محققان اعلام كردند آشپزهاي رستوران ها كه هر روز چندين ساعت را در كنار اجاق هاي غذاپزي مي گذرانند، در معرض خطر مواد طعم دهنده افزودني كه در اسانس هاي كره استفاده مي شود قرار مي گيرند.

به گزارش سلامت نيوز به نقل از خبرگزاري نيوزديلي، ماده افزودني دياستيل باعث بيماري ريه كاركنان كارخانه هاي ذرت بوداده و ادويه ها مي شود.
بنابراين گزارش، زمانيكه اسانس كره داغ مي شود و دياستيل به شكل بخار در مي آيد، ممكن است آشپزهاي رستوران‌ها كه مدت زمان زيادي را در اين فضا سپري مي كنند را به بيماري ريه مبتلا كند.
گفتني است، اين بيماري ريه كه برونشيت انسدادي نام دارد، مي تواند مرگبار باشد