اين پرسش نامه موقعيت شمارا در رويارويي مشخص مي سازد. اين پرسش نامه با توجه به اهتمامي كه در دانشگاه اوهايو در اين خصوص انجام گرفته، تهيه شده است.
1-صحبت آرام درباره ي مسائل بحث انگيز منطق انسان را قوي مي كند.
درست غلط
2-وقتي با كسي بحث مي كنم، نگرانم كه او مرا متعصب بداند.
درست غلط
3-وقتي با كسي بحث مي كنم شوق و انرژي در من انباشته مي شود.
درست غلط
4-بحث كردن مرا ناراحت مي كند.
درست غلط
5-از اينكه با اشخاصِ از خود مطمئن بحث كنم و آنهارا سرجاي خود بشانم لذت مي برم.
درست غلط
6- معمولا در بحث ها بيش از آنكه برنده شوم بازنده مي شوم.
درست غلط
7-به نظر من كساني كه هميشه با ديگران بحث مي كنندكسل كننده هستند.
درست غلط
8- وقتي كنار اشخاصي قرار مي گيرم كه مرتب بحث و مشاجره مي كنند، عصبي مي شوم.
درست غلط
9- براي كسي كه پاي باورهايش نايستد و از آن دفاع نكند احترام قائل نيستم.
درست غلط
10-وقتي ديگران به هيجام مي آيند، من در نقش آرام كننده ظاهر مي شوم.
درست غلط
11- احساس مي كنم بايد از آنچه فكر مي كنم درست است دفاع كنم.
درست غلط
12-ترجيح مي دهم در كنار كساني باشم كه با من مخالفت نمي كنند.
درست غلط
--------------------------------------
براي محاسبه ي امتيازات، با توجه به پاسخ هاي زير به هر سئوالي كه جواب مشابه گرفته يك امتياز بدهيد.
1درست 2 غلط 3درست4 غلط 5درست 6غلط 7درست 8غلط 9درست 10غلط 11درست 12غلط
امتياز 4-0: شما طرفدار صلح و آرامش هستيد.احساسات تند ديگران اغلب شمارا ناراحت مي كند. ممكن است بيش از اندازه احساسات خود را سركوب كنيد، اما بهتر است در مواقعي بعضي از آنهارا ابراز نماييد.
امتياز7-5: درمورد بحث و گفت و گو، درحد وسط هستيد. بدتان نمي آيد كه در مواقعي با اشخاص بحث و مباحثه كنيد، اما درضمن مي دانيد كه چه مواقعي عقب بكشيد.
امتياز 12-8: بسيار اهل بحث و منازعه هستيد. از كنار هيچ حرف و حديثي به راحتي نمي گذريد. با كساني كه به اندازه ي شما اهل بحث و گفت و گو هستند مبارزه مي كنيد. ياد گرفتن گوش دادن و رها كردن مي تواند به شما كمك كند تا از منازعات بي فايده و بي معني فاصله بگيريد.
------------------------------------
با توجه به بررسي هاي انجام شده، با دو نوع مشاجره كننده روبرو هستيم: كساني كه به استقبال نبرد مي روند و كساني كه از آن امتناع مي كنند. گروه اول به سئوالات فرد جواب "درست" مي دهند، درحالي كه گروه دوم اغلب به سئوالات زوج جواب "درست" مي دهند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)