صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 49

موضوع: /باmwc2011/

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

معرفی گوشی‌های ساده در بارسلون موبنا- در حالی که تقریبا اکثر تولیدکنندگان با بهترین و پیشرفته‌ترین محصولاتشان به کنگره جهانی موبایل آمده اند اما یک شرکت سوئدی اقدام به معرفی چند مدل گوشی ساده با امکان کاربری آسان کرده است.

به گزارش اخبار خارجی موبنا، شرکت سوئدی Doro سازنده تجهیزات مخابراتی است و پنجمین نسل گوشی های ساده اش را در این نمایشگاه بین المللی معرفی کرده است.
    از میان این گوشی های ساده Doro می توان به PhoneEasy 615 اشاره کرد که دارای دوربین است و از سرویس های شبکه 3G پشتیبانی می کند.
    PhoneEasy 680 و PhoneEasy 682 هم از سیستم GPS برخوردارند و با کلیدی که بر روی آنها به شکل میانبر تعبیه شده امکان یابی برای کاربران وجود دارد.
    این گوشی ها علاوه بر سادگی استفاده از کیفیت صدای بسیار خوبی هم برخوردارند.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

2811 6 تبلت هم موضوع داغ بارسلون شد موبنا- کنگره جهانی موبایل که از دوشنبه کار خود را در بارسلون آغاز کرده و تا پنج شنبه همین هفته ادامه دارد میزبان تولیدکنندگانی است که در طول سال جاری و سال گذشته اقدام به ساخت تبلت های رایانه ای کرده اند.

به گزارش اخبار خارجی موبنا، در میان تولیدکنندگانی که اقدام ساخت تبلت کرده اند، سامسونگ با نسخه دیگری از تبلت Galaxy Tab با سایز بزرگ تر به بارسلون آمده است.
    تبلت جدید سامسونگ با سایز 10.1 اینچی رونمایی شده و از وضوح تصویر 1280×800 پیکسل برخوردار است.

Galaxy Tablet

این دستگاه یک گیگابایت RAM دارد و امکان ارتقا حافظه آن تا 16 و 32 گیگابایت وجود دارد.
    این دستگاه همچنین از نسخه 3.0 اندرویید پشتیبانی می کند و از جک صوتی 3.5 میلیمتری برخوردار است.
    شرکت ViewSonic هم اقدام به معرفی دستگاه تبلتی با نام ViewPad 10 کرده که مبتنی بر ویندوز هفت است.

G-Slate تبلت دیگری است که توسط ال جی در این کنگره رونمایی شده است.
    این دستگاه با نام Optimus Pad معرفی شده و قابلیت نمایش تصاویر را به شکل سه بعدی دارد.
    این دستگاه از دو دروبین پنج مگاپیکسلی برخوردار بوده، با شبکه های HSPA+ 4G سازگار است و از نسخه 3.0 سیستم عامل اندرویید بهره می برد.
    LG optimus Pad

در این رویداد جهانی هم شرکت RIM از تبلت جدیدی از سری بلک بری با نام PlayBook رونمایی کرده است.
    بر اساس گزارش شرکت کانادایی RIM این دستگاه با شبکه های LTE و HSPA سازگار است و از اتصالات WiFi و وایمکس پشتیبانی می کند.
    موتورولا هم دست خالی به کنگره جهانی موبایل نیامده است.
    این شرکت آمریکایی علاوه بر رونمایی از گوشی هوشمندی از سری Droid اقدام به معرفی تبلت Xoom با پشتیبانی از پردازنده Tegra 2 کرده است.
    motorola xoom

موتورولا اعلام کرده این دستگاه را با قیمت 800 دلار راهی بازار می کند.
    ایسر یک دستگاه تبلت هفت اینچی با نام Iconia A100 به بازار بارسلون آورده که از سیستم عامل اندرویید پشتیبانی می کند. این دستگاه هم از پردازنده Tegra 2، پورت HDMI و دو دوربین پنج و دو مگاپیکسلی پشتیبانی می کند.
    در کنگره جهانی موبایل بارسلون شرکت HP هم اقدام به معرفی یک دستگاه تبلت ویژه بازی کرده که مبتنی بر سیستم عامل webOS است.
    Acer Iconia

