زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
سلام آقا نیمای عزیز با دیدن این خبر بسیار ناراحت شدم .
امید وارم هر جا که هستی موفق. سربلند و سلامت باشی.
باسلام خدمت دوستان
دوستان من زیاد از این تاپیک خوشم نمیاد چون همراه با هر پستش دوستانی از جمعمون میرن ولی ناچارم در این تاپیک پست ارسال کنم
امروز تصمیم بر این گرفته شد مدیرانی که فعالیتی در انجمن ندارن به کاربر عادی تبدیل بشن
از این رو من یک فرصتی به این مدیران میدم به مدت یک هفته که بیان دلیل حضور نداشتنشون رو بگن وبه فعالیتشون ادامه بدن اگر هم نمیتونن فعالت بکنن استفاء بدن که به گروه کاربران ویژه منتقل بشن در غیر این صورت مدیریتشون لغو خواهد شد با عرض شرمندگی در مورد بعضی از مدیران غیر قابل برگشت خواهد بود
کاندیدای مدیریت اقای ali.amamverdi به کاربر ویژه تغییر پیدا میکنند
مدیران زیر هم یک هفته فرصت دارن
ali20
نداشتن فعالیت وحضور در انجمن
Hidden
نداشتن فعالیت برای بار دوم
danifozol3
نداشتن فعالیت در راستای انتخاب مدیر ارشد ایشون میتونند اگه علاق به ادامه ی فعالیت دارند فعالیتشون رو در انجمن بیشتر کنند اگه پست هاشون رو به 100 برسونند میتونند کاربر وِیزه باشند
Room66
انلاین نبودن به مدت 30 روز ونداششتن فعالیت
codec_pack
نداشتن فعالیت
من واقعا دوست ندارم هیچ یک از این عزیزان از جمعمون برند ولی قوانین سایت این رو میگه که مدیرانی که فعالیت نمیکنند باید جاشون رو به مدیران دیگه بدند
کاربر danifozol3 به دلیل اعلام استفا از مدیریت مدیریت برای ایشان غیر فعال میگردد وبه دلیل فعالیت قبلی ایشون به گروه کاربری کاربر ویژه منتقل میشوند
من هم متاسفانه وقت ندارم !
دروود
دوستان بعد از گذشت مدت زمان معین که برای مدیرانی که فعالیت کمی داشتن فرصت داده شده بود مدیرانی که استفا دادن وپست هاشون بالای 100 پست بود به کاربر ویژه تغییر کاربری یافتند
درضمن دو مدیر زیر که قبلا فعالیت خوبی در انجمن داشتن وپستهاشون بالای100 پست بود به پاس قدر دانی از زحمات قبلیشون به گروه کاربران وِیژه منتقل شدن
ali20
Hidden
مابقی مدیران که پست هاشون کمتر از حد معین بود به عضو سایت تغییر کاربری یافتند
موفق باشید
سلام بر همه دوستان با عرض شرمندگی من به علت امتحانات نتونستم یه مدت فعاتیت کنم ولی اینو میگم که نمیتونم زیاد وقت بذارم با اینکه خیلی دلم میخواد باشم کارهای بیمارستان تمام وقتمو گرفته امیدوارم موفق باشید البته همیشه یه آذر دانلودی هستم خداحافظ
sani gunda bir kara doshonuram o da manim 24 saatimi alir
به نام خدا
علی آقا هر جا هستی موفق باشی و این که جزوه خانواده آذردانلود هستی کاملا روشنه و امیدوارم برگردی روزی و باز هم بتونیم با هم و کنار هم باشیم
شما جزوه اولینهای اینجا به شمار میاین و همیشه دوست همه خانواده بزرگ آذرتیم
از طرف هزاران کاربر مجموعه ازت تشکر میکنم و اعلام میکنم منتظر بازگشتت هستیم .
شاد و پیروز باشی
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)