اینترفیس و منوها :
گوشی A1200 قابلیت کارکردن با برخی از کارآیی ها در حالت بسته بودن در را نیز دارد . مثلاً با فشردن یکی از دکمه های کنترل صوتی وارد تنظیم نوع زنگ شوید که 5 حالت متفاوت را داشته و پس از انتخاب حالت مناسب می توانید با فشردن دکمۀ وسط آن را تأیید نمایید .
این حالت های مختلف شامل :
_ زنگ بلند
_ زنگ عادی
_ ویبره و سپس زنگ بلند
_ ویبره و سپس زنگ عادی
_ زنگ به همراه ویبره
_ بی صدا
_ ویبره


با فشردن دکمۀ عکس برداری نیز مستقیماً وارد دوربین می شود که بدون نیاز به بازکردن درب گوشی می توانید صفحۀ نمایش را هنگام عکس برداری در حالت زیبایی مشاهده نمایید ، اما با فشردن مستقیم دکمۀ Smart یک منو که اجازۀ انتخاب پخش کنندۀ صدای Real Player و یا دوربین را به شما می دهد باز می شود که با حرکت برروی آن از طریق دکمه های کنترل صدا و انتخاب با دکمۀ Smart می توانید عکس برداری کرده و یا موسیقی پخش کنید . (همچنین مشاهده پیام SMS را نیز پشتیبانی می کند) اما زمانی که درب گوشی را باز می کنید در صورتی که دکمۀ Smart را فشار دهیم وارد قسمت قرارهای تقویم گوشی می شود و با هر بار فشاردادن ؛ این آیتم را جزئی تر نشان می دهد .


اما به هر حال صفحه نمایش گوشی که از یک Active Desktop بهره می جوید که از شکل و ساختار خاصی پیروی می کند . در قسمت بالای صفحه نمایش چهار آیکن دسترسی به منوی اصلی ، دفترچه تلفن ، پیام ها و صفحه دیجیتال شماره گیری مشاهده می گردد .
پس از ورود به هر یک از آن ها در پایین در سمت راست و چپ دو آیکن قابل انتخاب دارید یکی خروج و یکی ورود به لیست زیرمنوی قسمت مذبور می باشد . همچنین یک دکمه در وسط قسمت پایین نیز موجود می باشد که در هر قسمت مهمترین عمل اجرایی در آن بخش را به عهده دارد ، مثلاً در شماره گیری ، قسمت شماره گیری مجدد Redial و در قسمت پیام ها نوشتن پیام جدید Compose.



خط بعدی یک نوار ابزار می باشد که در روی آن ساعت ، نشانگر باتری ، نشانگر وجود کارت حافظه ، نشانگر فعالیت بلوتوث ، نشانگر فعالیت GPRS و نشانگر سیگنال و فعال بودن Real Player وجود دارد .
در زیر این قسمت نیز آیکن مربوط به تقویم و رویدادها و قرارهای ملاقات قرار داشته و زیر آن نیز نام اپراتور به همراه تاریخ نشان داده می شود .
یکسری Shortcut نیز در خط پایین وجود دارند که قابل تنظیم می باشند و در مجموع این Shortcut های موجود برای 5 منو قابل تنظیم خواهند بود که با کلیک کردن روی آن ها می توانید وارد هر یک از آن ها شوید .



برای دسترسی به منوها می توانید دکمۀ دیجیتالی مربوط به این قسمت در بالا سمت چپ گوشی را انتخاب کنید .
در این قسمت نیز برخلاف آن چه در منوهای گوشی هایی چون اسمارت فون های نوکیا دیده می شود گوشی خیلی به سمت فولدر گذاری و پوشه بندی نرفته است . در مجموع در منوی اصلی شما شاهد یک ماتریس 9 × 3 آیتمی می باشید که به توضیح هر یک از آن ها خواهیم پرداخت ولی نکتۀ منفی اینجاست که حرکت Joystick در روی منوها به طور عمودی امکان پذیر نبوده و پس از اتمام هر ردیف به ردیف بالاتر و یا پایین تر می رود .

دفترچه تلفن (Phone Book) :
راه دسترسی به دفترچه تلفن این گوشی از طریق دکمه های دیجیتالی بالا می باشد و شما قابلیت ذخیرۀ تماس ها را در گوشی خود خواهید داشت که برای هر تماس نام و نام خانوادگی و شمارۀ موبایل و منزل و محل کار و فاکس و ایمیل و عکس فرد را می توانید ذخیره نمایید و در مجموع در 24 زمینه قابلیت ذخیرۀ اطلاعات را دارد . پس از ورود به قسمت دفترچه تلفن با فشاردادن دکمۀ زیرمنو به زیرمنوهایی دست پیدا می کنید که علاوه بر افزودن تماس و ترتیب لیست و مشخصات صاحب گوشی قابلیت تنظیم دفترچه تلفن برحسب سیم کارت و یا گوشی و یا هر دو را به شما می دهد و همچنین قابلیت وارد نمودن اطلاعات از کامپیوتر و یا برنامۀ مخصوص ذخیرۀ کارت ویزیت را نیز در خود جای داده است . Import From BC Reader که به توضیح جزئیات آن نمی پردازیم در کنار هر شماره تلفن و تماس نیز یک آیکن که نشانگر ذخیره شدن در سیم کارت و یا گوشی می باشد ، نیز نمایش داده می شود . همچنین پس از انتخاب یک تماس در کنار شماره فرد می توانید عکس پاکت نامه ای را ببینید که با فشردن آن خواهید توانست از همین جا برای آن فرد SMS ارسال نمایید و می توانید با یکی از آیکن های زیرمنو نیز تماس های روی سیم کارت را برروی گوشی کپی نمایید و یا بالعکس .
همچنین شما قابلیت ایجاد گروه بندی را برای ارسال پیام نیز دارید و قابلیت جستجو و نمایش اسامی برحسب اسم و یا دیگر جزییات نیز امکان پذیر می باشد . همچنین یک سری طبقه بندی را نیز می توانید با فشردن دکمۀ Edit Category در دکمۀ وسط پایین انجام دهید که با استفاده از آن شماره های موجود خود را طبقه بندی می کنید .