تبلت هیولت پاکارد TouchPad نام دارد و 9.7 اینچی لمسی خازنی با وضوح تصویر 768×1024 پیکسل است و از پردازنده یک گیگاهرتزی Snapdragon کوالکام بهره می برد و دارای 512 مگابایت RAM بهره می برد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

700 457 حضور گرم اپراتورها در کنگره جهانی موبایل موبنا- در کنگره جهانی موبایل که از روز دوشنبه در بارسلون آغاز به کار کرده و تا پنج شنبه ادامه خواهد داشت، علاوه بر شرکت‌ها و برندهای معروف، اپراتورها و شرکت‌هایی که سرویس‌های موبایلی ارایه می‌دهند هم حضور یافته‌اند.

به گزارش اخبار خارجی موبنا،‌ در این میان، اپراتورهای بزرگی همچون AT&T و ورایزون وایرلس به کنگره جهانی موبایل آمده اند تا از سرویس های جدیدشان برای مشترکان رونمایی کنند.
    شرکت Sequans اقدام به معرفی پردازنده و نرم افزاری کرد که انتقال و گذار از فناوری‌های نسل سوم به وایمکس و شبکه‌های LTE را امکان‌پذیر می‌کند.
    فناوری معرفی شده توسط این شرکت 4Sight نام دارد و شامل پردازنده دوتایی است که از هر دو شبکه‌های LTE و وایمکس و دستگاه‌هایی که با هر دو این فناوری ها سازگارند پشتیبانی می‌کند.
    این فناوری اپراتورهای وایمکس را قادر می‌کند که به شبکه LTE سوییچ کنند. به این ترتیب این فناوری به درد تولیدکنندگانی می‌خورد که دستگاه‌هایی با پشتیبانی چندباند شبکه می‌سازند.
    شرکت سیسکو در کنگره جهانی موبایل به جلب مشتری با محصولاتی همچون سیستم پرداخت و بهینه سازی سیستم تصویربرداری پرداخته و به این شکل به اپراتورها کمک می‌کند تا بتوانند ترافیک اطلاعات موبایلی را بهتر مدیریت کنند.
    همچنین فناوری Mobile Videoscape محتواهای ویدیویی موبایلی را برای همه دستگاه‌ها با سایز صفحه نمایش‌های مختلف بهینه‌سازی می‌کند.
    اما شرکت Sybase در کنگره امسال از سیستم رومینگ 365 IPX رونمایی کرده که از سرویس‌های SMS, MMS و صوتی و ترافیک اطلاعات برای شبکه‌های رومینگ LTE پشتیبانی می‌کند.
    فناوری 365 IPX روی پلات‌فورم MPLS کار می‌کند و به اندازه کافی برای کنترل اطلاعات با حجم زیاد در هر ثانیه گنجایش دارد.
    این شرکت اعلام کرده در حال همکاری با سامسونگ برای توسعه سیستم امنیتی و نرم افزار مدیریت برای گوشی‌های هوشمند سری Galaxy S است.
    شرکت Compuware هم در کنگره جهانی موبایل اعلام کرده، سیستمی طراحی کرده که به اپراتورها امکان تشخیص مشکلات اجرایی شبکه را پیش از اینکه مشترکان اعتراض کنند تشخیص می‌دهد.
    شنیده‌ها حاکی از آن است کنگره جهانی موبایل امسال که امروز سومین روزش را سپری می کند تعداد بیشتری تولیدکننده و بازدیدکننده بود به طوری که گفته می‌شود سال گذشته 49 هزار نفر به بارسلون آمده بودند تا از کنگره جهانی موبایل دیدن کنند امسال تعداد بازدیدکنندگان به 53 هزار نفر رسیده است.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

goshi1297864033
    در کنگره جهانی موبایل، مدل جدیدی از گوشی های جان سخت شرکت سونیم معرفی شد که 33 روز شارژ نگه می دارد.

شرکت سونیم از گوشی XP3300 Force در کنگره جهانی موبایل که هم اکنون در بارسلونای اسپانیا در حال برگزاری است، رونمایی کرد.

مدل جدید علاوه بر جان سخت بودن ادعای دیگری مبنی بر رکورد بیشتر زمان مکالمه در جهان را نیز دارد؛ این گوشی فوق‌العاده مقاوم از شبکه های GSM پشتیبانی می کند و قادر است در حال مکالمه 24 ساعت و در حالت انتظار، 800 ساعت معادل 33 روز شارژ نگه دارد.

