نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: بررسي ونقد صوفي گري

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پشت صحنه ماجرای دراویش قم
    ماجرای روز دوشنبه دراویش نعمت اللهی قم در برخی رسانه ها منعکس شد.اما بنده به عنوان یک ناظر بحثی دارم که باید به آن دقت شود.مهمترین مساله اینست اگر آقایان دراویش به تعطیلی خانقاه خود یا همان حسینیه شریعت اعتراضی داشتند چرا لشگر کشی کرده و از فرقه هایی همچون اهل حق کرمانشاه که علی الهی هستند نیرو آوردند.بنده از ساعات اول ماجرا آنجا بودم.سوال من اینست که چرا علاوه بر برخی از تابعین این فرقه عده ای چماق بدست و اشرار با سابقه از شهرهای کرمانشاه لرستان و غیره با تجهیزات اینجا آمده بودند.این آقایان یک کیسه گاز اشک اور دستی داشتند که خیلی ها از جمله بنده را دچار مشکل کرد.چرا از شب قبل روی پشت بامها آجر برده بودند یا مشعل آتش همراه داشتند.چند نفر از مردم بدست چماق به دستهای این آقایان زخمی شدند.بسیاری از اینها زنها و بچه ها را سپر کرده بودند.آیا بستن یک خیابان و گرفتن پیاده رو اصلی ترین خیابان یک شهر آنهم از روز قبل باعث اعتراض مردم نمیشود.چرا وقتی فرمانده نیروی انتظامی اعلام کرد که آقایان صوفی برای جلوگیری از درگیری با مردم قم بیایند سوار اتوبوس شوند و بروند گوش نکردند.آیا در اوضاعی که غرب دنبال بهانه علیه ایران است این کارها خوب است.اصلا این قضیه مشکوک است.چه کسی پشت سر این قضیه بود.اصلا درویش را به چاقوکشی و آجر پراکنی چکار.حالا چه نتیجه ای گرفتید جز شکستن حرمت حریم مقدس فاطمه معصومه سلام الله علیها.آقای مصطفی آزمایش که از چند روز قبل از خارج کشور در رسانه ها مردم را تحریک میکرد الان کجاست.چرا خودش نیامد.مواظب باشیم دشمن از ما سوء استفاده نکند.چرا یکی از بزرگان و اقطاب صوفیه در این معرکه نبودند.چه کسی جوابگوی جوانان و نیروهایی است که زخمی شدند.این مرام فقراست.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

2. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)