نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: تغییر لوگوی گوگل به احترام تولد «چوپان مجسمه‌ساز»

  1. #1
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    Tabriz
    نوشته ها
    2,867
    تشکر تشکر کرده 
    9,600
    تشکر تشکر شده 
    10,334
    تشکر شده در
    2,560 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6929
    Array

    تغییر لوگوی گوگل به احترام تولد «چوپان مجسمه‌ساز»

    تغییر لوگوی گوگل به احترام تولد «چوپان مجسمه‌ساز»
    گوگل دوباره دست به‌کار شده تا با تغییر لوگوی خود مناسبتی را به ما یادآوری کند. این بار شما با مراجعه به صفحه اول بزرگترین موتورجستجوگر اینترنتی چندین مجسمه و پیکره طلایی را می‌بینید که به جای لوگوی اصلی گوگل در وسط صفحه خودنمائی می‌کنند و سعی دارند جای خالی حروف اصلی کلمه Google را پر کرده و به شایستگی نقش آنان را ایفا کنند.
    گوگل با چیدن این مجسمه و پیکرها در واقع قصد دارد تولد کنستانتین برانکوزی پیکرساز بزرگ و برجسته رومانیایی را به ما یادآوری کند که در نوزدهم فوریه سال ۱۸۷۶ به دنیا آمد و به دلیل دستیابی به فرم ناب و ایجاز بیان، یکی از چهره‌های درخشان در پیکرسازی مدرن شناخته شد.
    Google Constantin BrC3A2ncuC59Fi doodle


    شما با کلیک بر روی این مجسمه‌ها به صفحه‌ای حاوی نتایج جستجوی نام این پیکرساز رومانیایی هدایت می‌شوید تا ناخودآگاه به دنبال کسب اطلاعات بیشتری از او باشید.
    کودکی برانکوزی در روستایی در کوه‌های «کارپاتیان» رومانی، منطقه‌ای که به داشتن صنایع دستی سنتی و محلی به ویژه حکاکی روی چوب، معروف است، گذشت. او با برخورداری از پدر و مادری فقیر، از ۷ سالگی چوپانی گله گوسفندان خانواده‌اش را بر عهده گرفت و از همان دوران کودکی در حکاکی و ساخت اشیای چوبی استعداد زیادی نشان داد تا نهایتا در ۱۸ سالگی صاحب کارش که استعداد او را در حکاکی دیده بود هزینه تحصیلش را در هنرستان کریوا بپردازد و این آغاز راه درخشان او بود که با رفتن به مدرسه هنرهای زیبای بخارست و فراگیری هنر مجسمه‌سازی به طور آکادمیک ادامه پیدا کرد.


    Constantin BrC3A2ncuC59Fi

    برانکوزی در سال‌های آخر زندگی خود در میان هنرمندان معاصرش موقعیتی ممتاز و یگانه کسب کرد و از اعتباری فراوان برخوردار شد. او با شیوه انتزاعی خاص خود قادر بود جوهر مفهوم معینی را در فلز یا سنگ مجسم کند. سردیس‌های ساخت او نیز از همین سادگی و گویایی برخوردارند. کار عمدهٔ برانکوزی در سال‌های آخر عمر، صیقل دادن و پرداخت سطح آثار اولیه‌اش بود. او در شانزدهم مارس سال ۱۹۵۷ چشم از جهان فروبست.

  2. 2 کاربر مقابل از Sada عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/