یک لایه 1.5 میلیمتری Gorilla Glass هم روی نمایشگر اضافه شده و این تلفن تا 2 متر زیر آب و سقوط از ارتفاع دو متری و دمای 20 درجه زیر صفر و بالای 55 درجه را تاب می آورد. ‏

سونیم اعلام کرده این گوشی را با قیمت 499 دلار بدون قرار داد از طریق AT&T و T-Mobile در اختیار کاربران قرار می دهد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

/باmwc2011/ موتورولا ويندوز فون 7 را به تمسخر گرفت مدير شركت موتورولا با كم اهميت دانستن تاثير سيستم عامل ويندوز فون 7 بر بازار گوشي هاي هوشمند عرضه آن را بسيار ديرهنگام دانست.

به گزارش فارس به نقل از كامپيوترورلد، اين اظهارنظرها نشان مي دهد كه شركت موتورولا هيچ برنامه اي براي استفاده از اين سيستم عامل بر روي گوشي هاي هوشمند خود ندارد و اصولاً ارزش چنداني براي سيستم عامل همراه مايكروسافت قائل نيست.
    كريستي ويات معاون واحد نرم افزار و خدمات موتورولا هم كه در كنگره جهاني موبايل در بارسلوناي اسپانيا حاضر شده بود، گفت: ما در حال حاضر در همه گوشي هاي هوشمند خود از سيستم عامل آندرويد به طور 100 درصد استفاده مي كنيم و البته من نمي گويم كه هرگز از توليدات مايكروسافت استفاده نمي كنيم، اما فعلاً هيچ برنامه اي در اين زمينه نداريم و به اين كار علاقمند هم نيستيم.
    وي كاركرد ويندوز فون 7 را پايين تر از حد انتظار دانست و تاكيد كرد: مايكروسافت بسيار دير وارد عرصه رقابت در اين زمينه شده است.
    ويات افزود: ما در زمينه استفاده از سيستم عامل هايي كه متن باز نباشند نگراني هاي جدي داريم و ديگر از پلاتفورم هاي بسته استقبال نمي كنيم. پلاتفورم هاي متن باز حق انتخاب گسترده اي را در اختيار شركت ها، برنامه نويسان و كاربران مي گذارند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

/باMWC2011/ سيستم‌عامل سه‌بعدي براي تلفن‌هاي همراه
    شركت كره‌اي Haansoft از ساخت سيستم‌عامل جديدي خبر داده كه همه بخش‌هاي آن سه‌بعدي است و كاربر در آن، كار كردن با دستگاه‌هاي ديجيتالي را به گونه‌اي ديگر تجربه مي‌كند.

به گزارش فارس به نقل از سي‌نت، اين سيستم‌عامل جديد كه "كنگره جهاني تلفن‌همراه " در بارسلوناي اسپانيا عرضه شده 3D Cube نام گرفته است و به كاربر امكان مي‌دهد هر يك از برنامه‌هاي مورد نظر خود را پس از اجرا، از زواياي مختلف مشاهده كند و ابزارهاي آن را به صورت سه‌بعدي در اختيار بگيرد.
    سيستم هندسي كه در اين سيستم‌عامل به كار رفته است، امكان اجراي 54 برنامه را به صورت سه‌بعدي براي كاربران فراهم مي‌آورد.
    اين سيستم‌عامل در اصل براي تلفن‌هاي همراه و ديگر دستگاه‌هاي ديجيتالي با نمايشگرهاي هوشمند ساخته شده است و از اين رو كاربران با حركت انگشتان خود روي نمايشگر مي‌توانند به راحتي تصاوير سه‌بعدي را به حركت درآورده و آن‌ها را از زواياي مختلف مشاهده كنند. كارشناسان اين رابط كاربري را نوعي تهديد براي سيستم‌هاي عامل موجود مي‌دانند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

/باmwc2011/ گوگل نگران توافق مايكروسافت و نوكيا
    اريك اشميث رييس گوگل روز گذشته از برنامه‌هاي اين غول جستجو براي حضور پررنگ تر در دنياي گوشي هاي هوشمند خبر داد.

