عباس ترابيان در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد انصراف كارلوس كرش از حضور در ايران اظهار داشت: ساعت 10 ديشب كرش برايم ايميل زد. قبل از ايميل يك تك زنگ به تلفن منزلم زد و من متوجه شدم او تماس فوري دارد و وقتي ايميلم را كنترل كردم متوجه شدم نامه خداحافظي را ارسال كرده است.
وي افزود: او فقط به مشكلات خانوادگي اشاره كرده است. من از اين قضيه خيلي ناراحت شدم. براي حضور اين مربي در ايران زحمات زيادي كشيده بودم و شب و روزم را گذاشته بودم اما وقتي خودم اين نامه را ديدم خيلي حالم گرفته شد اما دست من ديگر كاري ساخته نبود. ما صبح ديروز تمام توافقات را انجام داده بوديم ولي به دليل مسائل خارج از فوتبال اين قضيه منتفي شد.
ترابيان در پاسخ به اين سوال كه چه تصميمي گرفته مي شود، عنوان كرد: ديشب با كفاشيان صحبت كردم و قرار شد امروز جلسه اي بگذاريم تا بدانم چه تصميمي قرار است گرفته شود.
وي در مورد اينكه آيا گزينه ديگري وجود دارد يا خير به فارس گفت: گزينه وجود دارد اما بايد منتظر تصميم فدراسيون ماند. حال خوبي ندارم و ذوق و انگيزه ما به دليل اين اتفاق گرفته شد اما بايد تلاش خود را دوباره به كار گيريم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)