ديشب من در بند کور دلان عشق ستيز بودم به گناه عاشق بودن چون عشقم را در پستوي خانه نهان نکردم چون راز دلم در چشمانم پيدا بود مرا به گناه نشستن نزد زيباريي دستبند زدن گفتند که چرا عاشقي؟ گفتند که شعله اي در دلت داري گفتند که آتش گناه است و تو آتشي در دل داري دهانت را مي بويند مبا دا گفته باشي دوستت دارم دلت را مي پويند مبادا شعله اي در آن نهان باشد روزگار غريبيست نازنين
--------------------------------------------------------------------------------
آرزو دارم ماه هميشه کامل ودرخشان باشه وشما هميشه راحت وخوب باشي هر وقتي شما خواستي تغيير بدي روشنايي رو بخاطر داشته باش من بهترين شبها رو برات ارزو کردم
--------------------------------------------------------------------------------
مثل يه گل رز به اب نياز داره مثل فصول سال که به تغيير نياز دارن مثل يه شاعرکه به قلم نياز داره من به تو نياز دارم
ازدواج حقيقي يعني هر روز عاشق همان شخص شدن
تو را به ياد آن روز...... تو را به گلبرگ هاي خشک آن رز خشکيده....... تو را به روز اول بار ديدنت.........تو را به اولين نگاه عاشقانه....... تو را به ياد بارون روز نيامدنت..... تو را به تنهايي روز رفتنت....... تو را به بوي بارون روز برگشتنت....... تنهايم مگذار ديگر
بوسه اسم است چون عمومي است بوسه فعل است چون هم لازم است هم متعدي بوسه حرف تعجب است چون اگر ناگهاني باشد طرف مقابل را مات و مهبوت ميکند بوسه ضمير است چون از قيد انسان خارج نيست بوسه حرف ربط است چون 2 نفر را به هم متصل ميکن
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)