به گزارش فارس به نقل از پي سي مگ، وي همچنين از توافق نوكيا و مايكروسافت اظهار نگراني كرده و گفت از اينكه شنيده نوكيا با مايكروسافت به توافق رسيده تا به جاي سيستم عامل آندرويد گوگل از ويندوز فون 7 در توليداتش استفاده كند، متاسف است.
    اشميث گفت: ما دوست داشتيم كه نوكيا آندرويد را انتخاب كند، اما آنها ديگران را انتخاب كردند.
    وي كه در كنگره جهاني موبايل حضور يافته بود، افزود: من فكر مي كنم كه ما بايد با قدرت به پيش برويم و فكر مي كنم كه نوكيا در نهايت در آينده به اين نتيجه برسد كه بايد از آندرويد استفاده كند.
    وي مدعي شد كه آندرويد از نظر ميزان استقبال در جهان بي نظير است، ادعايي كه كارشناسان مستقل آن را تاييد نمي كنند. اشميث نقطه قوت آندرويد را اين دانست كه با استفاده از آن جمع آوري اطلاعات از وب به سرعت و سادگي انجام مي شود.
    اشميث همچنين تاكيد كرد در طراحي سيستم عامل آندرويد به حفظ حريم شخصي كاربران توجه شده است، مساله اي كه گوگل به خاطر بي توجهي به آن در دو سال اخير به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

/باMWC2011/ أیفون 4 اپل بهترین گوشی نمایشگاه شد!
    ICTna.ir - اگرچه شرکت اپل در "کنگره جهانی تلفن‌همراه"(MWC 2011) آخرین مدل از سری گوشی‌های هوشمند خود موسوم به آیفون 4 را به نمایش نگذاشت، اما این محصول موفق شد عنوان "بهترین دستگاه الکترونیکی همراه" در این نمایشگاه را از ان خود کند.

به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) شرکت اپل در MWC 2011 مانند نمایشگاه CES 2011 که حدود یک ماه قبل در لاس‌وگاس آمریکا برگزار شده بود، گوشی هوشمند آیفون را به نمایش نگذاشت. اما با این وجود داوران بزرگترین نمایشگاه موبایلی جهان که هم‌اکنون در شهر بارسلونای اسپانیا در حال برگزاری هستند گوشی هوشمند آیفون 4 را به عنوان بهترین دستگاه موبایلی جهان برگزیدند.
    در توضیح مربوط به انتخاب این محصول به عنوان "بهترین دستگاه موبایلی جهان" آمده است: «نمایشگر باکیفیت، طراحی زیبا، مواد اولیه کاربردی و قابل بازیافت و اکوسیستم پیشرفته برای عرضه خدمات وابسته و توسعه نرم‌افزارها به کمک شرکت‌های مربوطه. در رقابت تنگاتنگ بازار موبایلی امروز آیفون 4 موفق شده است از تمام رقبای خود پیشی بگیرد و بتواند به عنوان بهترین گوشی هوشمند دنیا برگزیده شود».
    لازم به ذکر است که شرکت‌های دیگر موفق شدند در این رقابت رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص دهند. شرکت HTC با گوشی Desire توانست رتبه دوم این لیست را از آن خود کند. این شرکت همچنین موفق شد عنوان "بهترین کارخانه تولیدکننده موبایل در سال" را به خود اختصاص دهد.
    ابزارهای Angry Birds، Google Maps و BlackBerry Messenger نیز در این میان توانستند در بخش نرم‌افزار صاحب عنوان‌های نخست شوند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

/باMWC2011/ اینتل تبلتی با سیستم‌عامل MeeGo عرضه کرد! ICTna.ir - به دنبال انتشار خبری از سوی نوکیا مبنی بر استفاده از سیستم‌عامل MeeGo در نسل جدید محصولات خود، اینتل در "کنگره جهانی تلفن‌همراه" (MWC 2011) یک رایانه لوحی جدید مجهز به این سیستم‌عامل را به نمایش گذاشت.

به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) سیستم‌عامل MeeGo که به صورت مشترک بین دو شرکت اینتل و نوکیا تولید شده است، نرم‌افزاری متن‌باز بر پایه سیستم‌عامل لینوکس محسوب می‌شود که قابلیت سازگاری با انواع دستگاه‌های الکترونیکی همراه را دارد.

