيبا! گفتم دوستت دارم !چه صادقانه پذيرفتي!چه ابلهانه! با تو خوش بودم !چه کودکانه ! همه چيزم شدي ! چه زود ! به خاطره يک کلمه مرا ترک کردي ! چه ناجوانمردانه ! نيازمندت شدم ! چه حقيرانه! واژه غريبه خداحافظي به من آمد! چه بيرحمانه! من سوختم !............ولي هنوز هم دوستت دارم:wub:

2)هيچگاه آخرين نگاهت را فراموش نمي کنم نگاهي سرشار از عشق صميميت و محبت .امروز سالها از آن روز مي گذرد ولي تو هر گز بر نگشته اي ..صدايت در گوشم زمزمه مي شود و نگاهت در ذهنم مجسم ولي من تو را مي خواهم نه خيالت را !!!:cryani:

3)می دانم روزی با تن خسته و خیس ، سوار بر قطرات درشت باران بر ناوادنهای چشمم فرود می آیی در میان انبوه مژگانم میزبان خواهم بود و در آن لحظه چشمانم را برای همیشه می بندم تا دیگر دوریت را حس نکنم:wub:

4)من از طرز نگاه تو اميد مبهمي دارم نگاهت را مگير از من كه با آن عالمي دارمloveit

5)هميشه انقدر ساده نرو و مگذر لااقل نگاهي به پشت سرت کن…! شايد کسي در پي تو مي دود و نامت را با صداي بي صدايي فرياد ميزند…! و تو… هيچ وقت او را نديده اي:sad:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

ازش پرسیدم چقدر دوستم داری؟ گفت به اندازه شکوفه های بهاری. و چه راست میگفت چون شکوفه های بهاری مهمون دو روز بودنloveit

گر چه بی تو زندگی آهنگ زیبایی ندارد می روم چون عشق من در قلب تو جایی نداردloveit

هرچه گشتم در این شهر نبود اهل دلی که بداند غم دلتنگی وتنهایی ما loveit

آنقدر دوستت دارم...از این روست که مکافاتت میکنم من خسته ترین واژه ملموس غروبم ,کاش در این وسعت سبز یک نفر درد مرا می فهمیدloveit

یادمون باشه که هیچ کس رو امیدوار نکنیم ... بعد یک دفعه رهاش نکنیم .... چون خرد میشه ... میشکنه و آهسته می میرهloveit

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

الو الو الو برج مراقبت اگر باند قلبتون جا داره اجازه فرود می خوامloveit

تاريخ تولد يك بهانه است تا فراموش نكني امدنت راloveit

عاشق هرکس شدم او شد نصیب دیگری دل به هرکس دادم او هم زد به قلبم خنجری من سخاوت دیده ام دل را به هرکس می دهم شرم دارم پس بگیرم آنچه را بخشیده امloveit

انقدر ارزوهایم را به گور بردم که دیگه جایی برای جسدم نیستloveit

بوسه اختراع طبیعت است برای هنگامی که کلام قادر به بیان احساسات نیستloveit

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

بوسه تنها تصادفي است كه پليس راه ندارد. درياي غم تنها دريايي است كه ساحل ندارد. قلب تنها چيزي است كه شكستنش صدا ندارد. عاشقي تنها دردي است كه درمان ندارد :love:

گفتمش: دل ميخري؟! پرسيد چند؟! گفتمش: دل مال تو، تنها بخند. خنده کرد و دل ز دستانم ربود تا به خود باز آمدم او رفته بود دل ز دستش روي خاک افتاده بود جاي پايش روي دل جا مانده بود loveit

من حاضرم خودمو اونقدر کوچک کنم که توي قلب شما جا بشمloveit

تو که يک گوشه چشمت غم عالم ببرد حيف باشد که تو باشي و مرا غم ببردloveit

خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند.حيف من زاده ي امروزم.خدايا،جهنمت فرداست.پس چرا امروز مي سوزم‌؟loveit

در دنياي بچه ها هر کي زودتر بگه دوستت دارم برنده هست ولي در دنياي بزرگتر ها هر کي زودتر بگه دوستت دارم بازنده است

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

تو زندون قلبت اینقدر شلوغ میکنم اینقدر زندونی ها رو اذیت می کنم تا مجبور بشی منو بفرستی انفرادی!!!!!!!!!!!!!!.loveit

عشق يعني كوچك كردن يك دنيا به اندازه يك نفر و يا بزرگ كردن يك نفر به اندازه يك دنياloveit

مي دوني قشنگي زير بارون راه رفتن چيه؟ ديگه اون موقع هيشكي اشكهاي روي گونه هاتو نميبينهloveit

میدونی اگه یه روز خورشید بمیره چی میشه ؟ اونوقت زمین دور تو میگرده ، ولی عمرا بذارم! چون فقط من باید دورت بگردم!!... loveit

کاغذتیم عشقت رو روم بنویس ، عصبانیتت رو روم خط خطی کن . اشکاتو باهام پاک کن ، حتی اگه سردت شد بسوزونم تا گرم شی . فقط دورم نندازloveit

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

اگر کسی می گوید که برای تو می میرد دروغ میگوید!!! حقیقت را کسی میگوید که برای تو زندگی می کند
    -----------------------------------
    تنها كساني كه مارا ميرنجانند. عزيزاني هستند كه هميشه كوشيده ایم از ما نرنجند.
    ------------------------------------
    پس از آخرین دیدار با دوستانت یادت باشد که ، به دوستانی فکر کن که دیگر فرصتی برای در آغوش کشیدن یکدیگر ندارند
    ----------------------------------------
    سعي کن يک مشت آب را در دست بفشاري. خواهي ديد که بسرعت ناپديد مي شود. اما اگر به آرامي دست ات را در همان آب رها کني مي بيني که با تمام وجود آب را حس مي کني
    اگر هميشه همان کاري را که انجام داده ايد تکرار کنيد ، چيزي بيش از آنچه تا کنون به دست آورده ايد، به دست نخواهيد آورد.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

بعضي فکر مي کنند منصفانه نيست که
    .خدا کنار گل سرخ خار گذاشته است
    .بعضي ديگر خدا را ستايش مي کنند که کنار خارها گل سرخ گذاشته است
    خطر متفاوت بودن را بپذيريد اما بياموزيد بدون جلب توجه متفاوت باشيد.
    -------------------------------------------
    در پناه حضور سبز تو ، طوفان غم ، مرا جا می گذارد . در کنارت ژرفای آرامش را احساس میکنم و بی تو سیل بی رحم تنهایی مجالم نمی دهد
    ---------------------------------
    اگر از پايان گرفتن غم هايت نا اميد شده اي ، به خاطر بياور زيباترين صبحي که تا به حال تجربه کرده اي مديون صبرت در برابر سياهترين شبي هستي که هيچ دليلي براي تمام شدن نمي ديد ...
    -------------------------------------
    اگر مي دانستي چه قدر دوستت دارم
    هيچ گاه براي آمدنت باران را بهانه نمي کردي
    رنگين کمان من!!!

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)