شرکت نوکیا هفته گذشته اعلام کرد که در نظر دارد از سیستم‌عامل MeeGo در یکی از محصولات جدید خود استفاده کند که قرار است این دستگاه تا پایان سال جاری میلادی روانه بازار شود.
    در این میان، شرکت اینتل نیز به منظور استفاده کافی از این محصول مشترک، در "کنگره جهانی تلفن‌همراه" رایانه لوحی جدیدی را به نمایش گذاشته که روی آن سیستم‌عامل MeeGo نصب شده است.
    "دارن ویلسون"(Darren Wilson) یکی از مهندسان طراح MeeGo در این خصوص توضیح داد: «سیستم‌عامل MeeGo کاربران را در مرکز ابزارها و نرم‌افزارهای موبایلی مورد نیازشان قرار می‌دهد. شما با دیگر سیستم‌های عامل موجود در بازار باید ابزارهای مورد نیاز خود را بارگذاری کرده و به خدمات آن‌ها دسترسی پیدا کنید. اما در MeeGo هرآنچه که تصور کنید وجود دارد و بدون هرگونه بارگذاری می‌توانید آن‌ها را در اختیار بگیرید».
    ویلسون اعلام کرد که رایانه لوحی جدید مبتنی بر MeeGo به گونه‌ای ساخته شده است که ابزارها و خدمات را به صورت شخصی در اختیار کاربران می‌گذارد تا نیازهای او را به عنوان یک فرد واحد و متفاوت با دیگر کاربران ارایه دهد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

/باMWC2011/ معرفی سه گوشی جدید HTC + عکس
    ICTna.ir - شرکت HTC در پی حضور خود در "کنگره جهانی تلفن‌همراه" در بارسلونای اسپانیا، سه گوشی هوشمند جدید خود را که مبتنی بر سیستم‌عامل اندروید گوگل ساخته شده‌اند، در معرض دید عموم قرار داد که این سه گوشی با نام‌های Desire S، Incredible و Wildfire S شناخته می‌شوند.

به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) این سه گوشی که پیش‌تر مدل اولیه آن‌ها وارد بازار شده بود و بسیار مورد توجه کاربران قرار گرفته بود، شامل رابط کاربری HTC Sense می‌شوند.

شرکت ودافون اعلام کرده است که این سه گوشی هوشمند اندرویدی را در فصل دوم سال جاری میلادی وارد آمریکا می‌کند که همزمان با آن، محصولات یاد شده به دست کاربران در دیگر کشورهای دنیا نیز می‌رسند. به گفته شرکت HTC، این سه محصول بهترین سرعت و کیفیت برای خدمات موبایلی را در اختیار کاربران می‌گذارند و از این حیث با تمام محصولات مشابه موجود در بازار برابری می‌کنند.

HTC20Desire20S

گوشی هوشمند Desire S شامل پردازنده یک گیگاهرتزی Snapdragon MSM8255 می‌شود و از مهم‌ترین قابلیت‌های آن می‌توان به نمایشگر لمسی 7/3 اینچی با کیفیت WVGA، دوربین دیجیتالی با قابلیت تصویربرداری با کیفیت HD و پشتیبانی از نسل جدید شبکه‌های مخابراتی اشاره کرد.

HTC20Incredible20S

گوشی Incredible S نمایشگر لمسی 4 اینچی را در خود جا داده است و دوربین دیجیتلای 8 مگاپیکسلی آن علاوه بر تصویربرداری با کیفیت HD، دو فلش LED را نیز شامل می‌شود و از امکانات دیگر آن می‌توان به برقراری تماس‌های تصویری، پخش مستقیم برنامه‌های تلویزیونی و پشتیبانی از فناوری DLNA اشاره کرد.

HTC20Wildfire20S

دوربین Wildfire S نیز دوربین 5 مگاپیکسلی با قابلیت اتوفوکوس را در خود جا داده است و 13/10 میلیمتر ضخامت دارد که بر این اساس از باریک‌ترین گوشی‌های هوشمند موجود در بازار محسوب می‌شود. این محصول نمایشگر لمسی 2/3 اینچی با کیفیت HVGA دارد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)